icich 27.06.10, 09:29 Gdzie w Mińsku lub okolicy jest firma, która oferuje dobre i solidne okna wraz z montażem za przyzwoitą cenę????????. Z góry dziękuję za informację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xfinlandia Re: producent okien 08.07.10, 16:08 jedynego producenta jakiego znam w Mińsku to od zawsze MIRO (?chyba tak się nazywa) w Stojadłach. Za to poszukałbym u dystrybutorów - jest ich w Waszym mieście przeogromnie dużo, więc warto popatrzeć. Odpowiedz Link
mm1501 Re: producent okien 08.07.10, 21:22 odradzam Fordon. Mają okna MS - bardzo dobre ale obsługa i podejście do klientów karygodne. Zapłaciliśmy za okna z góry w lutym a dopiero w czerwcu nam je zamontowano. Wzięli pieniądze i nawet nie złozyli zamówienia u producenta. Dopiero jak mąż zainterweniował na samej górze to doczekaliśmy się łaskawie. Montaż też trwał długo, za długo Odpowiedz Link
denatpl Re: producent okien 09.07.10, 16:01 producent to brzmi dumnie :) przewaznie to sa firmy skladajace okna z profili ktore produkuja inni. Jednym ze znanych mi producentow jest dobroplast z zambrowa maja swoje ekstrudery i sami pozniej skladaja okna - profil avantgarde (takie od 6 lat maja moi rodzice i sa OK). Sam zjezdzilem caly MM jak wymienialem okna wybralem okna robione z profilu salamander+ciepla ramka Odpowiedz Link
xfinlandia Re: producent okien 24.07.10, 10:46 Dobroplast to wyjątek w każdym rodzaju: najtańszy, największy, w powszechnej opinii branży też inne naj.. ale trochę gorsze. Tylko że to żaden argument, że ma ekstrudery. Ford też nie jest producentem samochodow, bo nie ma własnej huty gdzie wytapia blachę z rudy żelaza? Odpowiedz Link
jolka-7-3 Re: producent okien 11.07.10, 16:25 ja również polecam firmę MIRO mają salon z ekspozycją prz Konstytucji 3-go Maja a hale produkcyjne i główną siedzibę firmy w Stojadłach.Są bardzo solidni godni polecenia zarówno do okien, jak idrzwi wewnętrznych i zewnętrznych,przy montażu naprawdę się starają i nie narobią ci "syfu" w domu.Korzystałam u nich z wymiany okien + rolety, drzwi i naprawdę jestem bardzo zadowolona ceny przystępne . Odpowiedz Link