flying_esme 29.06.08, 19:38 znalazłam tam bardzo ładne schematy,no i właśnie o nie chcę zapytać.Czy któraś z pań porwała się już na jakiś z nich?dobrze są opracowane?bo te fotografie to maja sporo szczegółów.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulek.pl Re: igolki.net-pytanie 29.06.08, 19:40 mam wydrukowanych kilka schematów z igolek.. są idealnej jakości, nic do zarzucenia.. polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link
white-happy-angel Re: igolki.net-pytanie 30.06.08, 12:25 Ja również mam już zaczętą pracę, do której schemat pochodzi właśnie z tej strony. Na początku wachałam się, bo nie byłam do końca przekonana czy te schematy są wiarygodne i czy efekt będzie taki jakiego rządam.Mimo to zaczęłam pracę i jestem zadowolona. Odpowiedz Link
basia-kasia2 Re: igolki.net-pytanie 30.06.08, 18:00 Haftuję teraz pawia.Wszystko jest OK , tylko miałam jedną pomyłkę w numeracji muliny.Zamiast 522 było 552. Odpowiedz Link
okruszek444 Re: igolki.net-pytanie 30.06.08, 18:56 nigdy nie korzystalam z tych schematow...bo nie znosze haftowac ze wzorow kolorowych...i bardzo zaluje..bo naprawde jest wiele pieknych obrazkow. Mysle, ze gdyby bylo bialo czarne wzorki...zaryzykowalbym ) Odpowiedz Link
asti76 Re: igolki.net-pytanie 01.07.08, 14:50 Prawdę mówiąc też jestem ciekawa opinii osób, które haftowały coś z tej strony. Zauważyłam też, że co jakiś czas coś nowego tam dojdzie. Znalazałam i coś dla siebie ale że potrzenowałabym do tego ok. 45 kolorów (koszt!) więc nie chcę drukować i porywać się w ciemno. A trzeba przyznać, że wzory są cudowne i schematy czytelne Odpowiedz Link