Dodaj do ulubionych

dobry pediatra

06.11.09, 13:09
poszukuje pediatry w Mińsku Maz lub okolicach..dobrego
pediatry..prosze o opinie i namiary..chodzi o prywatna wizyte..
Obserwuj wątek
    • moni.r Re: dobry pediatra 06.11.09, 14:58
      pani doktor Niedźwiedziuk, chodzę do niej z córeczką i jestem bardzo zadowolona.
      numer tel. przesłałam na priv.
      • najlepszy.piernik Re: dobry pediatra 23.10.10, 09:46
        A czy dr Niedźwiedziuk przyjmuje prywatnie? Mogę prosić o nr tel?
    • ruta.dl Re: dobry pediatra 09.11.09, 08:51
      ten temat nie tak dawno byl na forum. poszukac radze.
    • najlepszy.piernik Re: dobry pediatra 22.10.10, 11:05
      Czy ktoś wie czy dr Wocial przymuje prywatnie? Jeśli tak to gdzie i kiedy?
      • anna0906 Re: dobry pediatra 23.10.10, 09:04
        dr. Żukowski - świetny pediatra i alergolog z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Uratował nas w kilku poważnych sytuacjach. Przyjmuje w budynku Budopolu we wtorki i czwartki od. 16. Wizyta - 60 zł.
    • sliweke Re: dobry pediatra 24.10.10, 17:11
      Też polecam dr Niedźwiedziuk
      • bj27 Re: dobry pediatra 24.10.10, 19:58
        Ludzie, czy Wy czytać ze zrozumieniem nie potraficie??
        Człowiek wygrzebał stary temat i pyta konkretnie: gdzie przyjmuje Wocial? Nie pyta kogo polecacie i gdzie ten ktoś przyjmuje, nie pyta też czy zgadzacie się z powyższymi opiniami.. Jak wiecie to mu odpowiedzcie na TEMAT i już.
    • sliweke Re: dobry pediatra 25.10.10, 08:46
      onelittlebird napisała:

> poszukuje pediatry w Mińsku Maz lub okolicach..dobrego
      > pediatry..prosze o opinie i namiary..chodzi o prywatna wizyte..

Takie było pytanie. Naucz się czytać, a nie pouczasz. Nie chcesz się wypowiadać, to się nie wypowiadaj.
      • bj27 Re: dobry pediatra 25.10.10, 10:07
        Sliweke nie rozśmieszaj mnie :D. Ja w przeciwieństwie do Ciebie czytać umiem.
        Pytanie owszem padło, ale ROK TEMU!! W odświeżonym STARYM wątku, ktoś zapytał kilka dni temu KONKRETNIE o dr Wociala. Rozumiem, że w życiu też tak robisz, ktoś zada pytanie, Ty po roku na nie odpowiadasz.
        No to się pośmiałam z rana :). Tyle w temacie.
    • jarzenek Re: dobry pediatra 30.10.10, 14:59
      dr.Targińska
      • et-ui Re: dobry pediatra 02.11.10, 20:52
        a co sądzicie o dr Sędek?
        • smerfetka0 Re: dobry pediatra 02.02.11, 17:31
          Witam,
          poszukuję namiarów na sprawdzonego pediatrę.
          • dianaro Re: dobry pediatra 03.02.11, 17:25
            Jeśli chodzi o pediatrę to śmiało mogę polecić dr Żukowskiego, który przyjmuje we wtorki i czwartki w budynku Budopolu na Kościuszki tel. 604-103-728.
            Wyjaśnię też, że lekarz ten nie jest alergologiem!!! Alergologiem pediatrą jest dr. Poziemski oraz dr Frydrysiak.
            Dobrym pediatrą jest też dr Pysz-Kuć, która przyjmuje w budynku Manhattan-u tel. 607-816-733. Poza tym lekarz ten przyjmuje prywatnie u siebie w domu, po wcześniejszym umówieniu się, jest to lekarz laryngolog, która pracuje w szpitalu na Niekłańskiej.
            W moim odczuciu, każdy pediatra, u którego byłam jest dobrym lekarzem, ale mój wybór padł na tych wymienionych z nazwiska gdyż: pierwszy przyjmuje też w szpitalu w Mińsku, a drugi jest laryngologiem, co ma dla mnie duże znaczenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka