kkrzysiekk Re: nowy dzien pora zaczac... 12.12.04, 12:23 a ja od rana katuję nowy kawałek (swoją drogą zaje..ty !!)Chemicznych Braci - "Galvanize" - dodaje mi energii do zmagania się z rozterkami egzystencjalnymi... Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 12.12.04, 12:25 Ja dziś zaczynam 63 Minutami... Kalibra 44, na miasto wyjdę chyba z Junior Boys w słuchawkach :) Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 14.12.04, 10:59 Isis - 'The Beginning and The End' Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 14.12.04, 11:36 Smutny dzień, smutna płyta (Suede - Dog Man Star) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 14.12.04, 14:06 Niesmutny dzień, niesmutna piosenka (Libertines - Time For Heroes) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 15.12.04, 09:17 ekhm... no coz, ja dzis malo wyszukanie, bo cos mi ostatnio spadlo na glowe i robie rozne dziwne rzeczy;) janet, just a little while. Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 15.12.04, 10:17 Dziś rozbudzam się z xfm.co.uk Przyjemnie: Babyshambles, The Charlatans i jeszcze jakiś nowy zespół który udawał Interpol. A teraz "Vice" Razorlight! Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 15.12.04, 11:52 hmmm... wydaje mi sie ze byl to pierwszy kawalek z mojej skladanki epek ATDI, czyli 'Bradley Smith' (chyba ponownie:) Odpowiedz Link
ayya Re: nowy dzien pora zaczac... 15.12.04, 14:06 Dzień jak każdy inny rozpoczęłam dzisiaj od kawałka Lush "Ladykillers". Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 08:56 Dzień który mógłby już się skończyć zaczynam od Wire "Mannequin". Mojego utworu tygodnia, miesiąca czy czegoś tam, w każdym razie strasznie groźny utwór. Odpowiedz Link
humbak Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 09:05 No to ja zacząłem sobie od Fu Manchu i "Godzilli". Dobre na rozpoczęcie po dniu takim jak wczorajszy... może dziś będę miał coś energii życiowej?:) Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 11:40 dzien rozpoczety zdecydowanie za wczesnie. ponownie ATDI, bo ciagle ta sama plyta w discmanie (moze wymienie zaraz) i kawalek 'Plastic Memories'. Odpowiedz Link
aasiek Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 12:37 U mnie radio coś tam grało... Nie wiem dokładnie, bo się jeszcze nie obudziłam... Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 13:20 Zacząłem o 6:15 niecenzuralnym słowem. Stwierdziłem, że nie chce mi się iść już w tym roku na zajęcia i poszedłem spać. O 10.30 właściwie zacząłem dzień od singli The Smiths :) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 19:11 d84 napisał: > Zacząłem o 6:15 niecenzuralnym słowem. Stwierdziłem, że nie chce mi się iść juz w tym roku na zajęcia i poszedłem spać. Hehehe oto prawdziwy niezalowiec :) Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 19:40 Raczej leń Z resztą już od stycznia będę grał tak, jak wytwórnia każe. Sesja nagraniowa za progiem, trzeba zacząć próby. Inaczej nie wydadzą mi płyty we wrześniu ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 19:44 d84 napisał: > Raczej leń > > Z resztą już od stycznia będę grał tak, jak wytwórnia każe. Sesja nagraniowa za progiem, trzeba zacząć próby. Inaczej nie wydadzą mi płyty we wrześniu ;) Ja nagrywam jeszcze demo dla jednej niemieckiej niezal-wytwórni w poniedziałek, więc nie mogę poluzować ;) Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 20:22 A ja trochę żałuję, że jednak wygrało dziś rano lenistwo, bo kolega z zespołu miał mi podrzucić bootlegi z koncertów gwiazdy wytwórni, które pomogłyby na pewno przy próbach przed sesją nagraniową ;) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 16.12.04, 20:23 Niech zripuje i wyśle Ci przez GG. Odpowiedz Link
ayya Re: nowy dzien pora zaczac... 18.12.04, 11:56 Sobotę zaczęłam od "Blueberry Boat" Fiery Furnaces po raz pierwszy z oryginalnej płyty :) Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 18.12.04, 12:09 Ja zaczynam od Pharcyde - Bizarre Ride 2 Da Pharcyde, dla poprawienia humoru :) Odpowiedz Link
humbak Re: nowy dzien pora zaczac... 18.12.04, 12:30 Ja zacząłem od Sleeping in a Submarine, The Arcade Fire i wygląda na to, że mi się to spodoba:) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 18.12.04, 13:33 A ja zacząłem od Franz Ferdinand "Tell Her Tonight", dziarskim krokiem pomykając na pocztę. Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 20.12.04, 08:11 Świąteczny tydzień zacząłem moim ulubionym kawałkiem z "Rio" Duran Duran czyli "Last Chance on the Stairway". Odpowiedz Link
nighthrill Re: nowy dzien pora zaczac... 20.12.04, 10:17 A ja zaczęłam bardzo zimowo, zgodnie ze śnieżną aurą za oknem - Stina Nordenstam i "I came so far for beauty". Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 20.12.04, 10:22 "hotel columbia", jesse malin.. rewelacyjny kawalek, od razu nakreca mnie na swiateczne sprzatanie:))) Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 20.12.04, 10:45 Nerwy od rana, Cupiał straszy w gazecie...Trzeba odreagować Slayer - Reign In Blood Odpowiedz Link
ayya Re: nowy dzien pora zaczac... 20.12.04, 11:10 Dzień zaczęłam z płytą Mirah "C'mon Miracle". Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 21.12.04, 09:36 jestem chora i mi zle, ale jak sobie wlaczylam z rana crossroads eltona j. i ryana a. to mi sie od razu jakos lepiej zrobilo:) i wlasnie slucham "daniel". Odpowiedz Link
kod_kreskowy Re: nowy dzien pora zaczac... 05.01.05, 06:49 Mr.S - The Last Flight (Heaven:Closed), średnio łagodne lądowanie Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 05.01.05, 09:20 prince, i would die 4 u Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 05.01.05, 09:38 Nowy singiel Idlewild - Love Steals Us From Loneliness. Wczoraj pierwszy raz słuchałem i byłem mocno rozczarowany, ale już jest lepiej. Poziom bisajdów z "The Remote Part", ale to nie były złe bisajdy, hehe. Jeśli słucham po raz piąty na repeacie właśnie, to nie może być aż tak źle. Czekam na płytę. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: nowy dzien pora zaczac... 05.01.05, 10:11 Jóhann Jóhannsson "Englabörn" (czyli zacząłem od "Odi et Amo" - bo taka pogoda za oknem, że szlag by to trafił. Ale po drodze do robo w słuchawkach już Interpol. Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 05.01.05, 14:08 to chyba byla Rasputina i 'Doomsday Averted' Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 06.01.05, 10:55 The Futureheads - Decent Days And Nights (Phones Bad Acid Remix) Zmasakrowane, ale i tak słucham :) Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 12.01.05, 09:08 XTC - Helicopter Szczerze kocham ten utwór, a to, co robi w refrenie ze swoim basem Moulding czyni tego skurczybyka na wstępie jednym z moich ulubionych basistów. Odpowiedz Link
nemrrod Re: nowy dzien pora zaczac... 12.01.05, 09:44 Zupełnym przypadkiem - Mylo... ;) I nie mam na ten temat nic do powiedzenia. Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 14.01.05, 07:04 przygotowuje sie psychicznie do porannej wizyty w dziekanacie - Pogodno und 'Spierdalacz'. Odpowiedz Link
kod_kreskowy Re: nowy dzien pora zaczac... 14.01.05, 09:28 Faithless - Miss U Less, See U More Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 14.01.05, 11:46 "be mine" david gray. nie wiem, to juz prawie jak choroba:) zaraz po tym jest "easy to cry", ktore tez mnie rozwala i tak w kolko:))) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 15.01.05, 11:20 "honey don't think" grant lee phillips Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 15.01.05, 11:23 Blue Sky Mile - 'The Illusion of Shelter', a wczesniej jakis hh w telewizji pogrywal, ale pisze o tym czego slucham zamierzenie;) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 15.01.05, 11:57 dlatego rano nie wlaczam telewizji:) Odpowiedz Link
kod_kreskowy Re: nowy dzien pora zaczac... 16.01.05, 10:59 Od wczoraj w odtwarzaczu Multiwitamina. Zażywana regularnie łagodzi wszelkie objawy. Dłuższe stosowanie nie wywołuje podrażnień, nawet u osób nadwrażliwych. Odpowiedz Link
d84 Re: nowy dzien pora zaczac... 16.01.05, 11:12 Ciężki dzień się szykuje, dużo pracy Do walki zagrzewa Black Flag - Rise Above :) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 16.01.05, 13:51 > Do walki zagrzewa Black Flag - Rise Above :) fajny kawalek:) ja dzis zaczelam od "sorrow spreads its wings" jinder'a i jakos mi tak zostalo Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 07:02 wlasnie koncza po plecach i ramionach biegac ciarki po wysluchaniu bardzo glosnym i obejrzeniu 'Grace' Buckleya i w tym nastroju biegne na zaliczenie. Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 10:08 Bardzo głośny "Boy About Town" The Jam. Też zaliczam dzisiaj, trzymajcie kciuki za półtorej godziny. Odpowiedz Link
mameluch Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 11:34 ilhan napisał: > Też zaliczam dzisiaj, trzymajcie kciuki > za półtorej godziny. to zaraz, wiec zaczynamy;) a ja dostalem 3 i okazuje sie ze nie moge poprawiac na wyzsza, a ci ktorzy nie zaliczyli dzis, z poprawy moga dostac np. 4,5 i byc zwolnieni z egzaminu:/ niech zyje sprawiedliwosc na wydziale prawa i admin:/ studia sucks;) przepraszam za OT. Odpowiedz Link
ashton Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 12:55 Sprawiedliwość na Wydziale Prawa i Administracji? Nierealna. Pozdrawiam z wyższością absolwentki prawa UMK 2003 :-))) A dziś rano Sisters of Mercy. Odpowiedz Link
ilhan Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 15:09 Dzięki za kciuki. Mi nie pomogły, ale kolesiowi z ławki przede mną zdecydowanie, bo zrobił test w 5 minut. Mam nadzieję, że dobrze :P Odpowiedz Link
kod_kreskowy Re: nowy dzien pora zaczac... 18.01.05, 12:50 The Matthew Herbert Big Band - Everything's Changed Odpowiedz Link
mameluch 100 20.01.05, 08:30 i ten nienajlepszy prawdopodobnie dzien rozpoczynam kawalkiem 'Ice Age' Joy Division. ps. Ashton, mozesz odebrac mejla, jesli to czytasz? Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: 100 20.01.05, 08:34 hungry heart springsteena w wersji jesse'a malina. Odpowiedz Link
ilhan Re: 100 20.01.05, 09:47 Supergrass - Cheapskate. Piosenka z gatunku "to powinien był być hit (choć oczywiście nim nie był)". Przepraszam jeśli kiedykolwiek w odległej przeszłości wypowiadałem się niepochlebnie o tym świetnym zespole. Odpowiedz Link
nemrrod Re: nowy dzien pora zaczac... 23.01.05, 11:46 The Avalanches w tę piękną słoneczną niedzielę :) A Calexico - fajny kawałek. Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: nowy dzien pora zaczac... 23.01.05, 12:13 jinder, the best of days ahead Odpowiedz Link
kod_kreskowy Re: nowy dzien pora zaczac... 23.01.05, 12:37 nemrrod napisał: > A Calexico - fajny kawałek. I jak tu się nie zgodzić :) A dzisiejszy "poranek" z muzyką Songs: Ohia czyli "Captain Badass" i "To Be A Perfect Man". Odpowiedz Link
pixie Re: nowy dzien pora zaczac... 23.01.05, 16:11 kod_kreskowy napisała: > nemrrod napisał: > > > A Calexico - fajny kawałek. > > I jak tu się nie zgodzić :) > Taa, zespół Love nagrał dużo takich fajnych kawałków :P Odpowiedz Link