maciong1 12.01.05, 17:16 Ciekawe jak tam osada Rosoła po siedleckich wyprawach.??Pewnie im się buzka usmiecha na wieść ze burmistrz i przewodnicząca zostaną pogrążeni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: Rosól do Rosoła 21.01.05, 05:46 Przepraszam, a przez kogo pogrążeni? Odpowiedz Link
siergiej7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 21:40 zapewne sami się pogrążą jak mają coś na sumieniu.Widzą ze w tym Sulejówku Burmistrz okazał się bardzo ciekawym typem .A na dodatek chce ciagle wyzszą pensję .O niczym na miescie nie słychać tylko o walce burmistrza z Radnymi co do wysokości jego pensji.Czy on nie ma czym sie zajmować juz w tym mieście.Żenujący jest ten osobnik. Odpowiedz Link
tygrys7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 21:47 Temu "osobnikowi" jak nazywasz burmistrza, to ty nie dorastasz do pięt. Z tego co słychać ten człowiek pracuje za najmniejszą pensję w okolicy i nie 8 godzin tylko dużooooooo więcej. Obyś ty był taki pracowity, to może by cię wybrali na burmistrza. Odpowiedz Link
siergiej7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 22:02 tygrys7 napisała: > Temu "osobnikowi" jak nazywasz burmistrza, to ty nie dorastasz do pięt. Z tego > co słychać ten człowiek pracuje za najmniejszą pensję w okolicy i nie 8 godzin > > tylko dużooooooo więcej. Obyś ty był taki pracowity, to może by cię wybrali na > burmistrza. Chyba z niego korzystasz bo nie jestes obiektywny .Burmistrzem to napewno nie będę bo juz za rok czeka mnie wysłużona emerytura i tylko na to czekam.Poza tym nie znam się kompletnie na samorządzie.Trudno teraz na naukę.Nie nie.To nie dla mnie.Ty spróbuj Odpowiedz Link
tygrys7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 22:10 Masz rację siergiej burmistrzem nie będziesz, przede wszystkim dlatego bo nie szanujesz ludzi. Odpowiedz Link
siergiej7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 22:20 tygrys7 napisała: > Masz rację siergiej burmistrzem nie będziesz, przede wszystkim dlatego bo nie > szanujesz ludzi. ALE Tobie zyczę szczęscia i zdrowia.Ja się na to nie pcham i sie do tego nie nadaje.Pokaż co potrafisz ,ale jak wygrasz to pochwal sie tu na sieci.A tak wogóle to kiedy są wybory?za rok czy dwa.?Nie kojarzę zupełnie. Odpowiedz Link
tygrys7 Re: Rosól do Rosoła 23.01.05, 22:25 Ja mój drogi też zupełnie nie kojarzę kiedy wybory, bo to mnie zupełnie nie interesuje. Odpowiedz Link
alf.net Nie rżnij głupa! 24.01.05, 00:04 Ty, Siergiej, jak chcesz udawać kompletnego debilka, to rób to bardziej wiarygodnie: udajesz głąba a za moment "przywalasz" Burmistrzowi! Na kilometr śmierdzi, że jesteś "literatem" osady i obrońcą, wiec odpiórkuj się od Burmistrza, bo wszyscy w Sulejówku wiedzą, że jest to facet, któremu ta debilna rada obcięła pensję o połowę ( w nadziei, że może zrezygnuje! :-) i że jest to ostatni człowiek, który będzie upominał sie sam o podwyżkę - i to was tak cholernie wnerwia, że aż na forum musisz wypisywać takie plugawe klamstwa! Tak naprawdę ŻENUJĄCY jesteś tylko ty! Odpowiedz Link
siergiej7 Re: Nie rżnij głupa! 24.01.05, 00:29 alf.net napisał: > Ty, Siergiej, jak chcesz udawać kompletnego debilka, to rób to bardziej > wiarygodnie: udajesz głąba a za moment "przywalasz" Burmistrzowi! Na kilometr > śmierdzi, że jesteś "literatem" osady i obrońcą, wiec odpiórkuj się od > Burmistrza, bo wszyscy w Sulejówku wiedzą, że jest to facet, któremu ta debilna A może to Mirek tajniaki puszcza > > rada obcięła pensję o połowę ( w nadziei, że może zrezygnuje! :-) i że jest to > ostatni człowiek, który będzie upominał sie sam o podwyżkę - i to was tak > cholernie wnerwia, że aż na forum musisz wypisywać takie plugawe klamstwa! > Tak naprawdę ŻENUJĄCY jesteś tylko ty! Odpowiedz Link
alf.net Re: Nie rżnij głupa! 24.01.05, 00:41 Na takie niechlujstwo pisania nawet trudno ci odpowiedzieć.... Co chcesz od Mirka? Odpowiedz Link
siergiej7 Re: Nie rżnij głupa! 24.01.05, 16:02 alf.net napisał: > Na takie niechlujstwo pisania nawet trudno ci odpowiedzieć.... > Co chcesz od Mirka? Niech częsciej myje zęby.Poza tym jest ok! Odpowiedz Link
tygrys7 Re: A co to za Mirek? 26.01.05, 12:17 Ej siergiej, a co to Mirek to twój kolega,że tak mu walisz po imieniu? Odpowiedz Link
siergiej7 Re: A co to za Mirek? 26.01.05, 14:54 Nie raz mu pomogłem kiedy prowadził jazdy doszkalające dla kursantów ale on sie teraz tyłkiem obkręcił do mnie.Dobry był kolega jak coś chciał. Odpowiedz Link