szepiet.07 05.11.04, 03:35 Czy możecie przypasować do znakomitego duetu Róża Luxemburg - Wanda Wasilewska kogoś z Sulejówka? Otwieram listę. Wg. mnie Myślińska pasuje taka wiecowa dziewczyna... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofplebs Re: Taki duet! 05.11.04, 23:25 szepiet.07 napisał: > Czy możecie przypasować do znakomitego duetu Róża Luxemburg - Wanda > Wasilewska kogoś z Sulejówka? Otwieram listę. Wg. mnie Myślińska pasuje taka > wiecowa dziewczyna... Oj wiecowa, ale stawiam na jedną taką wiekową, co to i "czydzieści czy", i "czeba", a na spotkaniu z wyborcami w dniu 5 listopada zasunęła ta znana polonistka: " operatyw szacunkowy" oj zostało z tej PZPR, zostało... i Odpowiedz Link
nikita121 Re: Taki duet plus Salcie! 06.11.04, 00:24 Padały jakieś żydowskie oskarżenia ( na komisji jednej też, szukano rodowodu zydowskiego radnej H.), ale to akurat ze strony Radziszewskiego ( trudno się dziwić kowboje byli wszak rasistami), z kobitek do miana tych dwóch żydóweczek z ZSRR najlepiej pasuje Salcie Borowska - Krupkowska Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Taki duet plus Salcie! 07.11.04, 01:47 A jaka wyszczekana! Chyba pobierała nauki u "polonistki". A komenda: "BACZNOŚĆ" utkwiła na wieki w jej pustym czerepie. Czy śpi też na stojąco? Odpowiedz Link
nikita121 Re: Taki duet plus Salcie! 07.11.04, 11:23 obserwator.2236 napisała: > A jaka wyszczekana! Chyba pobierała nauki u "polonistki". A komenda: "BACZNOŚĆ" > > utkwiła na wieki w jej pustym czerepie. Czy śpi też na stojąco? A z kim śpi, z kim śpi? jestem bardzo zazdrosna po przeżyciach z Zenusiem... Odpowiedz Link