obly 17.03.10, 15:05 NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 2010-04-15 - Fabryka Trzciny, gdyby nie to miejsce to bym polazł, chyba że ktoś ma prasówke do oddania ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 17.03.10, 16:45 a dlaczego, do Fabryciny się nie chodzi? Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 17.03.10, 17:07 bo drogo zwykle? bo okolica taka, że można w pysk zarobić? ;) ja raczej spasuję (chociaż mieszkam niedaleko) bo NPM widziałem już chyba ze trzy razy lajw, więc średnia atrakcja. Odpowiedz Link
obly Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 17.03.10, 22:23 A chodzi sie, w sumie raz sie poszło i było dziwnie. krzesełka, rzędy krzesełek, pierwsze 10 rzędów zarezerwowane dla prasy i sponsorów. Stada fotografików, mnóstwo kolesi Trzymających Brodę. W sensie muzyka na sapanie, i skrzypienie siedzeniami i pstrykanie fotek fajnymi obiektywami. Czułem się dziwnie. Za to wczoraj za to byłem na KNŻ pod sceną i były atrakcje w stylu: "ej ziomuś kopsnij stópkę", albo "Prosze Pana mógłby pan mnie podnieść?". Wybieram się na Suicidal Tendences. Jeśli będą jeszcze bilety. Odpowiedz Link
miles59 Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 18.03.10, 13:10 Zagra również w Sczecinie Filharminia Szczecińska, środa 21.04.2010r. Bilety 50-70 zł Odpowiedz Link
greenfoxy Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 18.03.10, 15:35 obly napisał: > Za to wczoraj za to byłem na KNŻ pod sceną i były atrakcje w stylu: "ej ziomuś > kopsnij stópkę", albo "Prosze Pana mógłby pan mnie podnieść?". Ciekawa jestem czy Pan Obly, okazał się pomocny? :) Trzeba się chyba przenieść do Szczecina, bo tu drogo jak diabli, a Molvaera na żywo jeszcze nie słyszałam. Ja czekam na Wadadę. Zagra w Powiększeniu. Odpowiedz Link
obly Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 19.03.10, 11:19 a kiedy zagra? powiększenie brzmi dobrze ;) a wadada jeszcze lepiej przynajmniej jesli chodzi o dobór widzów. www.youtube.com/watch?v=jtsaG4KGgns Fabrique Tshyn sobei odpuszczam na razie Odpowiedz Link
greenfoxy Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 19.03.10, 12:00 Wadada Leo Smith - dopiero 25 kwietnia i raczej nikt nie będzie Cię prosił o podnoszenie :) To ja sobie odpuszczam Molvaera. www.lastfm.pl/event/1446169+Wadada+Leo+Smith+at+Powi%C4%99kszenie+on+25+April+2010 Odpowiedz Link
obly Re: NILS PETTER MOLVAER W WARSZAWIE 19.03.10, 12:03 ależ to inne wadady są ;)) chyba na pierwsze ucho bardzo smakowicie i chyba czas sie zachecic Odpowiedz Link