Dodaj do ulubionych

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

30.05.06, 10:17
Witam wszystkich serdecznie!

Mam zaszczyt zaprosić na nowe Forum o wszelakich robótkach od haftu, przez
decupage i robienie biżuterii, a sończywszy na szyciu. Mam nadzieję będzie
można nuaczyć się wiele nowych interesyjących rzeczy i podzielić wieloma
nowymi doświaczeniami.

www.robotki.fora.p
Zapraszam serdecznie

Po zarejstrowaniu uzyskacie dostęp do całego forum wink
Obserwuj wątek
    • alchomikczka Re: dobry adres 30.05.06, 10:25
      Źle wpisał się adres przepraszam wink
      www.robotki.fora.pl
      • krescencja Re: dobry adres 30.05.06, 12:13
        Dziękuję za zaproszenie. Jestem chyba nieukiem w sprawach informatyki- nie
        potrafię sie zarejestrować na tym forum. Na stronie głównej nie znalazłam
        miejsca.Tylko można się zalogować. Pozdrawiam !
        • kornikuno Re: dobry adres 30.05.06, 13:35
          Krescencja,
          na glownej stronie jest okienko pt REJESTRACJA kliknij i rejestruj sie!
          IzaBella
          • nutka_walca Re: dobry adres 30.05.06, 14:03
            Dziewczyny,rozmieniacie sie na drobne,mnoża sie fora...po co?Zle nam tu?Zle nam
            na Kaan?Zle nam u Maranty?Zle nam na pl.rec.robotki-reczne?M
            Widac niektorym robotkowiczkoma odbija palma i koniecznie chca byc DYREKTORAmi
            nawet w necie ......a wszedzie i tak te same rady i nicki....
            • bea975 Re: dobry adres 30.05.06, 14:19
              "Dziewczyny,rozmieniacie sie na drobne,mnoża sie fora...po co?Zle nam tu?Zle
              nam
              na Kaan?Zle nam u Maranty?Zle nam na pl.rec.robotki-reczne?M
              nawet w necie ......a wszedzie i tak te same rady i nicki..."

Kaan jest płatne, chociaż w tej chwili dostępne dla wszystkich
              Na forum Maranty wykupiony transfer jest na tyle mały że kończy się przed
              końcem miesiąca
              na pl.rec.robotki-reczne od sprawy z nieprzyjemnościami jakie miała Pusia wieje
              pustkami
              gazetowe ciągle nie ma swojego moderatora a jego forma jest więcej nż prosta;
              Fora oparte o skryp phpBB dają znacznie większe możliwości
              JA ciągle szukam swojego miejsca... Może to będzie właśnie to forum.
            • alchomikczka Re: dobry adres 30.05.06, 14:27
              Ja narazie mi palma nie odbiła, to po pierwsze.
              A po drugie nie widzę, że na tych forach które wskazałaś można się było czegoś
              innego dowiedzieć niż tylko wyszywania.
              Nikt Cię nie zmusza żebyś porzucała swoje kochane forum. I nikt Cie też nie
              zmusza żebyś rozmieniała się na drobne (choć jak widać sama po paru forach
              latasz). Nie chcesz nie przychoć. Tylko nie mierz swoją miarą innych.
            • pysia.w Re: dobry adres 30.05.06, 15:07
              Droga Nutko tytuł posta brzmiał "ZAPRASZAM" z dopiskiem "serdecznie", nikt Cię
              nie zmusza abyś się rejestrowała i korzystała z nowego forum, a swoje komentarze
              pt. " komuś palma odbija" zachowaj dla siebie.
    • emago1 Re: SERDECZNIE ZAPRASZAMY 30.05.06, 14:33
      Nutka_walca napisała:
      "Dziewczyny,rozmieniacie sie na drobne,mnoża sie fora...po co?Zle nam tu?Zle
      nam na Kaan?Zle nam u Maranty?Zle nam na pl.rec.robotki-reczne?
      nawet w necie ......a wszedzie i tak te same rady i nicki...." (koniec cytatu)

-------------------------------------------
      A teraz moja skromna wypowiedź:

Każdy może założyć w internecie forum, blog, swoją stronkę i co tam jeszcze
      chce. Nikt nikogo nie zmusza do odwiedzin, rejestrowania się, wpisywania,
      zapisywania i tak dalej. Kto będzie miał ochotę, to zajrzy i tu i tam i jeszcze
      gdzie indziej. Wydaje mi się, że mówienie iż "niektórym robotkowiczkom odbija
      palma i koniecznie chcą być dyrektorami nawet w necie" to lekka przesada. Oj
      nieładnie nutko_walca, chyba poniosły cię emocje.
      A i tak będą się mnozyły podobne fora przez pączkowanie - nie tylko w Polsce. I
      dobrze.
      Nutko_walca - panuj nad swoimi emocjami. Chyba za szybko kliknęłaś i wysłałaś
      tego posta. Pozdrawiam cię.
    • baabcia Re: SERDECZNIE ZAPRASZAMY 30.05.06, 16:53
      Zawsze zaczynam od tego forum, bo jest dla mnie przyjazne i ma specyficzną
      amosferkę. I bardzo bym chciała, żeby tu było tak ... tak jak jest. Dobrze, że
      nas zapraszają i sobie bywamy tu i tam. Dobrze, że jest coraz więcej ciekawych
      miejsc. Spotykamy tam starych znajomych, poznajemy nowe rozwiązania i jest
      o'key. Bez zawiści i wyscigów szczurów. Jeśli komuś uda się zorganizować coś
      fajnego, to przecież jakby na to nie patrzeć, korzyści odniosą wszyscy. To forum
      jest moim ulubinym forum, ale sprawia mi przyjemnośc każdy kto zaprasza mnie do
      obejrzenia swoich propozycji.
      smile) a zaraz wyskoczę zerknąć co nowego wyhaftowała Małgosia.
      • kornikuno Re: SERDECZNIE ZAPRASZAMY 31.05.06, 10:30
        Lepiej niz emago1 i baabcia powiedziec nie mozna....
        fajnie, ze powstaja nowe miejsca! to zawsze jednak okazja do poznania milych
        osob, ktore laczy ta sama pssja czy pasje!
        Pozdrawiam
        IzaBella
    • snape33 Re: SERDECZNIE ZAPRASZAMY 31.05.06, 10:36
      Bardzo dziękuję za zaproszenie i na pewno zaraz się zarejestruję. Bardzo lubię poznawać nowe fora.

nutko_walca - skąd tyle jadu i frustracji? Nikt Cię nie zmusza do zmiany przyzwyczajeń i rejestracji na nowych portalach. Na tym polega wolność wyboru.

A ja jeśli mozna, zapraszam jeszcze raz na forum www.kuferek.org - jest to forum rękodzielnicze - od xxx po malowanie smile
      • alvia Re: SERDECZNIE ZAPRASZAMY 31.05.06, 20:08
        A jak długo trwa uaktywnianie tego konta? Przed południem dokonałam rejestracji
        i do tej pory nic na maila nie przyszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka