Dodaj do ulubionych

Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!!

31.08.04, 17:05
Ze faktu, jako rze jutro tyle ludzi idzie do budy. Cha! A ja jeszcze mam
ponat miesionc wolnego. Rili, ja nie jezdem zły człowiek (teoretycznie) ale
cieszy mnie to, rze moja gupja sonsiatka musi odwozic sfojego jeszcze
gupszego bahora (17 lat to jeszcze bahor???) do budy, i fstawac rano, a ja
siem moge byczyc do 14 i oblondac pofturki "Na Fspulnej". Tak, to jezd jakas
dziwna satysfakcja ze niedoli pszyszlosci narodu uczenszczajoncego do szkuł
średnich.
Aj kent get noł satsisfekszon zaczne spjewac od pazdziernika.
Łit law
Mumja
Obserwuj wątek
    • alfa_romeczek Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 31.08.04, 20:26
      Mómijka, to ciebie biedactfo, podajom dalszei edókadzji? Sercowo wspuł czójem.
      Pdobno na tyh Óniwerzycośtam to cienszko bydź Kozmo Szłofjekiem, ju nou. I
      rektory buczetofe to nie lubiom Kozmogerls, nie? I czytac ciongle muszom podobno
      albo i jeżdże gożej. Dawnej sonsiatki syn to stódiowau na doktora to mósiał
      trópy cionć. Ty jakom Glamurologiem Angielskom albo Marketing dla Psyszłości czy
      co tam, taki dla lódzi, nie?

Romuś co ci fcacle nie zazdroździ.
      Laf.
    • kanapkazserem Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 31.08.04, 22:01
      mómia ja jótro musze iźć do szkoly i to źmieszne nie jezd sad i nie jezdem
      bahorem tylko prafdziwom kozmo gerl . o!
      • alfa_romeczek Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 01.09.04, 08:18
        Ojej to nietopsze, jusz druga sad Ale powjedzialem Tusi ze mam kolerzanki na
        necie co som super a jedna nafet oczona i jak Tusi przeszlo rze ja gdzies tam
        wjecie co, no ktura lubi jak Misiadzek wycieczgi kraioznawcze urzondza nie, wiec
        jak jusz siem osfoila z myslom, to muwi rze pewnie takie faine Kozmogerlsy to
        jako Kozmologie studjujom. Abo Kozmologie z Kozmetykom.
    • dzika_mumia_z_bagien Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 01.09.04, 12:26
      Suchaj Kanabka, mie biega o to rze curka mojej sonsiatki jezd bahorem durnym w
      stopniu znacznym i dlatego jezd bahorem.Pszypadek nieuleczalny. A jak masz
      mature we tym roku, to Ci powiem rze to impreza jezd do dupy. Wspułczuje
      fczesnego fstawania pszes najlbiszszy miesionc. Ale sie nie łam.

Romuś! Jusz pisauam kilka razy czym sie bende tródnic, to jezd straszie trudna
      sprawa, pszyprawja mie o palpitacje serce i ogulnom obawe co do pszyszlej
      egzystencji. Sama nazwa kierunka tesz jezd trudna, gdzies to se zapisalam, ale
      kartka mi umknela i nie moge jej znalezdz. Eniłej. Chodzi o rysowanie wewnentsz
      domkuf, biór, tam sciany gdzie majom byc, gdzie podlogi i takie bajery.Chyba
      Kozmo.

Łit law
      • alfa_romeczek Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 01.09.04, 13:32
        Aha, moomiyga, to ja wiem. Musisz miec duzo do robtoy z waserwagom i sznurki
        naciongac i patszec zeby wydalo kont prosty, czyli sto stopni, tam gdzie woda
        sie gotuje. Ja to mam taki oolouubiony teownig i nim zafsze mieze. Bo jak sciana
        nie wyda konta prostego to jest siara i nazekanie. Tylko nie pozwol rzeby ci te
        magistry daly ceguy nosic albo suporex, a regipzy to tesz swoje potrafiom wazyc.
        Swojo drogo zeby kto po matuze uczyu sie gipsogladzie rysowadz, no ja nje wjem.
        Ale lepiej to jak do woiska, pefnie.
    • conena kórde ale śmieszne, tey! 01.09.04, 12:55
      wienc ja powiem ci prawde, bo ja jórz taka jezdem, rze tylko prawde wale i
      muwie co myźle i dobże na tym wyhodze. wienc jezdeś małpa i wredna i cie wali
      tey, bo ja mósze co dziennie hodzic rano do bjóra i wakacji mam tylko te gópie
      dwa tygodnie na ibizie czy majorce ale co to jezd dwa tygodnie. a po za tym,
      cały rok zapiepszam do mojego sekretariatu, bo jezdem sekretarkom (ale bende
      terz raperkom) i kórde jak ktoś śpi do 14 to mnie to wkóża!!!!!!

