ja22ek 12.02.09, 10:22 Ile minizter Dżuma ma uciebję dóguf? Czyto ńe otdawanie pjenniendzy jes jakiś nju tręd ówas w Ju Es Ej czyjednak demo D? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrent9 Re: OK Rętq! 16.02.09, 00:39 ot dżóm to ya śeu czymam bynajńey z daleka. a co do tremduff amerykąskih to ostatnim tremdem byuo leceńe samolotę pryvadnym na spodkańe z Żondę rzeby prosidź Żont o pomoc finąsovą na sfoyom fabryke ałtek bez dahó. Odpowiedz Link
ja22ek Re: OK Rętq! 16.02.09, 09:44 Rozómję... aJa teras czeką asz Żont domję pszyleci sfym samo lotę żondowym i po prosi opomoc finąsowom rzeby muk pomuc fabrykątą ałteg besdachó, blózeg besprzodó i te pe. Odpowiedz Link
plazzek Re: OK Rętq! 26.02.09, 13:14 Czeką i czeką a samo lod niepszylatóje I powję wą dla czego! Bosie zepsuł a potę prezidęt sie pokucił spremjerę który madomję lecieć... Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: OK Rętq! 26.02.09, 18:33 morze sie kucom, trzy njelepiej wspomudz prodókcje skóterkuf z dahę? Odpowiedz Link
fiosna Re: OK Rętq! 02.03.09, 21:30 zamjast sje kócic pot tym locje, pofinni pszejżć potvotnom de kompresje i zprava zauatviona lóp sapytadź opinje póblicznom f tej tag snaczoncej zpravje Odpowiedz Link
ja22ek Re: OK Rętq! 04.03.09, 08:03 O, reperędóm morzna zrobić fsprawje czy dofinąsować opcje blózek bes pszodó. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: OK Rętq! 04.03.09, 22:22 nnno pazzkó! bendom sztery pytanja: Primo popijesie: czy jesteź za błóskamy bess przudó? 1. Tag, jezdem 2. Nje, nje niezdem (opcia czecia: nje, jezdem) POdrógie sekóndo" czy jzdeź za spudniczkami bess doó? i dalei jad pofyszej Odpowiedz Link