Dodaj do ulubionych

Permin of Copenhagen

08.07.12, 14:59

Witam!
Czy naktnelyscie sie moze na wzorki z tych serii?? Bede wdzieczna za namiary smile

3 obrazki
gallery.ru/watch?ph=bkbM-dX1nI
a tu 6
www.permin.dk/dk/shop/havnen-7367.html
www.permin.dk/dk/broderier/mini-pakninger.html
i jeszcze z tej serii

www.stickparadies-bauer.de/product_info.php/info/p6835_Permin-of-Copenhagen---Haus-mit-rotem-Zaun.html/XTCsid/f6766e610695b7ffcce9e821cf437881
Pozdrawiam smilesmile
Obserwuj wątek
    • kabe5 Re: Permin of Copenhagen 10.07.12, 09:45
      też chciałabym te wzorki - jest w sieci tylko seria z czerwonym samochodzikiem (już dawno je wyhaftowałam) - jeśli jeszcze jej nie masz to poszukaj na forum właśnie pod tym hasłem, a jeśli nie znajdziesz to podeślę namiary.

polecam się jeśli ktoś jednak ma schematy nowości - Basia
      • bchmurka Re: Permin of Copenhagen 10.07.12, 11:48
        Serie z czerwonym autkiem mam smile ale te sa rownie cudne. Zbuszowalam caly internet i nic nie znalazlam sad tylko sklepy, gdzie cale zestawy, a ja ich nie potrzebuje tylko sam wzor smile
        Pozdrawiam cieplutko i oglaszam polowanie na te schematy smilesmile
        • inna57 Re: Permin of Copenhagen 10.07.12, 15:44
          Z "perminkami" jest taki problem że Rosjanki w nich nie gustują. Seria która nastąpiła po tej z czerwonym autkiem do dziś jest poszukiwana a minęły dwa lata od jej ukazania się. Wzory których aktualnie szukacie to są nowości tegorocznego katalogu i raczej trudno będzie znaleźć schematy do tych cudów. Mam znajomego w Danii i może uda mi się go namówić żeby kupił dla mnie te zestawy bezpośrednio w Danii i przesłał do mnie zwykłą pocztą. Przy zakupach w zagranicznych sklepach internetowych największą barierą jest koszt przesyłki. Na przykład zakupy w tym internetowym sklepie www.crossstitchworld.com/cross-stitch-sale-clearance.php zaczynają się opłacać dopiero wtedy kiedy wartość zakupów przekracza 100 $. A i tak pomimo tego że ceny są znacznie wyższe od tych jakie są w amerykańskich sklepach dla hobbistek to jednak w wielu wypadkach jest taniej niż w Polsce. Nic nie obiecuję bo mój znajomy to jednak facet. Sama wielbię "perminki" i mam na swoim koncie już wiele wyhaftowanych. Mam nadzieję że ko pierwszy odnajdzie poszukiwane wzory nie omieszka się nimi z pozostałymi maniaczkami haftu podzielić.

moje hafty fotoforum.gazeta.pl/a/28841.html
          • bchmurka Re: Permin of Copenhagen 12.07.12, 13:55
            Dzieki za info. Poszperalam dalej i juz wiem co i z ktorego roku jest nowoscia. Wiem tez, ze sasiadki za Odry nie maja tych wzorkow sad No nic trzeba bedzie jeszcze troszke poczekac, bo facety i zakupy smile ja na tym polu mam nikle, pozytywne doswiadczenia smile
            • ewikowa Re: Permin of Copenhagen 15.07.12, 18:06
              oj ja tez sie zapisze na nowe perminki - serie z autkami mam ale juz kolejnej niesad(
              • marysia191 Re: Permin of Copenhagen 15.07.12, 21:08
                Swoją drogą to już kolejny wątek, w którym zapisujemy się na nowe perminki wink
                A perminków ani widu, ani słychu wink))
                • bchmurka Re: Permin of Copenhagen 16.07.12, 07:57
                  No to jak na filmach Bareji. Kolejka jest, ale nie wiadomo po co smile
                  A moze lepiej sie zorganizowac, zlozyc i kupic jeden zestaw i miedzy soba rozprowadzic wzor...
    • kabe5 znalazłam 08.11.13, 11:28
      znalazłam adres do kilku perminków

club.osinka.ru/picture-8389148?p=13378222
      ale nie wiem czy i jak ściągnąć i zapisać schematy - jeśli którejś z Was się uda i podeśle na gazetowy smile to będzie cudownie - Basia
      • graba5101 Re: znalazłam 08.11.13, 12:05
        Klikasz na "regularne pobieranie"następnie "pobrać plik w trybie zwykłym" ,czekasz 1 minutę,wpisujesz hasło i pobierz.

dfiles.eu/files/12sihp3y3
        • kabe5 Re: znalazłam 12.11.13, 11:37
          bardzo dziękuję - Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka