avarja 25.08.04, 14:34 Sóhajcie! Słyszałał, rze bóty z dógimi czópkami som jósz nie modne! Prafda to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzdura24 Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:49 hyba tag bo ja słyrzałam rze teras to kaczóżki ze ścientymi czópkami bendom modne. i jakieź inny tesz ale teras nie pamientam bo myłam głowe i jag pszehyliłam jom nat wannom to mi fszyzdkie myźli wypadły Odpowiedz Link
goddess-w-glanach Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 19:00 to nie jes prafda, bo bóty z czupkami som ciongle dalej modne ale jusz nie som tak kul trędi jak były kjedyś. ale jak masz takje bóty z czupkiem to musisz doczepic rurzowe futerko to normalnie hłopaki padnom jak ciem zobaczom!!!!111 Odpowiedz Link
poczytaj.mi.mamo Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.04, 22:59 macie racje czópki som jush nie modne, teraz to takie sciente noski tylko i wyłoncznie! Dziefczyny zkżeszyłam... zkupiłam, muj nowy kaszkiet niebieski! Odpowiedz Link
sitc Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.04, 23:23 A ja kcem byc trędi i kól i miedź sfuj styl i bende noźić czóby niezalesznie od mody!! napefo pszes ten sezon, ale ja to mogem bo mam sexi rurzowe futerko- prafie takie ja Britnej co mjała w Łaleji Gfiazd!!!! Odpowiedz Link
pink_hamster Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.04, 16:52 fiesz ale hyba to iezd tak rze albo maż sfuj-sfuj styl i nosisz czópki abo hcerz bydź trędi kól i kozmo i tfuj styl mieździ śe w ramah kozmo stylu czyli czópki odpadajom cmokasy i lofju Odpowiedz Link