maff1 20.03.06, 22:17 moze za wzorem innych towarzystw wzajemnej adoracji (Fryderyki) zaczniemy i my wreczac sobie (a co?) nagrody . Wstepnie proponuje nazwę "Forumy" macie pomysły na kategorie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Forumy 20.03.06, 22:48 A kategorie maja być klasyczne czy trochę takie te... Forumowe? ;) Bo dawno temu pamiętam, że były wątki o np. najlepszych basistach grających lewą ręką, albo coś w tym rodzaju. To sympatyczne było ;P Ale w "Forumach" nie wiem czy by przeszło, więc jednak klasyczne chyba...? Odpowiedz Link
pytajnick Re: Forumy 21.03.06, 00:01 aasiek napisała: > A kategorie maja być klasyczne czy trochę takie te... Forumowe? ;) Bo dawno tem > u > pamiętam, że były wątki o np. najlepszych basistach grających lewą ręką, albo > coś w tym rodzaju. Ja, pouczony naszym podsumowaniem 2005, najchętniej o zaproponowanie kategorii poprosiłbym Janka0. Odpowiedz Link
obly Re: Forumy 21.03.06, 08:29 kategoria może wagowa? nie komplikował bym kategorii za bardzo: nagrody Grammy! po prostu dobrze rzeczy nagrody NIEgrammy! najgorsze najchujowsze kretynizmy tekstowo muzyczne jakie występuję po tej stronie głośników i co gorszą są słuchane przez massy (mozna sie oprzeć na w miarę dobrych zestawieniach dobrych serwisów top 20 top50 czy topless któe czasem przytaczacie aby nie wynajdować laskowika z lat 70 co to nikt nie wie juz co to) Odpowiedz Link
braineater Re: Forumy 21.03.06, 08:36 Bez Torbickiej i Norbiego, ta impreza nie ma sensu:) P:) Odpowiedz Link
maff1 Re: Forumy 21.03.06, 09:35 taaak, własnie o to mi chodziło. 1. kategorie sami wymyslamy. Janek licze na Twoje "sugestie". pomysł "basista leworeczny" - swietna kategoria. 2. powinnismy takze uwzglednic siebie i sobie przyznać także Forumy, lub eSeFy. Tu też trzeba wymyslec kategorie. przy nazwie jnie upieram sie. Skoro muzycy sami sobie przyznaja - na zaszadzi ja tobie w tym roku a ty mi w przyszłym - to co? my gorsi? Odpowiedz Link
miecio4 Re: Forumy 21.03.06, 09:39 maff1 napisał: > Wstepnie proponuje nazwę "Forumy" Ja proponuje Ilhanki. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Forumy 21.03.06, 10:09 > Ja proponuje Ilhanki. Popieram ! Popieram ! Odpowiedz Link
mechanikk Re: Forumy 21.03.06, 11:33 > > Ja proponuje Ilhanki. > > Popieram ! Popieram ! Wazeliniarze ;P Odpowiedz Link
ilhan Re: Forumy 21.03.06, 14:13 miecio4 napisał: > maff1 napisał: > > > Wstepnie proponuje nazwę "Forumy" > > Ja proponuje Ilhanki. Spadówa Mieciu. Odpowiedz Link
bender_rodriguez Re: Forumy 21.03.06, 12:07 1. chamstwo 2. wdrażanie nowych trędów i tędęcji 3. flakizolejowość trzy kategorie a załatwiają wszystko Odpowiedz Link
maff1 Re: Forumy 21.03.06, 13:52 bender_rodriguez napisał: > 1. chamstwo > 2. wdrażanie nowych trędów i tędęcji > 3. flakizolejowość > trzy kategorie a załatwiają wszystko obawiam sie ze bylibyśmy zmuszeni głosować na np. wisniewskiego/Ich Troje w kategorii "wdrażanie nowych trędów i tędęcji" - czego ja osobście nie potrafiłbym zrobić. W efekcie mogłoby sie zdażyc ze nie przyznalibysmy Foruma w tej kategorii. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Forumy 21.03.06, 14:15 A może osobno Złote Ilhanki za cacane rzeczy, a osobno Zardzewiałe Bendery za same paskudztwa? I rozdanie Benderów dzień wcześniej, jak Złotych Malin... :) Odpowiedz Link
bender_rodriguez Re: Forumy 22.03.06, 10:59 a wręczy kuzyn ryszard:) zardzewiałe bendery podobają się mnie. mało chamskie ale zawsze. nominuję wszystkich. galę poprowadzą kul kics of def i wręczą za najbardziej alternatywną i wydizajnowaną awangardę i czupurny pablik rylejszyns indi fajterów Odpowiedz Link
maff1 Re: Forumy 21.03.06, 13:53 jedna z kategorii dla nas: - minimalizm w aktywnosci na forum Odpowiedz Link
janek0 wywołany do tablicy proponuję na początek 21.03.06, 15:22 kategorię w kategorii "sami sobie" "Posty nigdy nie wysłane", i nominuję sam siebie, za to, że nie wziąłem udział w dyskusji "Dlaczego Pink Floyd" ]:) Odpowiedz Link
roar Re: wywołany do tablicy proponuję na początek 21.03.06, 15:26 Heh. A dałbym sobie głowę uciąć, że pierwszą katogorią będzie "Najlepszy post o Yo La Tengo"... ;D Odpowiedz Link
pytajnick Re: wywołany do tablicy proponuję na początek 21.03.06, 15:37 Poświęcę się - w kategoriach "Wielka niewiadoma forum" (i względnie: największa nadzieja forum) można rozdać Pytajniki / pytajnicki / pytajniczki. Odpowiedz Link
janek0 Re: wywołany do tablicy proponuję na początek 21.03.06, 16:21 roar napisał: > Heh. A dałbym sobie głowę uciąć, że pierwszą katogorią będzie "Najlepszy post o > Yo La Tengo"... ;D Myślę, że taka kategoria jest bez sensu, albowiem sam fakt pisania o Yo La Tengo powoduje, że jest to post najlepszy. Speaking of which, polecam grę z YLT. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: wywołany do tablicy proponuję na początek 22.03.06, 01:03 Gra z Yo La Tengo rządzi ;) A Forumki/ilhanki/pytajniki, itp., to fajny pomysł Odpowiedz Link
ydorius Re: Forumy 23.03.06, 20:53 W obecnych, jakże pięknych okolicznościach przyrody (niech ją szlag) nagrody mogłyby się zwać Mrózkawki (piękne, proste, pasujące do nazwy forum, genialne i moje. Same zalety) m, .y. P.S. To mój drugi wpis na tym forum, czytanym bodaj od zarania, czy ktoś mógłby mi pożyczyc stówkę? :-P ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wypielęgnowany harmider w duszy Odpowiedz Link
mameluch Re: Forumy 23.03.06, 20:56 ja dałem chusteczki, mój budżet powitalny na tym się skończył;) kolejną kategorią może być konsekwentne pisanie nie na temat, w której pewnie miałbym spore szanse:) Odpowiedz Link
maff1 Re: Forumy 23.03.06, 21:05 czy to oficjalna propozycja kategorii? w ramach zardzewiałego bendera? Odpowiedz Link
grimsrund Re: Forumy 23.03.06, 21:07 Myślę, że jak najbardziej. A nagrodę wręczy Kinia od Lisa :)) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Forumy 23.03.06, 21:10 Obawiam się, że do chwili wręczenia pierwszych Benderów Magda M. będzie już zdecydowanie passe, nawet TVN chce się jej już pozbyć. Ale zawsze w odwodzie pozostanie wiecznie chętna Katarzyna Skrzynka... :) Odpowiedz Link
mameluch Re: Forumy 23.03.06, 21:15 dwie sprawy: 1. dwa podpunkty: a) wersja w kwefie b) wersja face full service 2. dwa podpunkty: a) wersja gadatliwa b) wersja ze stulonym dziobem jeśli spełnione zostaną punkty 1a i 2b łącznie, niech sobie będzie. inne konfiguracje nie wchodzą w grę:) Odpowiedz Link
grimsrund Re: Forumy 23.03.06, 21:18 I tak właśnie zrujnował Kolega 31256 próbę zaistnienia w szołbiznesie w wykonaniu Katarzyny S. Wstyd!!! :(( Odpowiedz Link
mameluch Re: Forumy 23.03.06, 21:22 cóż, jak wszyscy doskonale wiemy polski rynek medialny jest cholernie wyrafinowany i byle ochłapem się nie zadowoli;) Odpowiedz Link
ydorius Re: Forumy 23.03.06, 21:26 Ale chyba mowa była o rozdawaniu nagród a nie Twoich seksualnych fantazjach? ;-) m, .y. P.S. Co z tą stówą? :-P ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wypielęgnowany harmider w duszy Odpowiedz Link
mameluch Re: Forumy 23.03.06, 21:28 szyt, a ja ciągle myślałem że to dwie nierozerwalne rzeczy;) Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Forumy 24.03.06, 03:53 Nie nie, kolegi dawno nie było, to znaczy, że kolega był pewnie zagranicą, więc to on co najwyżej może komuś stówę pożyczyć ;P A w kategorii offtopicznej samozwańczo nominuję siebie, bo nie pamiętam już od dawna żadnego swojego posta na temat muzyczny i jeszcze na dodatek się się tego nie wstydzę ;D A gala nie może być prawdziwą galą, jeśli nie poprowadzi jej Grażyna Torbicka z Krzysztofem Ibiszem, czyli coś dla ciała i coś dla ducha ;D Odpowiedz Link
teddy4 Re: Forumy 24.03.06, 07:44 Zabójczy Żart Forum SF Roku 2005 - nagrodę przyznaję baj majself Odpowiedz Link
braineater Re: Forumy 24.03.06, 08:51 Dołpisuje kategorię Najbardziej Mętne Posty na SF i oczywiście zgarniam nagrodę:) P:) Odpowiedz Link
tomash8 Re: Forumy 24.03.06, 09:32 kwiat_paproci napisała: > A gala nie może być prawdziwą galą, jeśli nie poprowadzi jej Grażyna Torbicka z > Krzysztofem Ibiszem, czyli coś dla ciała i coś dla ducha ;D A nie lepsza byłaby Agatka Młynarska?? :P Odpowiedz Link
janek0 Re: Forumy 24.03.06, 12:22 tomash8 napisał: > kwiat_paproci napisała: > > > > A gala nie może być prawdziwą galą, jeśli nie poprowadzi jej Grażyna Torb > icka z > > Krzysztofem Ibiszem, czyli coś dla ciała i coś dla ducha ;D > > A nie lepsza byłaby Agatka Młynarska?? :P Ja nie wiem, co wy macie za preferencje dla eeee młodych inaczej. Może skończmy licytację, i od razu Nina Terentiew ? Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Forumy 24.03.06, 22:58 o, apeluję też o kategorię na pensjonarkę roku i snoba roku, bo mam już pewne przecieki, kto zgarnie nagrody w tych prestiżowych kategoriach ;D od razu uprzedzam, że jedna z nich będzie należeć do mnie ;D Odpowiedz Link