nonstop 21.07.05, 16:15 qrcze leje (ale nje rómónzkje) i jerzdrzadź fórom bessDahó jezd ótródnione (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaa1 Re: leje 21.07.05, 16:28 Ńe marfcje śe! To psze semje. Pojehałą nat może s mojom de-prezjom ale widze so śe dxjeje... Bjore fjędz de-prezje i fracą. Do ałta pszy mosofałam paraslke Rzyfca rzeby mię ńe zalało. Jóż ńedogo deszczsze f Posnańjó... Chahahaha Iwąka Odpowiedz Link
peter.steele Re: leje 21.07.05, 16:37 Non pojehałesz pod mozdem i órombało dah pszy zamych Słóbkach. To cza bendzie pojehadź do warksztató do naprafy aóta. Odpowiedz Link
aga_piet Re: leje 21.07.05, 17:20 Apot jakim mostę morzna sobje urwać dah? Jabym chentnie z kożystała, bo styt sie pszyznać ale muj wus ma dah (( Odpowiedz Link
nonstop Re: leje 21.07.05, 17:47 moszna moszna, jeben jezd jak siem skrenca spot Cytadelji a drógi to na trasje nach Kattowitz pjes leje nadal w posen (( Odpowiedz Link
aga_piet Re: leje 21.07.05, 19:14 Nąspopku, a jagbym Ci podesłała globós tobyś mi zaznaczył nanim dzie dokładnie jest ta Cycadelia, bo ja sie nieznam, a tak tobym weduk tego pojehała... S.P. Czy pszejdzie na adres gazety? Bo wję irz tam niekture żeczy nie pszechodzą jak są za durze. Nie wję czy taki stardantowy globós (wjelkości głowy) to jest dóży czy mały? Odpowiedz Link
nonstop Re: leje 22.07.05, 09:40 agóagó na wstempje megó lista pragnem Ciem (hmmm...) no posdrowidź! (ale cie nabraóem, cnje?) chahache! Cyca Delja jezd na punodznei pieżeji posen, znaczy siem nagu rze mapy, a most nizgi pod njiom (namap ie). A so do nadanja globósa pszes siedź, to on ma hyba zad órzo megamajtuf. Pjes A ten globós to njej ezd bul góowy??? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: leje 21.07.05, 19:19 No, ja jezdę trędiś, bo w poże pradz po lowyh jeszdżem tragtorem bez dahó. Ale mi nadau Zyziuff Bolek co robi w Szikago, rze teras to w Amerydze bedom ropidż takje sóper kól ałta bes dwuh dahóf!! Anjelina Żoli i ta, no blą dópedżka, no, Bókareszt Chilton, o, jusz se za muwiły. Ta droga, to jezd ta co do zglepowej ze serjaló podba jezd, no nie? Sobje to imatrykólójecie? Jakpy blóska bes dwuh pszoduff?! To jezd morzliffe pszes to, no, wciórnośći, sócza mać, o, wjem -ONANOTEHNOLGJĘ, tag siem naz wa! Odpowiedz Link
aga_piet Re: leje 21.07.05, 19:25 To morze jagbym dwa razy cuz amen pszejehała pottym mostę tobym mjała taką sóper fóre bez dwuhdahów????!!!! Łaaaaaał! Ide wysyłać globós!!! S.P. Panie Szwagże drogi a niewje Pan jak sie robi bląt dópeczke? Bo jamam w szystko bląt ale dópeczki niestety nie. To do kogo siemam z głosić? Do kosmetyczki? Stajliztki? Hirurka? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: leje 22.07.05, 12:02 Pani Aguló, to niejidziem o dópedzkem w zezie "żyć" iako czensc ciaua pot stringamy, tylko to jezd taga mefopodfora. Na lódofo to siem tag na tako nie ódano kozmolazge tag muwi, ó naz w terenje, nje, abo na zakuadzie. To jezd takje pjesztotliffe dezgrypszyn, no nje? A co do meritómó to hyba by malasz byu nailepszy, co? Odpowiedz Link
nonstop Re: leje 22.07.05, 08:27 szfagże nasz(?), kiedyź byóy go-larki z jebnym oszczem, pot em z dwóma, czema, a terass jusz sPiencjioma! wienc jezd morzliwe, isz niedugo bendom robili trahtóry bezz pnięció dahóf!!! pi-es najbadrziei edrzi trahtóry robi podobniesz italska taka jebna fyrma Lam Bor Drzini, szy jagoź tag Odpowiedz Link
peter.steele Re: leje 21.07.05, 23:03 Nonó tego moszta nach Katowic jósz smienili jósz moszna jeszdzacz pod niem bez opaf. Odpowiedz Link
peter.steele Re: leje 21.07.05, 23:03 Nonó tego moszta nach Katowic jósz smienili jósz moszna jeszdzacz pod niem bez opaf. Odpowiedz Link
wave32 Re: leje 21.07.05, 21:57 aga_piet napisała: "bo styt si e pszyznać ale muj wus ma dah ((" Chachacha, myślish Agó irz Ć ófieżymy???? Odpowiedz Link
peter.steele Re: leje 22.07.05, 08:47 jórz nie leje, ale mam sato sóper widog na dósyom kałóże ona jezd okromna. Odpowiedz Link
peter.steele Re: leje 22.07.05, 09:47 nonó to kćie Tz jezdeś? Bo ó mnie w drodze na Kniesno nie leje. Odpowiedz Link
aga_piet Re: leje 22.07.05, 13:37 Umje w poblirzu 3sity tesz leje, wjęc hodze po łulicy robjąc miś potkoszólka a nawet z pudniczki. Nąspopku, a jagbym kópiła globós w kjosku, taki mały bryloczek, toby pszeszet pszez ętęnret? Jeźli tak to dzie go włorzyć? Do tej pułeczki na CiDi czy takiej żparki na dysketki? A morze z tyłu kąpa bo tam jest wjęcej otworuw? Sorx ale mało sie znam na infromantyce Odpowiedz Link
bzdura24 Re: leje 22.07.05, 17:25 umie nidz nie leje siem.. a derzczu nie ficialam ot 3 miesiency. josz zapomnialam jag wyglonda.. a jezd hodz trohe modny... bo jusz nie fiem za barco. Odpowiedz Link
okrent9 Re: leje 22.07.05, 20:50 a Ja ńe bende ókryvadź irz zaczyną mńedź podeiżeńe, ńe, rze deżdż morze bydź modny ale jag sie ma parasolke zvgleńdńe parasol guczi albo armądi ze logo ze zuota tą gdzie ftakih opciahovyh parasolah to som takje maue cuźka źdźórkom.Evętóalńe dla mauolatuf takom oto suotkom jag tshekoladovy caósek Hersheja: www.amazon.com/o/ASIN/B0006TZCH6/104-7830703-7391117?SubscriptionId=0GKY5T9AP29X0E3X4XG2 Opady atmozferydżne ńe moguom bydź tag całkję ńetrędi bo psheciesh Lądyn to jezd trędi a tą zafshe pada!!! pi-es: a nąstop to dla Katzpera to morze se qpidź o taki skafądereg: www.raindropsto.com/product/Dog_Rainwear/Neo-Paws_Raincoat.html Odpowiedz Link