nat.ka 27.01.05, 11:21 obglondaliździe? torz to jezd 3.5 godzinne ucieleźnienie kozmo!! ale bym se hciaua w takih Jndiah mieszkadź i miedź takiego uadnego misiadżka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnajagoda Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 13:26 ńje widźauam, morze jeżdże zobaczem... ale dźenkójem Ći za dotleńeńe mojej dószy... to jezd pjenkna poezja Odpowiedz Link
nat.ka Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 13:29 che che, barco uadna i fajoska! pżeczytaj ksienge goździ, opanowaliźmy ją ze znajomymi Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 13:46 brak mi słuf, to jezd poprostó słiiiiiiiiiiiiiiiiiit, jesdeźcie wjelcy, prawje jag Ogzana lowjó Was fszystkih Odpowiedz Link
bei Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 14:45 no nie pbglondałam.....a u mnie śniek....całe tony białego tego śniegu...i Misiaczga mam uadnego...tylko Indjów nie mam Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 14:50 ia wolem śńek ot sóońca i deżdżu... i ó mńe tesz śńek... a muj Miśó daleko, ale morze jag śem spotkamy to razem obejżymy Czazem sóońca, czazem deżdż... bo to morzna oglondać razem z Miśadżkjem, nespa??? Odpowiedz Link
nat.ka Re: czazem suońce, czazem desz 27.01.05, 15:01 no pefnie, nieh wie, jag pofinien pżypagowadź i jagie ałto miedź i jagi chelikopder. Odpowiedz Link