sloggi 09.09.05, 00:00 ...Sulejówek będzie samodzielnym miastem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axtomek Re: Do kiedy... 09.09.05, 13:55 Conajmniej do 2010... Choć miejmy nadzieję, że starania Państwa "radnych", którzy chcą je zlikwidować spalą i jednak na zawsze... Odpowiedz Link
kogut15 Re: Do kiedy... 02.10.05, 16:18 No i otrzymałeś poważne pytanie... może być tak, ze Sulejówek będzie miastem na zawsze... czego z całego serca mu rzyczę i wiem, że nie tylko ja, a może być tylko do 2010... ja się uda je zlikwidować i Warszawa bądzie je chciała... Odpowiedz Link
rinoli Re: Do kiedy...będą pisac tu analfabeci 02.10.05, 23:53 A ja chcę żeby Sulejówek nigdy nie miał takich kandydatów na radnych czy burmistrza co "rzyczy"Sulejówkowi żeby dalej pozostał wsią .A tak wogóle Kogucino powiedz gdzie chodziłeś do szkoły skoro "rzyczysz"przez er-zet .Czy to była szkoła w Cisiu albo moze to było za Niemca i dali dokończyć kursów Odpowiedz Link
hals_ownik Re: Do kiedy...będą pisac tu analfabeci 03.10.05, 00:38 Wyluzuj! Na szczęście nie od twojego chcenia zależy los Sulejówka - ale wiesz - na necie uważa się, że jak ktoś czepia się wyłącznie ortografii, to...widać nie ma argumentów! Rzeczywiście - twoje ble ble to żaden argument :-) a ponadto: pilnuj klawiatury, bo żółć (od złości) - co wyłazi w prawie każdym poście - sprawia, że sama robisz błędy: ( cytat: ...albo moze to było za Niemca i dali dokończyć kursów..) - miało być chyba ..nie dali? Odpowiedz Link