Dodaj do ulubionych

Potrzebna krew

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:24
Potrzebna jest krew dla umierajacego dziecka , grupa A Rh - . Jesli ktos
chcialby pomoc prosze o telefon 604-947- 367 ,
Obserwuj wątek
    • Gość: sd Re: Potrzebna krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:38
      Ten telefon i numer ma chyba tele ile internet i telefonia komórkowa w Polsce
      wydawało by się że dzieciak wykrwawil się na śmierć albo ma teraz grubo po 20.
    • Gość: Maja Re: Potrzebna krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:51
      Poproszono mnie o podanie tej wiadomosci , Jesli ktos nie wierzy ze jest to
      prawda , trudno , Ja mam grupe A Rh+ wiec nie moge pomoc , Mysle ze nikt by
      nie zartowal w tak okrutny sposob , moze ten ktos naprawde potrzebuje krwi dla
      dziecka . Nie zakladajmy ze wszyscy sa podli .
      • pitagor Re: Potrzebna krew 10.04.06, 07:04
        > Mysle ze nikt by nie zartowal w tak okrutny sposób

Niestety mylisz się, nie wiem jak to jest w tym przypadku, ale bardzo często
        oszuści podają fałszywy nr tel. komórkowego ludzie dzwonią w dobrej wierze, a
        rozmowa jest przekierowywana na sexlinie z opłatą 10 funtów/min.
        Gdy jest potrzebna krew informują o tym za pomocą mediów centra krwiodawstwa.

Więcej:
        atrapa.net/chains/index.html#falszywki
    • Gość: ona Re: Potrzebna krew IP: 80.249.4.* 10.04.06, 08:19
      z tego co wiem, to w stacji w Radomiu mają niezły zapas krwi - jedna z
      lepiej "zaopatrzonych" w kraju i jeśli trzeba to napewno podadzą namairy na
      dców - jest jeszce szereg tych honorowych; ja nieststy odpadam, nie ta grupa
    • Gość: Jacek B Re: Potrzebna krew IP: 82.139.50.* 10.04.06, 10:29
      Dzwonię ale nikt nie odbiera,(sekretarka) to może być lipa albo przekręt
      jakiś.Chciałem oddać krew ,ale po przeczytaniu komentarzy ?
      • pitagor Re: Potrzebna krew 10.04.06, 10:48
        Oddawaj "bezakcjowo", ja byłem w czwartek wtedy poracują do godziny 18.00.
        • Gość: df Re: Potrzebna krew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:22
          -Krew mozna oddawac bez takich akcji
          -Po Chorzowie było tylu dawców ze magazyny na 40 dni (tyle ile wazna jest krew
          czy cos kolo tego) był zapełnione w całej Polsce
          -Ten numer telefonu i inforamcja o dziecku juz od ładnych paru lat krąży po
          Polsce!
          • Gość: bzdetka Re: Potrzebna krew IP: *.pr.radom.net 11.04.06, 14:33
            Dla noworodków i umierających dzieci, krew zawsze się znajdzie, więc węszę tu
            jakis podstęp
            • Gość: Kici Re: Potrzebna krew IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.04.06, 18:38
              To na bank lipa i nikt nie powinien powielać takich głupot. Takimi sprawami
              zajmuje się krwiodastwo. Przy okazji zapraszam na ul. Limanowskiego do RCKiK.
              ODDAJ KREW !!! Jeśli uważasz, że jest zbyt cenna, to dlatego właśnie podziel się
              nią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka