Dodaj do ulubionych

sklepy spożywcze w MM

27.10.05, 21:04
W jakich sklepach spozywczych robicie zakupy ?
W Topazie, Porthosie, Żabce, Leader Price, Biedronce ?
Gdzie jest wg Was najtaniej, gdzie maja zawsze swiezy towar ?
Macie zastrzezenia do jakichs sklepow typu niemiła obsluga, nieswiezy towar ?

Osobiscie kupuje w Metrze na Siennickiej, troche drogo, ale zawsze jest swieza
wedlina i bulki prosto z pieca, plus za mozliwosc platnosci karta
A Wy ?
Obserwuj wątek
    • gixera Re: sklepy spożywcze w MM 27.10.05, 21:53
      ja najbardziej lubie Topazy
    • dronka Re: sklepy spożywcze w MM 28.10.05, 17:07
      Niemiła obsługa zdarzyła mi się w sklepie ogrodniczym, tym co znajduje się
      blisko naszej mińskiej rzeki Srebrnej, obok Tawerny romskiej (ktoś wie jak ten
      sklep się nazywa? "U Pajdów" bodajże?). Najpierw jedna z pracownic, starsza
      kobieta, chodziła za mną krok w krok jak za złodziejem, a potem zrobiła mi
      chamską uwagę, bo chyba wg. niej za długo oglądałam towar. Wrrrr, mogła sobie
      darować, zwłaszcza, że jestem w ciąży. Nie chodzę już tam, bo nie chcę się
      denerwować.
      To w zasadzie jedyny sklep, do którego mam zastrzeżenia typu "niemiło".

A tak w ogóle to chciałam zwrócić uwagę na inny problem: sklepy po schodach z
      artykułami dla niemowląt i kobiet w ciąży. Dzizas, to dla mnie bariera nie do
      pokonania - mam spory brzuch i nie mam się tam jak wtoczyć, heh ;) Przykładem
      jest np. sklep na przeciwko starego kościoła albo z odzieżą ciążową na
      Piłsudskiego, schody odstraszają pożądnie. Szkoda trochę, bo miałam ochotę kilka
      razy tam wejść i zrobić zakupy, a tu lipa. I generalnie z wózkiem też tam nie da
      rady się dostać. Dla kogo są te sklepy?

Wiem, że większość z Was pewnie nie zawraca sobie głowy takimi drobiazgami, bo
      na takie rzeczy zwraca się wtedy uwagę, gdy jeździ się na wózku inwalidzkim albo
      ma się przed sobą wózek z dzieckiem, ale chciałam tylko naświetlić swój "mały"
      problem :)

Pozdrawiam!

P.S. miało być o sklepach spożywczych, ale nie mogłam się pohamować :)
      • mamusiamartusi Re: sklepy spożywcze w MM 28.10.05, 23:28
        dronka - jak byłam w twojej sytuacji :) w poprzednim październiku, to pan ze
        sklepu SEBASTIAN na przeciwko starego kosciola mówi, że prowadzi rozmowy nt
        założenia windy - mówił, że powinno się udać do końca następnego roku :) - czyli
        wyglądałoby na to, ze lada chwilaaaaaaaa... no ale nie obiecuję, bo nowych info
        nie mam :)
        • bacha67 Re: sklepy spożywcze w MM 30.10.05, 10:53
          Witam!
          Ja lubie robic zakupy w skepie Topaz na Kopernika.
          Mysle ze i ceny sa tam w miare.
        • dronka Re: sklepy spożywcze w MM 30.10.05, 11:50
          Lada chwila to ja urodzę i będzie mi wszystko jedno :) Ale dzięki za info!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka