bei 09.03.05, 09:13 powinien dostać dyplom óznania!- za heja-mig-mig (czt. b.b.b. szybkie) naóczenie się jenzyka forómowego-kozmo......... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: a Jatzek.... 09.03.05, 09:50 A lerz Beji, nasz JaZZek otpoczątku jezt wery kozmo wjęc niesądzeł aby musiał sie czego kolwjek uczyć, On toma poprostu wekfi. Cauje Agó Odpowiedz Link
eirenne Re: a Jatzek.... 09.03.05, 11:21 Po jego poztah widadź, rze jezd pszystoiny.... mmmm rosamżyłą sie. Skoro Pjecyka zajeła Nadka... Odpowiedz Link
malyna22 Re: a Jatzek.... 10.03.05, 21:58 ja22ek napisał: > Potfjerdzą i ńezapszeczą Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!! Rozmaaaażyyyyuąąąąą sieeemmmmmmmmm To 22 tagie pżyztojne, rze ... mi ziem nawed nikc zmieniu!!! Nawed kom combu computereg mi siem rozmażyu i wdzionż pokazóje: error 22, error 22, error 22.... Zazdrozna jezdę! Odpowiedz Link
aga_piet Re: a Jatzek.... 09.03.05, 19:12 янія ин Czysz byś beji segregowałą irz naż JaZZek jezt nałukowcę? Bo jeżli ętelektłaliztą to niema z marfienia boja terz jezdę i wję irz to nic złego. Chyba rze... ale nieeeee... Beji, bo Ty hyba niemuwisz otym foróm Ontografja?? Bo tojezt taki rzart! Na Foróm Ontografja z ebrało sie takie z pecyficzne geranium osup o z pecyficznym poczóciu chómoru. i oni tam z pecyficznie chómorystycznie piszą. Tosie na zywa plastige czyli psześmjewczość wję gdysz sie z nam! Głowa dogury! JaZZek jezt normarny! Cauje Aggie Odpowiedz Link
ja22ek Re: a Jatzek.... 10.03.05, 16:08 Agó! ty śe na dedegtywa na dajerz, Tag mńę ros szyfrowa-aź. A wjeće jagto tródno pisadź natakim foróm ontografja w bref fszelkim za sadą rossondei pisowni? Fpoće trzoła to robjeł ale jagmówi ztarorzytne pszy sowje - dla rzartó cygą dau śe po wjesidź. Tę cygą to niby ja! Tęx wą fszyskim za tyle ćepłyh suf namuj temad Caósy 4 jó ol Warz J. Odpowiedz Link
eirenne Re: a Jatzek.... 10.03.05, 16:26 Czyli ja dobże rozómóje, rze ten foróm ontogracośtam to takie rzarty tag? Fpszeciwjeństwje do naz? )) Odpowiedz Link
joannka2 Re: a Jatzek.... 11.03.05, 14:55 Poszuam na tego foróma - ale tam lódzie majom dziwne problemy! I jag tródno sie czyta... Czysta prete... perwers.... prewencja! Jag Ty JaZZku morzesz tam wyczymać! Prafdziwy maczo s Ciebie... Lawju i kisju w nosek! Odpowiedz Link
aga_piet Re: a Jatzek.... 11.03.05, 16:32 Yo!anko sondze irz aby dobże sie czóć na tamtym forum wystarczy troche tam pobyć i pewnie sie zacznie łapać te ich dziwne dof cipy (sory za wyrarzenie) i ich jenzyk. Odpowiedz Link