Dodaj do ulubionych

Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.08.04, 14:34
Sóhajcie! Słyszałał, rze bóty z dógimi czópkami som jósz nie modne! Prafda to?
Obserwuj wątek
    • bzdura24 Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.08.04, 14:49
      hyba tag bo ja słyrzałam rze teras to kaczóżki ze ścientymi czópkami bendom
      modne. i jakieź inny tesz ale teras nie pamientam bo myłam głowe i jag
      pszehyliłam jom nat wannom to mi fszyzdkie myźli wypadły sad
    • goddess-w-glanach Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.04, 19:00
      to nie jes prafda, bo bóty z czupkami som ciongle dalej modne ale jusz nie som
      tak kul trędi jak były kjedyś. ale jak masz takje bóty z czupkiem to musisz
      doczepic rurzowe futerko to normalnie hłopaki padnom jak ciem zobaczom!!!!111
    • poczytaj.mi.mamo Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.04, 22:59
      macie racje czópki som jush nie modne, teraz to takie sciente noski tylko i
      wyłoncznie!
      Dziefczyny zkżeszyłam... zkupiłam, muj nowy kaszkiet niebieski!
    • sitc Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.04, 23:23
      A ja kcem byc trędi i kól i miedź sfuj styl i bende noźić czóby niezalesznie od
      mody!! napefo pszes ten sezon, ale ja to mogem bo mam sexi rurzowe futerko-
      prafie takie ja Britnej co mjała w Łaleji Gfiazd!!!!
      • pink_hamster Re: Fruciłał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.08.04, 16:52
        fiesz ale hyba to iezd tak rze albo maż sfuj-sfuj styl i nosisz czópki abo hcerz bydź trędi kól i kozmo i tfuj styl mieździ śe w ramah kozmo stylu czyli czópki odpadajom
        cmokasy i lofju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka