Dodaj do ulubionych

INNE ŻYCIE ???

IP: *.ds14.agh.edu.pl 04.12.02, 01:21
Powiedzcie mi jak to jest: wybieram sie na wakacjach (na 3 miesiące) do
Stanow i wszyscy ktorzy juz tam byli radza mi abym pojechal z dziewczyna bo
sam tam "wsiąkne" i znajde sobie kogos innego.
A jesli ja ją naprawde bardzo, bardzo kocham ?

Stany sa w stanie zlamac nasza miłość ???

Może macie takie doswiadczenia.

Obserwuj wątek
    • canadian Re: INNE ŻYCIE ??? 04.12.02, 05:42
      no to zes jebnal jak lysy glowa o beton...
      jak jestes taki glupi i masz takich glupich znajomych to lepiej siedz w domu
      • anna_wu Nie! 04.12.02, 20:25
        Niech jedzie to zmadrzeje. Podroze przeciez ksztalca.
        • Gość: johnny Re: Nie! IP: *.client.attbi.com 05.12.02, 16:38
          Napewno to duze ryzyko bo tutaj czeka na ciebie tysiace pieknych amerykanek
          ktore tylko marza o tym by zajac sie jakims turysta z Polski
          • Gość: travek Re: Nie! IP: PROXY* / 193.103.148.* 07.12.02, 16:44
            Tak, tak, slyszalem ... i wszystkie maja po 100 kg wagi ? :-)

travek
            • canadian Re: Nie! 07.12.02, 20:38
              Kazdy widzi to co chce widziec.
              • anna_wu Re: Nie! 09.12.02, 17:38
                Amerykanki sa rozne. Chude, grube, ladne, brzydkie, jak wszedzie. Charakterek
                maja jednak troche inny.
                • cree Re: Nie! 09.12.02, 19:18
                  anna_wu napisała:
                  > Amerykanki sa rozne. Chude, grube, ladne, brzydkie, jak wszedzie. Charakterek
                  > maja jednak troche inny.

Sluchaj, temat mnie interesuje...;-)
                  To znaczy - charakterek Amerykanek. Czy moglabys uscislic, co mialas na mysli
                  piszac "charakterek"? Czy wlasnie charakterek, a nie charakter? A jesli
                  charakterek, to czym on sie charakteryzuje?
                  Pzdr
                  • Gość: wiktorrr Re: Nie! IP: *.ds14.agh.edu.pl 09.12.02, 19:59
                    Ja wcale nie chce miec zadnej Amerykank.

Chce wiedziec jak ciezko jest tak dlugo tak daleko bez bliskiej osoby. Czy az
                    tak ciezko ze czlowiek zapomina jak bardzo kogos kocha i szuka sobie oparcia w
                    kims innym, czy szuka wrazen czy jeszcze czegos innego ???

Znajomi mowia ze czlowiek wyjezdza i wcale nie mysli ze bedzie tam kogos mial
                    chocy tylko przez te 3 miesiace.

Jaka wiec jest prawda ???
                    • Gość: Tomek Re: Nie! IP: *.broadcom.com 10.12.02, 01:55
                      Prawda jest bardzo stara: "Jak kocha to poczeka".
                      Dosc proste.

• Gość: Maciek Re: Nie! IP: *.cust.telepacific.net 10.12.02, 02:03
                      jak mieszkacie razem to 6 miesiecy, a jak nie to 3 miesiace.
    • Gość: bzzz! Re: INNE ŻYCIE ??? IP: *.velocity.net 10.12.02, 16:26
      Jedziesz na 3 miesiace tylko? Chlopie, daj sobie spokoj z jakimis rozterkami,
      3 miesiace to NIC jesli chodzi o Ciebie w USA. Spokojnie mozesz jechac bez
      dziewczyny.

• Gość: kk Re: INNE ŻYCIE ??? IP: *.jci.com 10.12.02, 20:18
      dla kazdego chyba inny limit, ale ja zgadzam sie z Mackiem:

jesli zwiazek jest bliski, 3 mce a potem czlowiek zaczyna mieknac
      jesli zwiazek jest b.b. bliski, pol roku, ale to ze sporym cierpieniem.

dodatkowy problem zwiazany z wyjazdem to ze poznajesz troche inna
      rzeczywistosc, ktorej nie dzielisz z ukochana - wracasz nieco wyobcowany. a to
      moze byc i plus, bo wnosisz cos nowego do zwiazku, i minus, bo nagle
      spostrzegasz rzeczy inaczej a to bliska osobe moze draznic.
      • canadian Re: INNE ŻYCIE ??? 11.12.02, 00:40
        Jedz do Indii lepiej to sie nauczysz Kamasutry i zaraz wniesiesz cos nowego.
        • Gość: MM A pomysl ze ona sie wezmie za twojego kumpla hehe IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.12.02, 03:44
        • Gość: Gosc Re: INNE ŻYCIE ??? IP: vicce* / *.sup.gov.bc.ca 15.01.03, 21:29
          Canadian - jakis ty madry!!! Moze sam bys pojechal do tej Indi i przestal
          uzywac nazwe Canadian bo mi wstyd za ciebie.
          • Gość: cracovian Re: INNE ŻYCIE ??? IP: proxy / *.bankofamerica.com 16.01.03, 16:39
            Hohoho - pan z kanady - hohoho! Ty sie gosciu za innych nie wstydz, tylko za
            siebie :-)
    • Gość: cracovian Re: INNE ŻYCIE ??? IP: proxy / *.bankofamerica.com 16.01.03, 16:34
      Dobre, dobre... Nie chcesz Hamerykanki, ale boisz sie, ze wsiakniesz i o
      prawdziwej milosci zapomnisz :-)

Nie boj sie, na Ciebie tutejsze panienki juz tak nie poleca zeby jeszcze zycie
      z toba wiazac - jest za duzo w czym wybierac... Tak jak juz ktos tu wspomnial
      to bardziej balbym sie o ta twoja lokalna pieknosc, bo ogolnie Polki w
      porownaniu z tutejszymi kobitami to niezle ananasy.
    • Gość: polak z usa Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: *.tampabay.rr.com 28.01.03, 02:03
      Mieszkam w USA od 15 lat i wiele podrozuje ale nigdzie nie widzialem tak
      brzydkich, grubych zaniedbanych i nie majacych gustu kobiet co amerykanki czy
      tez kanadyjki, nie bede juz wspominal o ich charakterkach bo to jest juz
      zupelnie fatalna sprawa
      • Gość: cracovian Re: Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: proxy / *.bankofamerica.com 28.01.03, 23:35
        A Ty na tej Florydzie jakies "amerykanki" widzisz? Przeciez tam same murzynki i
        latynoski... Jesli w nich nie gustujesz, choc nie wiem czemu nie, to
        rzeczywiscie nie masz w czym wybierac i tam "prawdziwej" kobiety, szukac
        bedziesz az do smierci :-)
      • Gość: Lupe Re: Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: *.proxy.aol.com 31.01.03, 06:32
        Gość portalu: polak z usa napisał(a):

> Mieszkam w USA od 15 lat i wiele podrozuje ale nigdzie nie widzialem tak
        > brzydkich, grubych zaniedbanych i nie majacych gustu kobiet co amerykanki czy
        > tez kanadyjki, nie bede juz wspominal o ich charakterkach bo to jest juz
        > zupelnie fatalna sprawa

> A moze kolega gustuje w tej samej plci?.
        • Gość: Crazy222 Re: Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: *.73-24.tampabay.rr.com 31.01.03, 19:39
          Moja host mama powiedziala mi wczoraj, ze nie ma piekniejszych kobiet niz
          Polki (jest rodowita amerykanka). Stwierdzila tez, ze to prawda , ze
          amerykanskie kobiety nie grzesza uroda.
          Podkreslam- to sa jej slowa!
          Co do wyjazdu na trzy miesiace... no coz. Ja wyjechalam na rok . Jestem tu juz
          6 miesiecy i moj zwiazek kwitnie. Mam najwspanialszego chlopaka na swiecie, i
          nigdy nawet przez sekunde bym nie pomyslala, ze przez moj wyjazd moglo by sie
          cos popsuc.Poprostu , milosc!
          Pzdrrrr
          M.
          • Gość: wiktorrr Re: Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: *.ds14.agh.edu.pl 31.01.03, 22:35
            Coz powiedziec .... DZIEKUJE.

Teraz bedzie mi latwiej.
      • Gość: Polonus Re: Amerykanki to najgorsze kobiety swiata IP: *.proxy.aol.com 12.02.03, 05:45
        Gość portalu: polak z usa napisał(a):

> Mieszkam w USA od 15 lat i wiele podrozuje ale nigdzie nie widzialem tak
        > brzydkich, grubych zaniedbanych i nie majacych gustu kobiet co amerykanki czy
        > tez kanadyjki, nie bede juz wspominal o ich charakterkach bo to jest juz
        > zupelnie fatalna sprawa

> Wracaj do Polski i nie mecz sie widokiem tych Amerykanek. Jeszcze tyfusu
        > plamistego dostaniesz. W Polsce bedziesz mogl ogladac same modelki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka