zgleni 16.04.08, 19:37 Witam wszystkich forumowiczów, Mam pytanie czy ma może ktoś wzór do obrazka "Wodospad" haftypolskie.com.pl/?p=pokaz_produkt&nr=91783&grupa= z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cicha-myszka Re: Wodospad - szukam 16.04.08, 21:30 mam ten wzór, tylko muszę go zeskanować aby mieć w wersji elektronicznej. Mogę przesłać na skrzynkę pocztową. Mnie też on się bardzo podoba i chyba go teraz będę wyszywać. Był w ostatniej Złotej Kolekcji tj. Nr 1 z 2008 roku. Odpowiedz Link
zgleni Re: Wodospad - szukam 17.04.08, 20:59 Tak też myślałam, ale nigdzie nie mogłam natrafic na żaden numer "Złotej kolekcji". Jeżeli uda się Tobie go zaskanowac byłabym wdzięczna za pliki, jeśli oczywiście mogłabym prosic. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
cicha-myszka Re: Wodospad - szukam 17.04.08, 21:12 z zeskanowaniem nie będzie większego kłopotu, bo skaner stoi na biurku. Kłopot może być z czasem, którego ciągle mi brakuje. Najwcześniejszy termin to chyba sobota tj. 19.04.. Podaj Swój e-mail, kiedy ze skanuję to wyślę Odpowiedz Link
zgleni Re: Wodospad - szukam 17.04.08, 23:33 Jeżeli chodzi o czas, to ja zchęcią poczekam. Bardzo podoba mi się ten obraz. Najlepiej prześli mi go na onetową skrzynkę, bo tylko ona mi poprawnie działa ma Macu w pracy: zgleni@poczta.onet.pl Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Podaję również link gdzie można znaleźdź coś dla siebie: picasaweb.google.com/justyniko jest tam naprawdę duży wybór Odpowiedz Link
ewa280266 Re: Wodospad - szukam 18.04.08, 11:03 Bardzo mi przykro . 3 razy wysyłałam wzór na mayla którego podałaś i poczta mi wraca . Jakiś problem z dostarczeniem. Jeśli masz inny mayl to napisz. Spróbuję wysłać po godz. 22.30 jak przyjdę z pracy. Pozdrawiam. Ewa. Odpowiedz Link
gra.60 Re: Wodospad - szukam 18.04.08, 11:55 Przepraszam, że się wtrącam, ale to ,że wraca poczta, (nie jest dostarczana do Adresata) może oznaczać, że Odbiorca może mieć ustawioną pocztę na odbiór małych pojemności poczt. Niech Koleżanki sprawdzą na jaką pojemność ustawione mają skrzynki . Ja posługuję się starą pocztą onet.pl więc na lewym pasku są USTAWIENIA, o których teraz piszę. Odpowiedz Link
malgos.ia Re: Wodospad - szukam 18.04.08, 12:13 dziewczyny czy ja rowniez moge dostac na gazetow ten przesliczny wodospadzik? z gory bardzo serdecznie dziekuje pozdrawiam gosia Odpowiedz Link
ewa280266 Re: Wodospad - szukam 18.04.08, 12:59 Małgosiu podaj adres gdzie wysłać. Pozdrawiam. Ewa. Odpowiedz Link
cicha-myszka Re: Wodospad - szukam 18.04.08, 22:27 wklejam link do albumy w którym umieściłam wodospad który szukasz picasaweb.google.pl/lila4025/WodospadZOtaKolekcja Odpowiedz Link
zgleni Re: Wodospad - szukam 20.04.08, 14:21 Dziękuję za link. Jestem Tobie bardzo wdzięczna za udostępnienie obrazka, jest naprawdę śliczny. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link