a gópim bahorom dobże tak.
      • bei och Mómnio.... 01.09.04, 13:29
        witaj w klóbje....ja siem teraz nie uczem- alem myslała o wiedzy o filmje vel o
        wiedzy o teatsze na ójocie- tylko ta cionrza...wienc potrafję podsypjać w
        ciongu dnja....
        Wiesz...ja kcialabym mjeć sużbę- nic bym nie robiła- a i tak nic nie robiem- bo
        mam o lokatora bżószka dbać...
        studjowanje jezd fajne....ajk bys siem nódziła- to zapraszam ( z misiadzkiem-
        czy samom ) do naz.....mjeszkam pod Krakiem- fajna okolica- taka dobra baza
        wypadowa.....jóra...blizko do ojcowa..do kraka 12
        min...jazkinie...skałki...dolina Będkowska.... dom dórzy...posesja tesz.....
        otpocznjesz pszed tródami naóki.....i spac moszesz ile kcesz....
        a wszytskim , ktuży muszom już siem uczyc...albo pracowac....życzę szybkiego
        dobrego- wakacji...urlopu...wora kasiory...no- czego tylko kcomsmile
      • dzika_mumia_z_bagien Conena!! 01.09.04, 14:55
        Ty nie umiesz czytac ze zrozumjeniem. Stara dupa jusz jezdes i nie chodzisz do
        licełum czy inszego sredniego pszybytku, wiemc post nie byl do ciebie. Jednij
        pracujom, jedni spiom. Lajf is brutal!!!!!!!!!
        • alfa_romeczek Re: Conena!! 01.09.04, 15:04
          dzika_mumia_z_bagien napisała:

> Jednij
          > pracujom, jedni spiom. Lajf is brutal!!!!!!!!!

Ja kiedyrz widziauem w Tivi taki film nie-film, baikem tako i tam muwili rze
          przez to uosie po lasah bolezdzi majom. Krul taki muwil, zapamientauem, bo nie
          lubje jak kto sfieszontka kszyfci, qurde.
          • trishika A gożei... 01.09.04, 15:38
            A gożei maiom ci co hodzom do pracy na usmom i we październjkó mószom iść śe
            óczyć jeszcze sad

Lowe!
        • conena Mómja!!! 01.09.04, 18:43
          solo? na molo?

a potem cmokazkismile
          • dzika_mumia_z_bagien Conena!! 01.09.04, 20:08
            Dobra, ale po cmokazkach idziemy na szoping tur we poszukiwaniu blusek bes
            pszodu smile))
    • maria_vinka Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 01.09.04, 16:05
      Ruwnierz mnje to cieszy,chodz wredna nie jezdem bo pszeciesz glamur czik jest
      idealna i pszywar nie posiada!
      jaskolei bonc z emzetka mam fakacje do 19 paciernika gdysz stutjuje fpanstwie
      germanskim.3 miesionce fakacji letnih oras 2 miesionce fakacji simofych, plus
      drobniejsze sfienta. rzyc, nie umieradz, choc so to za rzycie!

