Dodaj do ulubionych

UMIAR i PRAWDA

05.12.10, 16:52
Witam
To ważne, że kilku piszacym tu osobom (Mróz, Królik, Jurex ,itp) nie brakuje trzeźwej wyobrażni w ocenie mojej działalności zawodowej i społecznej, a szczególnie odróznienia treści praowych i lirycznych od dyskusji na tym forum. To przyjemne i mam nadzieję, ze szczere.
Jednak w zaden sposob nie weryfikują one negatywnych sadów o anonimowych autorach wpisów, które zasługuja nie tylko na potepienie ale i sprawiedliwosć. Ona się dokona niezaleznie od woli nadawców, a wszystko zostanie upublicznione i to nie tylko na tym forum.

Moje, czasami rzeczywiscie ostre oceny dotyczyły nade wszystko owych anonimów, ktorzy z ukrycia nieslusznie i bezprawnie atakują kazdego, kto coś znaczy lub inaczej mysli niż ta zboczona i tchórzliwa chołota. Vide - atak na Dariusza Kulmę, Roberta Slusarczyka...

To prawda - przyznaję się do intelektualnej prowokacji, której celem było odsłoniecie prawdziwych celów krytykantów i pociągniecie ich w stronę ostrzejszych ataków i - co za tym idzie - jednoznacznej prawnej odpowiedzialnści.
Przynęta okazala sie trafna, a dywagacje o interwencji w radzie etyki mediow czy gdziekolwiek indziej nie są warte funta kłaków. W tygodniku "Co słychać?" nie ma niczego, co uraga etyce dziennikarza lub wydawcy. I tak jest od 15 lat, co potwierdzaja nasi wierni czytelnicy.
Co innego jawne posądzenia o chorobę psychczną... Ta kalumnia wymaga indywidualnego podejscia do tego anonimowego indywiduum.
Jawna agitacja przeciwko firmie i jej produktom też jest karalna, o czym kilka osob juz niebawem sie przekona.

I na koniec - przepraszam ujawnionych personalnie dyskutantów za być może mocne slowa, choć nie wszystkie były kierowane do nich.
Były przede wszystkim dla tych, którzy na nie zasłuzyli.
A normalnie myslacych zapraszam do rzeczowej dyskusji. Oczywiscie TYLKO na łamach Cs, bo tutaj bedę jedynie zamieszczał ważne komunikaty.

***-------------------------------.
Wiele można zdziałać nienawiścią, ale jeszcze więcej - miłością.
Kochaj więc i czyń, co chcesz...

Obserwuj wątek
    • zbyszko_cs Re: UMIAR i PRAWDA 05.12.10, 21:29

Komunikat 1/2010
      Informuję sz.p pre-fix, ze dalsze jej obrazajace wpisy na tym forum skończą się wymierzeniem kary.
      Juz cię namierzamy, anonimowa plujko.
      • maciej.partyka Re: UMIAR i PRAWDA 05.12.10, 21:49
        och och och, jakie groźby ;) pre-fix na pewno juz wyjezdza z kraju. Proszę o powagę i przyjmowanie z dystansem słusznej krytyki.
        • pre-fix Re: UMIAR i PRAWDA 06.12.10, 08:15
          To jest właśnie Panie Marcinie zachowanie redaktorzyny - czy jeszcze Pan wierzy w nagłą i rokująca nadzieję przemianę? Czy naprawdę liczy Pan na dialog widząc, że jakakolwiek krytyka (nie ubliżanie jak to robi Wasz Redaktor) do której ma prawo każdy kończy się straszeniem, groźbami itd.. Co to za miasto na takie postaci...pre-fix

PS.
          Przy okazji nasz wspaniały Redaktor nie grozi innym bo ja stałam się teraz obiektem jego złości ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka