10.05.06, 14:51
Obserwuj wątek
    • joanna977 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 10.05.06, 14:57
      Weź udział w Pomorskich Targach Haftu Artystycznego !
      w dniach 10-11 czerwca 2006r w Środowiskowym Klubie Kultury " Cebulka" w
      Gdańsku-Brzeźnie,ul. Dworska 29 A. Kontakt pod numerem telefonu : 0501 768 508 lub
      058 3434691.
      • kiejbi1 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 10.05.06, 20:12
        czy trzeba zgłosić cheć wziecia udziału i co w ogóle bedzie na tych targach??
        • joanna977 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 11.05.06, 19:21
          Trzeba się zgłosic do dnia 27 maja 2006 roku,wypełnić kartę zgłoszenia. Prace
          nie mogą przekraczać wymiarów 50 na 70,nie mogą byc oprawione w ramki,każda
          praca musi mieć tabliczkę indentyfikacyjną,przymocowaną do lewej strony
          zawierającą ; imię i nazwisko,adres zamieszkania ,tytuł pracy i nr telefonu
          kontaktowego,oraz miejsce na numer indentyfikacyjny.Prace muszą posiadać
          przytwierdzone passepartou.Uczestnik może zgłosić nie więcej niż trzy prace.Na
          wystawie będzie nauka haftu oraz zdobienia koralikami.
          • kiejbi1 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 17.05.06, 18:50
            mam jeszcze jedno pytanie czy trzeba wystawiac swoje prace,jakie sa koszta i
            kiedy trzeba swoje prace ewentualnie przesłac,no i czy to postpartu musi być
            profesjonalne???podaje ci moj mail ania-mlynska@wp.pl pozdrawiam
            • joanna977 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 18.05.06, 12:58
              Koszt za udział w targach wynosi 10 złotych. Passepartu każdy robi jakie
              chce,zalaży od inwencji autora. Prace nie mogą być większe niż 50x70 cm.Każda
              praca musi mieć tabliczkę indentyfikacyjna zawierającą imię nazwisko,adres,tytuł
              pracy,nr telefonu oraz miejsce na numer identyfikacyjny. Twój adres mailowy nie
              działa. Jeszcze jedna informacja w klubie Cebulka działa kółko
              hafciarskie,spotkania są co drugi czwartek o 18.00.
              • kiejbi1 Re: Pomorskie Targi Haftu Krzyżykowego 18.05.06, 19:04
                ja niestety nie mam szans na to by przyjechać bo jestem aż z kościerzyny,a na
                targi chciałabym przyjechać zeby zobaczyc prace innych,poznac ludzi,moze czegoś
                sie nauczyć.pozdrawiam
                nie wiem czemu nie działa moj mail,moze źle go napisałam
                ania-mlynska@wp.pl
                spróbuj teraz.pozdrawiam.anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka