kathy83 24.03.05, 15:11 ... puściłam siostrze Paranoid Android i jej nie poruszyła... Taka sobie piosenka.. Czy jest ratunek dla takiej osoby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktmajcher Re: dzisiaj... 24.03.05, 22:49 nie należe do radiogłowej braci (na razie), ale Paranoid Android to jest po prostu killer Odpowiedz Link
ilhan Re: dzisiaj... 24.03.05, 15:39 Nie wiem, ale jak już jesteśmy luźnych radioheadowych tematach, to idąc dzis po osiedlu dostrzegłem człowieka leżącego na chodniku, nachylonego nad nim funkcjonariusza Straży Miejskiej i otaczającą ich gromadkę dzieci. Aż im chciałem zdjęcie zrobić. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: dzisiaj... 24.03.05, 21:29 trzeba było posłuchać, co ten gość gada. Może byś rozwiązał odwieczną zagadkę "Just" ;) Odpowiedz Link
sonia34 Re: dzisiaj... 24.03.05, 22:32 Puść to siostrze kilka razy,może się przekona.Na mnie też to nie robiło wrażenia,aż usłyszałam "Paranoid Android" pewnego smutnego,deszczowego dnia...niezwykłe przeżycie...dreszcze i łzy w oczach; od tego czasu kocham ich muzykę. pozdrawiam Odpowiedz Link