kurier.2 23.02.09, 12:21 Witam Poszukuje schematu Jezusa w kolorze z Haftów Polskich. Przejrzałam całe forum ale nic nie znalazłam. hafty2.nazwa.pl/files/produkty_png/3045.png Mam nadzieje ze pomożecie. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia_1979 Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 13:28 No nie jest to dokładnie ten,tzn tło jest inne,ale co Ci będę opisywać Jak sama możesz obejrzeć i zdecydować kinia1979.fotosik.pl/albumy/478634.html Odpowiedz Link
kurier.2 Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 14:41 Piekny, ale mi chodzi konkretnie o ten co szukam ... Odpowiedz Link
gosiek18pl Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 15:07 Tego nie posiadam mam inne - możesz zajrzeć na adres chomika. Ale któraś z nas ma podobnego w sepii lub w szarościach , więc może jeszcze się odezwie. Odpowiedz Link
kurier.2 Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 18:09 W szarości i w sepii tez mam ... poszukam jeszcze sama może uda mi sie znaleść ... dziekuje za pomoc ... Odpowiedz Link
becia-b Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 18:59 chyba znalazłam .... strykova-l.narod.ru/ mam nadzieję że o to Ci chodziło Odpowiedz Link
gosiek18pl Re: Poszukuje schematu z Jezusem 23.02.09, 21:50 Znalazłam taki obraz , tło zrobiłam czarne dla ułatwienia. Może będzie ci odpowiadać.Szukaj Jezus 5 w haftach xx Odpowiedz Link
wanbor5 Re: do gosiek 18pl 23.02.09, 23:39 witaj nie wiem czemu moją pracę Matki Bożej umieściłaś w chomiku. Obraz wykonałam ja i mój pomysł na oprawienie.Mój błąd nie podpisałam oprawionego obrazu. Przecież umieściłam w fotosiku schemat i jest dostępny dla wszystkich ale nie do umieszczanie u siebie.wanda chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Gosiek18 Odpowiedz Link
gosiek18pl Re: do gosiek 18pl 24.02.09, 06:50 Pani Wando. Pani prace znalazłam w fotosiku i ujęła mnie. -Fotosik jest ogólne dostępny , choć z czasem gdzieś znika między innymi wzorami. Dlatego ściągnęłam tą Madonnę. Skoro pani napisała tą wiadomość do mnie ,to znaczy że była pani na mojej stronie. Zauważyła pani że pani praca nie jest podana jako moja i nie jest ogólnie dostępna. Ja swoimi wzorami i pomysłami dzielę się z innym . To forum po to powstało aby się dzielić. Ale jeżeli pani czuje się urażona, przepraszam i jeżeli pani życzeniem jest usunąć pani pracę z mojego chomika - nie ma sprawy.Proszę zostawić wiadomość a ja zrobię z pani życzeniem. Odpowiedz Link