ethomas 14.12.04, 21:57 Tonik, Tonio, Toncio, Toniolek, Anton, Antoś, Tosiek itd. ))) Dajcie więcej )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: Antoni 31.12.04, 23:04 Tunio, Tolek, Antek, Antoniuszek.... Mój Antoni jest z 12.10.2004 i ma brata bliźniaka. Odpowiedz Link
jagoda_k Re: Antoni 23.08.05, 16:35 A moj jest z 2001 i mowimy na niego niemal wylacznie Antek. I mimo ze jego imie zapisane jest w wersji angielskojezycznej (Anthony), bo mieszkamy w USA i chcielismy zaoszczedzic mu literowania imienia w przyszlosci (co bedzie musial robic z nazwiskiem), to nawet w szkole wystepuje jako Antek i nauczycielkom bardzo sie ta forma podoba Odpowiedz Link
kasiask Re: Antoni 22.02.06, 13:52 Nasz ANTOŚ ma już prawie 4 latka. Urodził się 28 kwietnai 2002. Jest super chłopaczkiem - rezolutny, mądry, wesoły, tylko straszny z niego bałaganiarz. Mówimy na niego głownie Antos i on tez tak siebie nazywa, a poza tym to Antolek, Antosiula, Anton, Antonek, Tonik, Tosiek, Toni, Tolek i co tam nam jeszcze do głowy przyjdzie. Odpowiedz Link
mika_007 Re: Antoni 20.08.06, 12:37 oprócz w/w zdrobnień mój mąż mówi na młodego Antola nie ukrywam,że zainspirowana zostałam Antosiem Grzałki już wcześniej zaplanowałam,że trzecie będzie Antkiem,ale jak zobaczyłam Grzałkowego byłam pewna na 100% ,że będzie Antoś i już Odpowiedz Link