cze67 02.12.04, 14:06 muzyka.interia.pl/info/infid/567622 Moze byc ciekawie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pagaj_75 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 15:02 cze67 napisał: > Moze byc ciekawie... I chyba nic więcej ponad "ciekawie". Obawiam się, że Hammill nie jest już w stanie stworzyć nic na miarę dawnych płyt VdGG... No ale pożyjemy, zobaczymy. W podanym artykule jest jedna nieścisłość: skład Hammill/Jackson/Bunton/Evans nie jest składem oryginalnym. Klasycznym jak najbardziej, ale nie pierwotnym. Odpowiedz Link
argus1 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:21 Jak dla mnie to wiadomość roku. Co do składu to rzeczywiście nie jest to oryginalny skład bo Bunton tam nie grał tylko Banton ;-) Ale generalnie masz poniekąd racje.(rozumiem, że o Nica Pottera ci chodzi) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:31 argus1 napisał: > Jak dla mnie to wiadomość roku. Dla mnie to będzie wiadomość roku jeśli ten zapowiadany album okaże się czymś na miarę chociaż "Godbluff", bo o drugim "Pawn Hearts" to raczej nie mamy co marzyć. > Co do składu to rzeczywiście nie jest to oryginalny skład bo Bunton tam nie > grał tylko Banton ;-) Ale generalnie masz poniekąd racje.(rozumiem, że o Nica > Pottera ci chodzi) Tak, o Nica :-) A i właśnie (co do pana B.) - kolejna nieścisłość w wiadomości, którą ja powieliłem, bo nie miałem jak tego sprawdzić, za co niniejszym przepraszam Hugh Roberta Bantona :-)) Odpowiedz Link
janek0 Re: Van Der Graff powraca! 02.12.04, 18:51 "Legendarny brytyjski zespół progresywny Van Der Graaf Generator zreformował się" Kurcze, co to znaczy "zreformował się" ? Nawet przetłumaczyć cudzego tekstu nie potrafią poprawnie... Odpowiedz Link