zmijabp 08.11.06, 20:20 witam. Poszukuję lokalu ok.45 - 50 m2 na działalność usługową. Jakbyście mieli jakies namiary to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.madzia Re: lokal 08.11.06, 21:47 Na jakiej lokalizacji Ci zależy? wiem o jednym, ale znajduje sie na piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: lokal 08.11.06, 22:34 najlepiej gdzieś w centrum ale nie pogardze inną lokalizacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: lokal 08.11.06, 22:42 ten jest w centrum.wczesniej był tam 'rowerowy" Nad punktem obsługi TPsa, na przeciwko "podlasianki" Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnij_sie1 z lokalu w budynku po starej policji 08.11.06, 22:57 Korole zwinęli swoją aptekę. pusto tam teraz. może do wynajęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: z lokalu w budynku po starej policji 08.11.06, 23:04 a gdzie dokładnie ten lokal po aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnij_sie1 Re: z lokalu w budynku po starej policji 08.11.06, 23:13 budynek po starej policji niemalże naprzeciwko ratusza. droga wjazdowa od mickiewicza na osiedle między bankiem pkobp a ciągiem rozpoczynającym się sklepem z odzieżą (na horyzoncie bar piekiełko). zdaje sie trzecie wejście od mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: z lokalu w budynku po starej policji 08.11.06, 23:40 dzięki wielkie :) Tylko mi jeszcze powiedz gdzie szukać właściciela budynku do kogo się udać ;/ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: z lokalu w budynku po starej policji 08.11.06, 23:47 po drugiej stronie kompleksu róg Kazimierzowskiej jest druga Apteka wymienionych Państwa Korol - udaj się tam i zapytaj o kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: z lokalu w budynku po starej policji 09.11.06, 10:16 lokal po aptece nie jest do wynajęcia... ;/ widzieliście może jeszcze gdzieś jakieś wolne lokale? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: z lokalu w budynku po starej policji 09.11.06, 10:20 w Majstrze koło dzwonnicy Odpowiedz Link Zgłoś
jaszal Re: z lokalu w budynku po starej policji 09.11.06, 10:29 Koło ryneczku,ale w spółce w interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: lokal 09.11.06, 10:29 A na Pilsudzkiego juz zajete wzystkie lokale w tym budynku co to niedawno pobudowali?Albo za rondem jak sie jedzie na tory, tam jest chyba jakis nowy budynek za kwiaciarnia. Moze tam jest cos wolnego?i nadlewiatanem,chyba jest jeszcze jeden wolny lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: lokal 09.11.06, 10:29 i zapomnialam:0 u mnie z tylu osiedla na orgodowej jest stary sklepik, ale to chyba dla Ciebie za daleko od centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: lokal 09.11.06, 11:54 w majstrze już wynajęte, na piłsudskiego i na ogrodowej to troszke daleko, za kwiaciarnią koło ronda nie wynajmują. A tak koło ryneczku to gdzie dokładnie bo jakoś sie nie orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjarek1 Re: lokal 09.11.06, 13:21 dziwna sprawa z tym majstrem, dziś przechodziłem obok tego budynku i widziałem dwie duże tablice-koziołki LOKALE DO WYNAJĘCIA, no cóż może nadgorliwy pracownik wystawił, a szef już wynajął... chciałem pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: lokal 09.11.06, 14:53 to wielki problem w bielsku, dlatego też czynsze sa bardzo wysokie w porównaniu do innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: lokal 09.11.06, 15:24 Dzisiaj widziałąm pusty lokal w tym samym budynku co Wrangler, między kosmetyczką, a fryzjerką, tylko nie wiem, czy pomieszczenie nie za małe :( Odpowiedz Link Zgłoś
zmijabp Re: lokal 09.11.06, 15:28 baam1 napisała: > Dzisiaj widziałąm pusty lokal w tym samym budynku co Wrangler, między > kosmetyczką, a fryzjerką, tylko nie wiem, czy pomieszczenie nie za małe :( miejsce dobre... ale... sąsiedzwto zbyt konkurencyjne ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: lokal 09.11.06, 15:33 no i jak Ci dogodzić ? aha Zapytaj W Arhelanie na Al.Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kleoopatra Re: lokal 11.11.06, 22:09 a tam gdzie rybny był? wisi kartka że lokal do wynajęcia Odpowiedz Link Zgłoś