sweet.joan 05.09.07, 11:41 W końcu się zdecydowałam i zapisałam syna na konsultację pod kątem integracji sensorycznej. Dziś idziemy. Po powrocie dam znać, jak poszło i czego się dowiedziałam. Pokładam wielkie nadzieje w tej wizycie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: SI 06.09.07, 09:02 Już po konsultacji i wszystko jest w jak najlepszym porządku Pani psycholog bardzo Młodego chwaliła, że bardzo ładnie współpracuje, jest dobrze rozwinięty, inteligentny i w ogóle , wszystkie ćwiczenia wykonał, mieści się w normach i wszystko gra Dała mi trochę materiałów - pomysłów na różne zabawy, ćwiczenia ruchowe - żeby Młodego zachęcać do ruchu i ćwiczenia mięśni. Ewentualnie możemy jeszcze zgłosić się do psychologa w przedszkolu, żeby poobserwował Młodego w grupie, bo ze strony SI wszystko w jak najlepszym porządku. A byłam w zwykłej poradni psych.-pedagogicznej. Odpowiedz Link
mamaemilii Re: SI 09.09.07, 16:46 To się bardzo cieszę, że wszystko w najlepszym porządku Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama