21.07.05, 16:15
qrcze leje (ale nje rómónzkje) i jerzdrzadź fórom bessDahó jezd ótródnione
sad((
Obserwuj wątek
    • iwonaa1 Re: leje 21.07.05, 16:28
      Ńe marfcje śe! To psze semje. Pojehałą nat może s mojom de-prezjom ale widze so
      śe dxjeje...
      Bjore fjędz de-prezje i fracą. Do ałta pszy mosofałam paraslke Rzyfca rzeby mię
      ńe zalało.

Jóż ńedogo deszczsze f Posnańjó...
      Chahahaha
      Iwąka
    • peter.steele Re: leje 21.07.05, 16:37
      Non pojehałesz pod mozdem i órombało dah pszy zamych Słóbkach. To cza bendzie
      pojehadź do warksztató do naprafy aóta.
      • aga_piet Re: leje 21.07.05, 17:20
        Apot jakim mostę morzna sobje urwać dah? Jabym chentnie z kożystała, bo styt sie
        pszyznać ale muj wus ma dah sad((
        • nonstop Re: leje 21.07.05, 17:47
          moszna moszna, jeben jezd jak siem skrenca spot Cytadelji
          a drógi to na trasje nach Kattowitz

pjes
          leje nadal w posen
          sad((
          • aga_piet Re: leje 21.07.05, 19:14
            Nąspopku, a jagbym Ci podesłała globós tobyś mi zaznaczył nanim dzie dokładnie
            jest ta Cycadelia, bo ja sie nieznam, a tak tobym weduk tego pojehała... sad
            S.P. Czy pszejdzie na adres gazety? Bo wję irz tam niekture żeczy nie pszechodzą
            jak są za durze. Nie wję czy taki stardantowy globós (wjelkości głowy) to jest
            dóży czy mały?
            • nonstop Re: leje 22.07.05, 09:40
              agóagó
              na wstempje megó lista pragnem Ciem (hmmm...)
              no posdrowidź!
              (ale cie nabraóem, cnje?) chahache!
              Cyca Delja jezd na punodznei pieżeji posen, znaczy siem nagu rze mapy, a most
              nizgi pod njiom (namap ie).
              A so do nadanja globósa pszes siedź, to on ma hyba zad órzo megamajtuf.

Pjes
              A ten globós to njej ezd bul góowy???
          • szwagier_z_niemodlina Re: leje 21.07.05, 19:19
            No, ja jezdę trędiś, bo w poże pradz po lowyh jeszdżem tragtorem bez dahó. Ale
            mi nadau Zyziuff Bolek co robi w Szikago, rze teras to w Amerydze bedom ropidż
            takje sóper kól ałta bes dwuh dahóf!! Anjelina Żoli i ta, no blą dópedżka, no,
            Bókareszt Chilton, o, jusz se za muwiły. Ta droga, to jezd ta co do zglepowej ze
            serjaló podba jezd, no nie? Sobje to imatrykólójecie? Jakpy blóska bes dwuh
            pszoduff?! To jezd morzliffe pszes to, no, wciórnośći, sócza mać, o, wjem
            -ONANOTEHNOLGJĘ, tag siem naz wa!
            • aga_piet Re: leje 21.07.05, 19:25
              To morze jagbym dwa razy cuz amen pszejehała pottym mostę tobym mjała taką sóper
              fóre bez dwuhdahów????!!!! Łaaaaaał! Ide wysyłać globós!!!
              S.P. Panie Szwagże drogi a niewje Pan jak sie robi bląt dópeczke? Bo jamam w
              szystko bląt ale dópeczki niestety nie. To do kogo siemam z głosić? Do
              kosmetyczki? Stajliztki? Hirurka?
              • szwagier_z_niemodlina Re: leje 22.07.05, 12:02
                Pani Aguló, to niejidziem o dópedzkem w zezie "żyć" iako czensc ciaua pot
                stringamy, tylko to jezd taga mefopodfora. Na lódofo to siem tag na tako nie
                ódano kozmolazge tag muwi, ó naz w terenje, nje, abo na zakuadzie. To jezd
                takje pjesztotliffe dezgrypszyn, no nje?
                A co do meritómó to hyba by malasz byu nailepszy, co?
            • nonstop Re: leje 22.07.05, 08:27
              szfagże nasz(?), kiedyź byóy go-larki z jebnym oszczem, pot em z dwóma, czema,
              a terass jusz sPiencjioma!
              wienc jezd morzliwe, isz niedugo bendom robili trahtóry bezz pnięció dahóf!!!
              smile
              pi-es
              najbadrziei edrzi trahtóry robi podobniesz italska taka jebna fyrma
              Lam Bor Drzini, szy jagoź tag
          • peter.steele Re: leje 21.07.05, 23:03
            Nonó tego moszta nach Katowic jósz smienili jósz moszna jeszdzacz pod niem bez
            opaf.
          • peter.steele Re: leje 21.07.05, 23:03
            Nonó tego moszta nach Katowic jósz smienili jósz moszna jeszdzacz pod niem bez
            opaf.
        • wave32 Re: leje 21.07.05, 21:57
          aga_piet napisała:

"bo styt si e pszyznać ale muj wus ma dah sad(("

Chachacha, myślish Agó irz Ć ófieżymy????
          • nonstop Re: leje 22.07.05, 09:42
            łejwjó, morze on wuss ma dah?
            ale skóadany?
            smile
    • peter.steele Re: leje 22.07.05, 08:47
      jórz nie leje, ale mam sato sóper widog na dósyom kałóże ona jezd okromna.
      • nonstop Re: leje 22.07.05, 09:08
        jagto nje leie???
        snuf leie!
        buuu
        • peter.steele Re: leje 22.07.05, 09:47
          nonó to kćie Tz jezdeś?
          Bo ó mnie w drodze na Kniesno nie leje.
          • peter.steele Re: leje 22.07.05, 10:36
            smieniam sdanie snowó jele sad((((
            • aga_piet Re: leje 22.07.05, 13:37
              Umje w poblirzu 3sity tesz leje, wjęc hodze po łulicy robjąc miś potkoszólka a
              nawet z pudniczki.
              Nąspopku, a jagbym kópiła globós w kjosku, taki mały bryloczek, toby pszeszet
              pszez ętęnret? Jeźli tak to dzie go włorzyć? Do tej pułeczki na CiDi czy takiej
              żparki na dysketki? A morze z tyłu kąpa bo tam jest wjęcej otworuw? Sorx ale
              mało sie znam na infromantyce sad
    • bzdura24 Re: leje 22.07.05, 17:25
      umie nidz nie leje siem.. a derzczu nie ficialam ot 3 miesiency. josz
      zapomnialam jag wyglonda.. a jezd hodz trohe modny... bo jusz nie fiem za barco.
      • okrent9 Re: leje 22.07.05, 20:50
        a Ja ńe bende ókryvadź irz zaczyną mńedź podeiżeńe, ńe, rze deżdż morze bydź
        modny ale jag sie ma parasolke zvgleńdńe parasol guczi albo armądi ze logo ze
        zuota tą gdzie ftakih opciahovyh parasolah to som takje maue cuźka
        źdźórkom.Evętóalńe dla mauolatuf takom oto suotkom jag tshekoladovy caósek
        Hersheja:
        www.amazon.com/o/ASIN/B0006TZCH6/104-7830703-7391117?SubscriptionId=0GKY5T9AP29X0E3X4XG2

Opady atmozferydżne ńe moguom bydź tag całkję ńetrędi bo psheciesh Lądyn to
        jezd trędi a tą zafshe pada!!!

pi-es: a nąstop to dla Katzpera to morze se qpidź o taki skafądereg:
        www.raindropsto.com/product/Dog_Rainwear/Neo-Paws_Raincoat.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka