kajan13 12.01.06, 15:39 Proponuję postawić Szkasik pomnik. Za to, że zechciała się z nami podzielić swoją OGROMNĄ pracą, wysiłkiem , cierpliwością, poświęcając czas i siły. Dorzućcie swoje 'cegiełki'. KASIU JESTEŚ WIELKA, DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata12 Re: pomnik dla SZKASIK 12.01.06, 20:10 Dołączam się do tych podziękowań. Pozdrawiam serdecznie- Agata Odpowiedz Link Zgłoś
rengur Re: pomnik dla SZKASIK 12.01.06, 21:21 Podziękowałam już prywatnie, ale chętnie zrobię to jeszcze raz na forum. Szkasik jesteś wielka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tutelitury Re: pomnik dla SZKASIK 12.01.06, 23:50 Ja też pięknie dziękuje. Doceniam ogrom pracy Kasii i jej bezinteresowność oraz wielkie serce. Natomiast pomniki, nie licząc papieża, stawia się po śmierci, więc tej inicjatywy niee poprę. Żyj nam Kasiu jak najdłużej! Pozdrawiam ciepło Ala Odpowiedz Link Zgłoś
mmamma Re: pomnik dla SZKASIK 13.01.06, 08:31 ja rowniez przesylam wraz coreczka swoje gorace podziekowania serdecznie pozdrawiamy i calujemy Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: pomnik dla SZKASIK 13.01.06, 10:34 dołaczam się, dzięki, dzięki, dzięki!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laka1 Re: pomnik dla SZKASIK 13.01.06, 10:41 Dziękuję jeszcze raz i żałuję że na tym forum miały miejsce takie nieprzyjemne sprawy. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: pomnik dla SZKASIK 13.01.06, 11:35 laka1 napisała: > Dziękuję jeszcze raz i żałuję że na tym forum miały miejsce takie nieprzyjemne > sprawy. To znaczy? Bardzo proszę, abyś mi opisała te nieprzyjemne sprawy, najlepiej na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
laka1 Re: pomnik dla SZKASIK 16.01.06, 10:40 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=szkasik&forum=576&A_szukaj=autor&ile=15&sort=data_desc&ktory=1 Czy te wątki nie zostały skasowane? MOże nie powinnam pisać "nieprzyjemne", ale napewno pozostawiły u mnie niesmak. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: pomnik dla SZKASIK 16.01.06, 11:06 Nie, te wątki nie zostały skasowane, skąd ten pomysł? Z podanych przez Ciebie ok. 75 wątków tylko 2, jako sprzeczne z regulaminem i/lub łamiące zasady Netykiety, zostały skasowane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laka1 Re: pomnik dla SZKASIK 16.01.06, 13:52 Właśnie o te dwa wątki mi chodziło. Nie rozumiem tylko jakie zasady zostały złamane w tych wątkach? (bo czytałam je i żadnych niedozowlonych treści nie zawierały). Pozdrawiam Karolina driadea napisała: > Nie, te wątki nie zostały skasowane, skąd ten pomysł? > Z podanych przez Ciebie ok. 75 wątków tylko 2, jako sprzeczne z regulaminem > i/lub łamiące zasady Netykiety, zostały skasowane. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Re: pomnik dla SZKASIK 17.01.06, 19:04 byc moze a nawet na pewno zawieraly informacje jak dokonac kradziezy jestem za a nawet bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka25 Re: pomnik dla SZKASIK 13.01.06, 11:45 I ja jestem pełna podziwu i dorzucam swoją cegiełkę pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1olka Re: pomnik dla SZKASIK 16.01.06, 22:22 Kasiu Twoja praca włożona w to co nam bezinteresownie wysyłasz jest tak ogromna, że ja od tygodnia (czyli odkąd mam materiały) nie mogę się nadziwic, że jedna osoba mogła tyle zrobic Wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: pomnik dla SZKASIK 14.01.06, 19:49 Proponuję zrobić 7-metrowy pomnik z czekolady. Może ktoś przeliczy ile czekolady będziemy potrzebować. Ja mogę dostarczyć 40 tabliczek po 100g = 4 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
isza1 Re: pomnik dla SZKASIK 02.02.06, 11:25 I ja bardzo, bardzo dziękuję. Pomoce są rewelacyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
gojel Re: pomnik dla SZKASIK 02.02.06, 12:56 Dziewczyny, powiedzcie, gdzie można te pomoce zdobyć. Z tego co pamiętam to była na wp załozona skrzynka i każdy kto miał hasło dostępu mogł sobie tam wejść i sciągnąć to co go interesuje. Potem dowiedziałam się zę skrzynka została skasowana. Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: pomnik dla SZKASIK 03.02.06, 10:07 Ja również się dopisuję - pomysł pomnika z czekolady jak najbardziej mi się podoba - a wydaje mi się że z udostępnionych materiałów każdy mógł skorzystać w takim zakresie jakim chciał - nie łamiąc przy tym przepisów prawa (z tego co się zorientowałam to dla większości chodziło o rysowanie szlaczków, kolorowanie itp.) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hoz Re: pomnik dla SZKASIK 03.02.06, 18:28 Z całego serca dołączam się do podziękowań! Potrójnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zagniewana22 Re: pomnik dla SZKASIK 04.02.06, 16:38 ja tez sie dolaczam mam pytanie co sie stalo ze skrzynka mailowa ktora udostepniala szkasik?? bo juz na forum dawno nie bylam... a ostatnio chcialam cos stamtad wydrukowac a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś