martolka 10.02.06, 22:34 ...na otwarciu olimpiady w Turynie. Cze, widziałeś? :-)) Miał fajną czapeczkę. No i jak już to wybieram wersję Gabriela. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 10.02.06, 22:38 Jak dla mnie było to coś okropnego pod względem muzycznym. Dwa plusy: 1) Yoko Ono nie śpiewała 2) Zapalenie znicza kilka minut później fantastyczne! Odpowiedz Link
grimsrund Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 10.02.06, 23:25 Iluś ma rację - okropność! Ale czapeczka ładna, to prawda. Podobała mi się za to pani udająca Wenus - ale całe to widowisko kiczowate straszliwie było (oprócz ogni sztucznych). Odpowiedz Link
maff1 Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 10:23 a juz myslałem że kicz w wydaniu scenicznym Madonny nie może być pokonany. Oj ja naiwny, myliłem sie . To co zobaczyliśmy na otwarciu olimpiady to przerosło moja wyobraźnię. kicz do kwadratu. A Imagine - nie wiem po co na olimpiadzie ta piosenka. Równie dobrze mogła być Yesterday lub równie coś ckliwego. I do tego Gabriel - z debilnym komentarzem szaranowicza. Nie lepiej by było gdyby na olimpiadę była napisana nowa piosenka? jak choćby ta grupy Koreana - Hands in hands . (tytuł i nazwe grupy pisze z pamieci, moge sie mylic) Z olimpiady w Seulu. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 10:31 Śmieszne mi się wydaje wydziwianie na kicz, czego się spodziewaliście niby ? Sonic Youth ? Wyglądało bardzo ładnie. Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 12:59 chciałem Was poinformowac , że zycie w ogóle jest kiczowate wiec nie histeryzujcie Odpowiedz Link
maff1 Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 13:02 nikt tu nie histeryzuje, ale okazuje sie ze dożynki 20 lat temu były debest. a w kwestii zycia - mam odmienne zdanie. Odpowiedz Link
martolka Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 16:50 pszemcio1 napisał: > chciałem Was poinformowac , że zycie w ogóle jest kiczowate wiec nie > histeryzujcie O, to to właśnie :-)). Dlatego też jeżeli już wybierać to wolę Gabriela. Lenona nie znoszę. Sue me. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Peter Gabriel zaśpiewał Imagine... 11.02.06, 19:19 Lennona też nie znoszę (i to bardziej zapewne), ale wersja Gabriela i tak była do bani :)) Odpowiedz Link