onelittlebird 06.11.09, 13:09 poszukuje pediatry w Mińsku Maz lub okolicach..dobrego pediatry..prosze o opinie i namiary..chodzi o prywatna wizyte.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni.r Re: dobry pediatra 06.11.09, 14:58 pani doktor Niedźwiedziuk, chodzę do niej z córeczką i jestem bardzo zadowolona. numer tel. przesłałam na priv. Odpowiedz Link
najlepszy.piernik Re: dobry pediatra 23.10.10, 09:46 A czy dr Niedźwiedziuk przyjmuje prywatnie? Mogę prosić o nr tel? Odpowiedz Link
ruta.dl Re: dobry pediatra 09.11.09, 08:51 ten temat nie tak dawno byl na forum. poszukac radze. Odpowiedz Link
najlepszy.piernik Re: dobry pediatra 22.10.10, 11:05 Czy ktoś wie czy dr Wocial przymuje prywatnie? Jeśli tak to gdzie i kiedy? Odpowiedz Link
anna0906 Re: dobry pediatra 23.10.10, 09:04 dr. Żukowski - świetny pediatra i alergolog z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Uratował nas w kilku poważnych sytuacjach. Przyjmuje w budynku Budopolu we wtorki i czwartki od. 16. Wizyta - 60 zł. Odpowiedz Link
bj27 Re: dobry pediatra 24.10.10, 19:58 Ludzie, czy Wy czytać ze zrozumieniem nie potraficie?? Człowiek wygrzebał stary temat i pyta konkretnie: gdzie przyjmuje Wocial? Nie pyta kogo polecacie i gdzie ten ktoś przyjmuje, nie pyta też czy zgadzacie się z powyższymi opiniami.. Jak wiecie to mu odpowiedzcie na TEMAT i już. Odpowiedz Link
sliweke Re: dobry pediatra 25.10.10, 08:46 onelittlebird napisała: > poszukuje pediatry w Mińsku Maz lub okolicach..dobrego > pediatry..prosze o opinie i namiary..chodzi o prywatna wizyte.. Takie było pytanie. Naucz się czytać, a nie pouczasz. Nie chcesz się wypowiadać, to się nie wypowiadaj. Odpowiedz Link
bj27 Re: dobry pediatra 25.10.10, 10:07 Sliweke nie rozśmieszaj mnie :D. Ja w przeciwieństwie do Ciebie czytać umiem. Pytanie owszem padło, ale ROK TEMU!! W odświeżonym STARYM wątku, ktoś zapytał kilka dni temu KONKRETNIE o dr Wociala. Rozumiem, że w życiu też tak robisz, ktoś zada pytanie, Ty po roku na nie odpowiadasz. No to się pośmiałam z rana :). Tyle w temacie. Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: dobry pediatra 02.02.11, 17:31 Witam, poszukuję namiarów na sprawdzonego pediatrę. Odpowiedz Link
dianaro Re: dobry pediatra 03.02.11, 17:25 Jeśli chodzi o pediatrę to śmiało mogę polecić dr Żukowskiego, który przyjmuje we wtorki i czwartki w budynku Budopolu na Kościuszki tel. 604-103-728. Wyjaśnię też, że lekarz ten nie jest alergologiem!!! Alergologiem pediatrą jest dr. Poziemski oraz dr Frydrysiak. Dobrym pediatrą jest też dr Pysz-Kuć, która przyjmuje w budynku Manhattan-u tel. 607-816-733. Poza tym lekarz ten przyjmuje prywatnie u siebie w domu, po wcześniejszym umówieniu się, jest to lekarz laryngolog, która pracuje w szpitalu na Niekłańskiej. W moim odczuciu, każdy pediatra, u którego byłam jest dobrym lekarzem, ale mój wybór padł na tych wymienionych z nazwiska gdyż: pierwszy przyjmuje też w szpitalu w Mińsku, a drugi jest laryngologiem, co ma dla mnie duże znaczenie. Odpowiedz Link