jasama3 07.06.06, 23:55 napisałam do Ciebie maila dostałaś? jestem ciekawa c słychać napisz do mnie myślę o was ostatnio pozdraiwam Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kizdam47 Re: kizdam! 08.06.06, 14:36 Wiem Ewa, czytałam obydwa maile. Po prostu nie mam ostatnio siły ani szczerze mówiąc ochoty opisywać tych Michała dolegliwości. Pisałam Ci, że torbielka w głowie urosła, za 2 tyg. USg kontrolne, w ostatniej morfologii wyszło 22 tys. białych krwinek i jestem chora z tego powodu, w ogóle to Michał ma zapal. krtani i bierze antybiotyk Igor (niecałe 3 lata) kaszle i ma katar od 2 miesięcy, brzuch go pobolewa, co jakiś czas zapalenie stawu biodrowego i jakieś dziwne infekcje. Najstarszy (i najzdrowszy oprócz alergii wziewnej) 12-latek kłamie od jakiegoś czasu jak najęty. Sorry, nie mam nastroju i ogólnie mam wszystkiego dosyć. Dodatkowo wpienia mnie rozszczekany pies tesciowej, którego ona przy każdej okazji wlecze do nas mimo że wie, iż mąż i najstarszy syn maja na niego alergię (nie wiadomo czy Igor i Michał teznie). Odezwę się w lepszym czasie, pozdrawiam. Odpowiedz Link
nati1011 Re: kizdam! 26.06.06, 17:00 to troszkę daleko - bo ja ze szczecina )) A chciałam Ci podesłać fantastycznego pediatrę - wręcz czarodzieja. Niestety 800 km to raczej nie będzie jeździł. Odpowiedz Link