Dodaj do ulubionych

Sulejówek internetowa putynia

IP: *.chello.pl 17.07.02, 02:12
Czy Sulejówek to internetowa pustynia czy tylko nie chce sie wam zabierać
głosu na tym forum, żeby to udowodnić niech każdy z was założy nowy wątek ze
swoim Nik-em dla usowodnienia że tak nie jest.
Pozdrawiam i liczę na was.
Obserwuj wątek
    • Gość: NN-ski Re: Sulejówek internetowa pustynia IP: *.chello.pl 17.07.02, 02:17
      Sorry za błędy, ale pisałem to w pośpiechu i w dodatku po ciemku wybaczcie.
      Do dzieła moi rodacy!!!
      • Gość: Raffix Re: Sulejówek internetowa pustynia IP: *.braun.de 17.07.02, 13:36
        Gość portalu: NN-ski napisał(a):
        > Sorry za błędy, ale pisałem to w pośpiechu i w dodatku po ciemku wybaczcie.
        > Do dzieła moi rodacy!!!
        No ciekawe, czy kogoś uda Ci sie zachęcić. Ja nie czuję się uprawniony bom nie
        z Sulejówka lecz z Marek.
        Mieszkańy Sulejówka - do boju. Patrzy na Was duch Marszałka!
        • Gość: kkkamil Re: Sulejówek internetowa pustynia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 17:29
          no wiesz zawsze ty możesz założyć 40 tys. wątków
        • kacperka82 Re: Sulejówek internetowa pustynia 22.11.13, 21:38
          Szukam cos w streszczeniu na temat Sulejowek ,dla dziecka w wieku 8 lat
    • Gość: kluba1 Re: Sulejówek internetowa putynia IP: *.we.client2.attbi.com 13.09.02, 17:53

Niesamowita !! Trudnosci z dostawa pradu? Komputery jeszcze w okolice nie
      dotarly ?
      • Gość: kkkamil Re: Sulejówek internetowa putynia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 18:54
        nie wiem może w twojej wiosce chodzą plotki o tym mitycznym urządzeniu
        (prometeusz przyniusł go z olimpu (jeśli wiesz kto to jest)) a jak z postawą
        pionową??? pewnie długo trenowałeś...
        • Gość: aniuta Re: Sulejówek internetowa putynia IP: 80.48.32.* 02.10.02, 19:19
          Kkkamil... spokojnie :P w sumie kazdy moze sobie pisac co chce, choc jakas
          netykieta obowiazuje... ale badzmy ludzmi tolerancyjnymi i nie przekreslajmy
          innych od razu :P a w ogole to 3maj sie cieplo papatki
    • Gość: kluba1 Re: Sulejówek internetowa putynia IP: *.we.client2.attbi.com 12.10.02, 17:46
      wystarczy przeczytac te wszystkie wypowiedzi ( dlugo to nie zajmie) aby sie
      sgodzic z ta opinia. "putynia" to je wielka , trzeba bylo nawet o tym napisac ,
      tak jak by to nie bylo samo z siebie oczywiste.
    • Gość: kluba1 Re: Sulejówek internetowa putynia IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 08:36
      No i co wlasnie ? Wszyscy wsiedli " do pociagu byle jakoego" czy zatrzasneli
      sie w teatrze. Teatr w Sulejowku??= komedia zycia ???
      • Gość: aniuta Re: Sulejówek internetowa putynia/ do kluba1 IP: 80.48.32.* 13.10.02, 13:03
        powtarzasz sie... buuuuuu
        • Gość: kluba1 Re: Sulejówek internetowa putynia/ do aniuta IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 20:20
          Gość portalu: aniuta napisał(a):

> powtarzasz sie... buuuuuu

Nic wiecej wymyslec nie mozesz? Przepracowanie szkola? Podpowiem ci: 2+2 =4
          • Gość: aniuta Re: Sulejówek internetowa putynia/ do aniuta IP: 80.48.32.* 13.10.02, 20:53
            Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Gość portalu: aniuta napisał(a):
            >
            > > powtarzasz sie... buuuuuu
            >
            > Nic wiecej wymyslec nie mozesz? Przepracowanie szkola? Podpowiem ci: 2+2 =4

dzieki, o jeden problem mniej...
    • Gość: kluba1 Re: Sulejówek internetowa putynia IP: *.we.client2.attbi.com 13.10.02, 20:22
      Gość portalu: NN-ski napisał(a):

> Czy Sulejówek to internetowa pustynia czy tylko nie chce sie wam zabierać
      > głosu na tym forum, żeby to udowodnić niech każdy z was założy nowy wątek ze
      > swoim Nik-em dla usowodnienia że tak nie jest.
      > Pozdrawiam i liczę na was.

Widzisz NN-ski jaki byl odzew .
    • totylkoja.2 Re: Sulejówek internetowa putynia 02.05.13, 16:45
      nie jesteśmy na pustyni ,tylko marazm ogarnia też i internet
      • www2000 internet w Sulejówku 03.07.13, 14:23
        internet w Sulejówku działa różnie zależy od miejsca,ja mam domek blisko lasu i najlepiej działa Play -bez anteny kierunkowej wzmacniającej sygnał.Polsat i Plus działa gorzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka