monia0103 19.11.07, 20:52 mam zamiar kupić krosno do haftu duże stojace. Chciałabym was prosić o opinie, i rady na ten temat, no i oczywiście gdzie można je niedrogo kupić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiael Re: krosna 19.11.07, 23:18 monia0103 napisała: > mam zamiar kupić krosno do haftu duże stojace. > Chciałabym was prosić o opinie, i rady na ten temat, no i oczywiście > gdzie można je niedrogo kupić ja kupiłam w kaan jestem bardzo zadowolona, na początku przez 2- 3 dni bylo mi trudno, ale teraz niepotrafiłabym już haftować w ręce kupiły moje 4 koleżanki i też sa bardzo zadowolone Odpowiedz Link
basiael Re: krosna 19.11.07, 23:58 tutaj masz adres www.kaan.pl/forum/index.php?showtopic=4346 i tutaj opinie tych osób, które zakupiły www.kaan.pl/forum/index.php?showtopic=3892 Odpowiedz Link
zahir6 Re: krosna 20.11.07, 19:54 no witaj ja kupiłam krosno juz dawno temu bedzie z 5 lat, wtedy kiedy znudziły mi sie małe obrazki, wyszywam ogromne, dają efekt i sa superowe. A krosno kupiłam w Hobby Studio, krosno złożyl mąż, a ile było problemów z założeniem kanwy za pierwszym razem nie chciało nic wychodzić ale w końcu mój mąż wpadł na pomysl jak to zrobić no i działa. Nie wyobrażam sobie krzyzyków bez krosna przy duzych obrazach. Kanwa musi byc dobrze naciągnięta a nie zmięta w moich rękach. Koszt to około 50 zł plus koszty wysyłki. Troche plecy bolą, no ale czego sie nie robi dla pięknych obrazów Pozdrawiam aga Odpowiedz Link