fiosna 05.09.05, 19:54 co wy na to? members.lycos.co.uk/namgo/articles.php?id=7 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: taka oferta? telezakupy 05.09.05, 21:54 pchi,ja tą dórzo ńepovję ale tyle povję irz osoboźdźe zną kogoś kdo tag potrafi tzytzkamy róshadź i to bes bjósto-nosha. Odpowiedz Link
midnight.summer.dream ó waga 06.09.05, 20:30 fjosna, pewnje wież rze ta z trona jest caua zawirusowana i zatrojanowana, a my tó zawrze podawaliźmy sobie bes pjeczne linki, wjenc to co zrobiuaś jest po prostu ńe fer Odpowiedz Link
midnight.summer.dream Re: ó waga 06.09.05, 20:31 rzebym te go gożej nie móśaua na zywadź !! Odpowiedz Link
wave32 Re: ó waga 06.09.05, 20:35 Zgadzą siem. Mą na dziejem irz Fiosna zrobiua to ńe śfiadomie. Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: ó waga 06.09.05, 20:37 jak nieświadomie? przecież wystarczy popatrzeć na tę stronę Odpowiedz Link
aga_piet Re: ó waga 06.09.05, 21:39 To pożądna dziefczyna, napewno nie śwjadomnie. Szkoda irz tu niepszychodzi nasza mtaka modystka - Nat,ka, toby usuneła tą linke. To morze jakieś oszczeżenie, czy jak? Odpowiedz Link
fiosna Re: taka oferta? telezakupy 07.09.05, 07:43 nje fiedziauam o tyh virusach- sorki , sorki-/ jestem blondymkom/ teras mósicie mje ukarać, czy mam klenczedz na grochu ? albo po prozdu- fora ze dwora- jakaż kara mósi bydz, czekam na wyrok Odpowiedz Link
fiosna Re: taka oferta? telezakupy 07.09.05, 07:45 ale narobiuam, czt to jusz szczyt gupoty Odpowiedz Link
bei Re: taka oferta? telezakupy 07.09.05, 08:58 a ja tam wkleiłam mikrozkop i nie ma firósuf..uciekli hyba..no nie martf siem Odpowiedz Link
iwonaa1 Re: taka oferta? telezakupy 07.09.05, 20:45 Antybjotyg to sa mauo! Ja poukneuam szysko s szawki co jom ma nat lodufką. Wy tesz tam czymaće lekji, rzeby dzjeći ńe wrombauy? Odpowiedz Link
aga_piet Re: taka oferta? telezakupy 07.09.05, 21:35 Ja tam czszymam słodycze rzebym nie wrombała i wutke. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 08:29 jakom wutke??? hyba Róm Malibó! Odpowiedz Link
fiosna Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 08:30 ja to kedyż byuam pożondna, pżeprofacauam starużki pżez ólice, nje żmieciuam,kazowauam biliety f ałtobósie,ztrażnie siem smieniuam jak obejżauam te róhome cycki,coż fe mje fstompiuo, nafet jósz zapazy f tej szafce nat lotufką nie pomokuy,fypiuam cauom futkę, zjaduam fszyztkie suodycze , pouknęuam leki ,cusz teras bencie ze mnom mosze znacie jakyś zposup na to szystko Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 08:59 boszsz fiosno, toja sie jósz boie serwowadź po necie, rzeby niezna leźdć jakiź róhomyh penisóf! -- Pącernig Ajzensztanig Odpowiedz Link
aga_piet Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 10:31 Ale jak jusz znajdziesz to chyba sie podzielisz znami, co? Wirós wirósę, obejżeć zafsze morzna. Misie skoleji podobają takie kture pierszy ras widze. Podobają misie. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 11:10 podobajom cisie róhome misie? Odpowiedz Link
fiosna Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 09:25 inszynier - ty ufaszaj na te serwowane penizy, sfuaszcza te ruhome, bo tesz mosze cie cuś najść, ale pefnie podobajom ci siem take kture jusz ras fidziaueś najlebże so zakranidzne Odpowiedz Link
fiosna Re: taka oferta? telezakupy 08.09.05, 10:01 hciauam dodadz , sze najlepże som te ruhome na bakterje, a jag bakterje sie zkoń czom to na fysokie napjencie Odpowiedz Link