sylwek07 22.12.07, 00:25 Zycze Wam duzo zdrowia,pomyslnosci oraz duzo pogody ducha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
attala Re: Wesolych Swiat 22.12.07, 02:39 sylwek07 napisał: > Zycze Wam duzo zdrowia,pomyslnosci oraz duzo pogody ducha Ja rowniez sie dolaczam. Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze. Rodzina do mnie przyjechala wiec nie bardzo mam czas. Przygotowania do Wigili. Choinka ubrana. Jest tak przyjemnie. Jak co roku zasiadziemy wspolnie do wigilijnego stolu. To juz za trzy dni podzielimy sie oplatkiem. Wszystkiego najlepszego jeszcze raz. Dziekuje Sylwek. Odpowiedz Link
zigloo Re: Wesolych Swiat 22.12.07, 02:43 sylwek07 napisał: > Zycze Wam duzo zdrowia,pomyslnosci oraz duzo pogody ducha > > Z samego centrum Polnocnego Terytorium dziekuje i nawzajem zycze wszystkiego najlepszego. Tutaj to dopiero zimno a sniegu napadalo ponad dwa metry. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dr_pitcher Re: Wesolych Swiat 22.12.07, 06:46 Rowniez "wszystkiego" a przede wszystkim: 1. sniegu (nie ma jak "White X-mas" a to ostatnio rzadkie) 2. wiosny w marcu (bo mimo, ze zima piekna, to szybko sie nudzi) 3. przyjaznych i konstruktywnych dyskusji na forum (moze 2008 cos zmieni?) Odpowiedz Link
sylwek07 oplatek... 23.12.07, 15:44 tym o to oplatkiem sie z Wami dziele: www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=sylwek Odpowiedz Link
mayya2 Wesolych Swiat !!!! 23.12.07, 21:11 Ja rowniez dolaczam sie do zyczen: Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego 2008 Roku. Odpowiedz Link
krzychup78 Re: Wesolych Swiat !!!! 22.12.08, 17:38 wam rowniez wszystkiego najlepszego!!!!!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link