mamameg 17.09.08, 13:26 Jago boczontkujonca kozmo gerl mam mnuzdfo pydani. Najfaszniejże:szy prag Misjadzka mnje dyskwaliwigóje jago Kozmo Gerl? A mosze bycie zinklem jest trędi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plazzek Re: Misjadzeg 17.09.08, 14:14 Niechce irzby to zagżmiało dwó znacznie ale kozmolaska bess Misiadżka to jak ryba naroweże. MisiaDżek mósi bydź! Betewu, muff mi Drzeki. Odpowiedz Link
aga_piet Re: Misjadzeg 17.09.08, 15:49 Sondze irz być singlę tesz morzna ale podwarunkię rze beńdziesz mniała szczego rzyć, tnz. morzesz mniec rurznych miśaczkuw byle mjeli kaske, niemuszom być na stałe tylko wjesz... czasami. Odpowiedz Link
okrent9 Re: Misjadzeg 17.09.08, 20:28 morzesh tesh zdecydowadź śe fcelah miśadżkovyh na innom gerl.pot varónkję irz tesh yess kozmo.tzertyfikaty na forómńe vydaye ya.yag śe zapishes to dostańerz kamizelke dla sfoyego jorka a yag zapishesh yeshce kolerząke to rurzove okórary na sorarke. Odpowiedz Link
bei nigt tag nie intrygowóje 17.09.08, 21:22 jag ta, co nie sfraca ówagi na innyh Dodatnie plósy singielztfa- to wolnoźć, a komentofac rzycie morzna z kolerzankom czy kolegom, po kolerzyńzQ morzna óprafjac se sex, (morzna samej- na rynq nie braqje gażetuf Nienobilitójonce dopjero jezd brakowanie pjeniendzy.... Odpowiedz Link
doral2 Re: nigt tag nie intrygowóje 18.09.08, 10:01 f sómje misjadżeg fcale nje jezd poczebny tylgo jego kaska ) Odpowiedz Link
ja22ek Re: nigt tag nie intrygowóje 18.09.08, 12:48 chacha rze takpowjem! Wjele kozmolasek siejósz zasta nawjało nadroz wjołzaniem tego parandoxu: albo kasa i misiaczek albo brak misiaczka i brakkasy. idotei pory rzadna nieznalazła sadus... sacfakcy... no, dobrego zposobu. Odpowiedz Link
vauban Tschasamyi take njunje majom 18.09.08, 23:56 krejzi wapno s mnustffem keszu Ijusz nje mószą martvici sje o kozmo misiadżka, misiadżki pszylatujom same do kąta tesiciuf i siem proszom o renke Odpowiedz Link