vinka
    • aga_piet Re: Alesz mam niewysłowionom satysfakcjie!!!!! 01.09.04, 21:12
      O kurde, to ja jusz niewiem co jest gópsze – być mórażem jak Mumja czy chodzić
      do bódy.
      Ale wjem rze kiedyś takie zawody były bardzo trędi dla kobjet, bo widziałam
      taki plakat z przeszłości – Kobjety na traktory.
      To morze bycie mórażem tesz jest trędi i Mumja jest znas najtrętsza.
      Cauje
      Aggie
      • bei Mómja mórazem? 01.09.04, 23:03
        a ja myslałam, rz ona jezd...malażem....bo rysuje po podłogach i ścianah....a
        to taki malasz pokojowy to jósz ARTYSTA!!!
        i jaga otpowiedzialnośc- za porysowanje- bo to mósi siem podobać....
        no ja Ciem tó mómjo zapraszam- a Ty milczysz.....pszeciesz masz jeszcze tyle
        czasu do października....
        • aga_piet Re: Mómja mórazem? 01.09.04, 23:39
          No jajusz teras niewiem... bo Romeczek tak zasugregował rze coś zgipsem i
          ścianami to misie tak skojarzyło z mórażem, ale morze ty Bejo masz racje rze
          malarzem... ja jurz niewiem. A morze malasz-tynkasz? Ato dziwne rze teras takie
          studja robiom, nie? to morze na strurza terz zrobjom, chłe chłe...
          Cauje
          Aggie
          S.P. Podobno rzadna praca niechańbi, to terz tak apropo Myszki co szóka pracy.
          • dzika_mumia_z_bagien Rozwjejem Wasze wontpliwoscji... 01.09.04, 23:51
            co do mojej profesji. Otusz, za lat pienc bende arhitektem wewnentsz (wreszcie
            znalazlam ze budy foldery i jusz wiem). Nie bende murażem, tynkarzem, malażem
            pokojowym, chociasz zafsze chciauam kopac rowy albo montowac szyny. Byc robolem
            fizycznym. Ale niezdety, tszeba patszec pszyszlosciowo i zawut wysokopłatny se
            znalezc. I f ten rze prosty sposup artystyczne niewontpliwje zajencie jakim
            jezd kopanie rowuf musi poczekac do emerytury mojej.
            Oł maj gad, niech pazdziernik nigdy nie nastompi...
            • aga_piet Re: Rozwjejem Wasze wontpliwoscji... 02.09.04, 00:13
              O kurde Mumjo, to Ty wew flakah bendziesz gżebać??!! Czytu chodzi o rzycie
              wewnęczne o kturym jusz kiedyś dyskutowaliśmy? Bo jak oflaki to dzięki, to jusz
              chyba leprzy ten mórasz. aczy morze Cie rodzice zmósili do tej bódy? Bo
              niewjerze rze sama chciałaś. Pszyszłościowy to jest nadziany miśaczek anie
              jakaś tam bóda. Muwje ci - żuć to.
              Cauje
              Aggie
              S.P. To ja jusz wole być tą intelektułalistkom.
            • alfa_romeczek Re: Rozwjejem Wasze wontpliwoscji... 02.09.04, 08:34
              Kul! Bendzierz np. takje chajstajl krany uazienki robidz?
              cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=29507&item=5918718981#ebayphotohosting
              • aga_piet Re: Rozwjejem Wasze wontpliwoscji... 02.09.04, 08:43
                Romeczek, Ty to masz jako boj chyba taki specjalistyczny technologiczny zmys,
                bo widze rz Ty sie najlepjaj orjętujesz co wkońcu ta Mumja robi. To ona takie
                cul krany bendzie robić? Z łabeńdziem? To ja tesz taki chce! Ale jest pienkny!
                Czy to jest to samo co chydrałulik?
                Cauje
                Aggie
                • alfa_romeczek Re: Rozwjejem Wasze wontpliwoscji... 02.09.04, 08:48
                  Nie to co chydraulig, bo on tylko te O'rurki i O'ringi podlancza. Moomja, tag
                  kombinooie bendzie je proig..., prokt..., proiekcic, inadzej rysowadz iakie
                  majom bydz, ona bendzie wnosidz stajl i czarm i kulnez i uelnez i szapoba pszed
                  Moomiom, morze nawed bendzie w Kozmo o menszionah pisadz, junou?

• bei To ja Jej wspułczójem.... 02.09.04, 10:32
                    jag oglondam te domy obog...i to co lódzie majom w tych wnętszach- to bjedna
                    mómja...mósi pżerzywać szok- gdy mósi narysować coś- co siem nikom nie
                    podobóje.......nowe domy majom nowobogaccy lódzie...i oni kcom mjeć takie chale
                    napakowane dziwnom sztukom- takomw rodzajó tych łabendziowych kranóf....a
                    bjedna Mómja bendzie hyba mósiała im te ochytki- paskótki
                    projekcić......Mómjo...morze Ty projegtój tylko wnętsza- jako dzieła sztóki-
                    nie do mnieszkanja- tylko do miłego patszenia?- jag obrazy?
                    • alfa_romeczek Re: To ja Jej wspułczójem.... 02.09.04, 10:54
                      bei napisała:

> napakowane dziwnom sztukom- takomw rodzajó tych łabendziowych kranóf....a
                      > bjedna Mómja bendzie hyba mósiała im te ochytki- paskótki

Siem tobje, Beiu, te łabontki nie podobaiom? Przecie jak z 'Dynastji' som, no
                      kul, ja to morze jezdze bym takimi jakim djamencikami ponabijau, sliczne
                      przeciesz..
                      • alfa_romeczek A tu ieszcze uadniej co? 02.09.04, 11:07
                        www.thebathroomdiaries.com/images/shoji_theatre_1.jpg
                        • bei :):):) jejkóóóóóóo 02.09.04, 11:11
                          a zkond Ty takie fotki wynajdójesz......smilesmile?? Pefnie dórzo kosztujom na
                          płatnych stronachsmileohhhhhh
                          • alfa_romeczek Re: :):):) jejkóóóóóóo 02.09.04, 11:59
                            Guglem. Siem wpisoje 'golden' i do tego napszykuat 'mirror'. I sa hfilem masz.
                      • bei taka sztóka..... 02.09.04, 11:08
                        lłabendziowa- to tesz sztóka.....tylko ona nazywa siem kicz...nasze pokolenie
                        jom tak nazywa, naztepne bendzie chołóbić jako prawdziwom sztóke.....ja wolem
                        takom Syn- Sym z góstem...i mojim rossątkiemsmile
                        • eirenne Re: taka sztóka..... 02.09.04, 12:57
                          Co to jezd ten rossontek????????????????? Horoba jakaź???
                          • nonstop Re: taka sztóka..... 03.09.04, 09:45
                            rossondek to hiba jest kórczak,
                            na rosuł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka