Gość: emi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.01.05, 14:11 Proszę o info, czy ktoś się orientuje kiedy bedą albo czy juz sa wysprzedazę 70% w H&M i w Reserved. szczegolnie kolekcja damska i niemowlęca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejro Re: wysprzedaże IP: *.pronet.lublin.pl 24.01.05, 17:39 wydaje mi się, że zimowa wyprzedaż ma się już ku końcowi Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kolakowska tego nie wiem 24.01.05, 18:09 Gość portalu: kejro napisał(a): > wydaje mi się, że zimowa wyprzedaż ma się już ku końcowi Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica wedlug slownika PWN 24.01.05, 18:57 zarowno wyprzedaz jak i wySprzedaz sa poprawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wysprzedaże IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 24.01.05, 20:00 W Reserved juz od jakiegos czasu trwa wyprzedaz (aczkolwiek nie az 70%) wiec nie wiem czy cos jeszcze zostalo. Natomiast w HM jakies wyprzedaze sa ale raczej slabe zarowno jesli chodzi o ciuchy jak i wielkosc upustow (oczywiscie najfajniejsze rzeczy w starych cenach) Odpowiedz Link Zgłoś