Dodaj do ulubionych

Do kiedy...

09.09.05, 00:00
...Sulejówek będzie samodzielnym miastem?
Obserwuj wątek
    • axtomek Re: Do kiedy... 09.09.05, 13:55
      Conajmniej do 2010... Choć miejmy nadzieję, że starania Państwa "radnych",
      którzy chcą je zlikwidować spalą i jednak na zawsze...
      • sloggi Re: Do kiedy... 02.10.05, 14:45
        Zadałem poważne pytanie.
        • kogut15 Re: Do kiedy... 02.10.05, 16:18
          No i otrzymałeś poważne pytanie... może być tak, ze Sulejówek będzie miastem na
          zawsze... czego z całego serca mu rzyczę i wiem, że nie tylko ja, a może być
          tylko do 2010... ja się uda je zlikwidować i Warszawa bądzie je chciała...
          • rinoli Re: Do kiedy...będą pisac tu analfabeci 02.10.05, 23:53
            A ja chcę żeby Sulejówek nigdy nie miał takich kandydatów na radnych czy
            burmistrza co "rzyczy"Sulejówkowi żeby dalej pozostał wsią .A tak wogóle
            Kogucino powiedz gdzie chodziłeś do szkoły skoro "rzyczysz"przez er-zet .Czy to
            była szkoła w Cisiu albo moze to było za Niemca i dali dokończyć kursów
            • hals_ownik Re: Do kiedy...będą pisac tu analfabeci 03.10.05, 00:38
              Wyluzuj! Na szczęście nie od twojego chcenia zależy los Sulejówka - ale wiesz -
              na necie uważa się, że jak ktoś czepia się wyłącznie ortografii, to...widać nie
              ma argumentów! Rzeczywiście - twoje ble ble to żaden argument :-)
              a ponadto: pilnuj klawiatury, bo żółć (od złości) - co wyłazi w prawie każdym
              poście - sprawia, że sama robisz błędy:
              ( cytat: ...albo moze to było za Niemca i dali dokończyć kursów..)
              - miało być chyba ..nie dali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka