ankagordaw 03.09.13, 08:38 Witam, Czy ktoś się orientuje gdzie na terenie Kobyłki lub okolic można przyłączyć sie do amatorskiej gry w koszykówkę dla mężczyzn? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winiu222 Re: Koszykówka 22.09.13, 17:00 Witam.Przeczytałem na forum, że gracie wieczorami w koszykówke. Chętnie bym się przyłączył.Pozdrawiam . Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 25.09.13, 14:22 Witam, czy można przyłączyć się do gry? Ewentualnie może znajdzie się nowa grupa, aby wynająć sale. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 25.09.13, 15:11 Witam, Właśnie szukam jakiejś grupy dla męża dlatego zapodałam wątek :-) No to są już chętne 3 osoby. Z wynajęciem sali bardzo dobry pomysł i nawet wiem gdzie można ale musi się zebrać większa grupa. Może popytajcie jeszcze wśród znajomych? Jak się zbierze 8 osób to popytam o cenę wynajęcia sali. Czy ktoś jeszcze chętny? Odpowiedz Link
qrczaak Re: Koszykówka 28.09.13, 09:13 Zatem i moja łapka w górze:) Chętnie się przyłączę! Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 28.09.13, 09:38 Super! Witamy kolejnego członka drużyny :-) Czekamy na pozostałych. Pytajcie wśród znajomych! Pozdrawiam, Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 28.09.13, 17:08 Kolega się zdeklarował, że też jest chętny:) Także mamy następną osobę. Odpowiedz Link
winiu222 Re: Koszykówka 28.09.13, 20:03 Witam.Fajnie że jest kilka osób do gry w kosza.Ja też jestem za wynajęciem sali. Pisze się na to.Pozdrawiam . Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 29.09.13, 20:37 No to mamy czwórkę osób. Potrzebujemy jeszcze drugie tyle żeby gra miała sens. ZAparaszamy chętne osoby! :-) Odpowiedz Link
marcinstanowski Re: Koszykówka 02.10.13, 12:35 ją bardzo chętnie, kłopot tylko kiedy i w jakich godzinach, myślę że od 8 osób damy już radę, pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 02.10.13, 22:16 :-) Witamy 5 osobę! :-) Brakuje nam zatem 3 osób i wszystko zorganizuję. Sądzę że terminy o godziny jakoś dogramy żeby wszystkim pasowało. Rozpowszechniajcie informacje wśród znajomych, sąsiadów to może znajdziemy jeszcze 3 chłopa do zespołu :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link
konrad-777 Re: Koszykówka 03.10.13, 16:56 hej ja również jestem chętny tylko od razu napiszę że pasuje mi środa piątek lub weekendy Odpowiedz Link
winiu222 Re: Koszykówka 03.10.13, 18:24 Witam.Jest już kilka osób-to fajnie.Najlepsza pora na granie to chyba wieczory około 20 .Ale to kwestia dogadania się-kiedy i o której.Pozdrawiam Jarek. Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 03.10.13, 20:32 Mam dwóch kumpli, którzy też się zgłaszają. Zdecydowanie wieczory w tygodniu. Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 04.10.13, 06:31 No to mamy komplet 8 osób :-) Wspaniale! Dostosuję terminy do kolegi konrad-777. Chłopaki napiszcie mi jeszcze tylko czy chcecie grać 1x w tygodniu czy więcej i jakie godziny Wam pasują. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 04.10.13, 07:43 Najlepiej w tygodniu, bo w weekend wiadomo, że wszystkich osób się nie zbierze. Mi pasuje raz albo dwa najlepiej po 20.00. Arek Odpowiedz Link
qrczaak Re: Koszykówka 04.10.13, 08:39 Myślę, że jeden raz w tygodniu wystarczy. Gdyby nas było z 15 to wtedy 2 x ma sens. Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 04.10.13, 10:04 Ok, chłopaki zatem mam informacje. Jest sala wolna na terenie III Liceum Ogólnokształcącego w Wołominie na osiedlu Niepodległości (dawnym Hibnera) ul. Kazimierza Wielkiego 1. Mają dużą salę gimnastyczną która jest dzielona na 3 części. 1 sektor (część) to koszt 36,60 zł brutto za 1h co wychodzi po 4,75 na głowę za spotkanie. Miesięcznie zatem to 183 zł (5 spotkań), co w przeliczeniu na osobę wynosi w zaokrągleniu 23 zł. Ze szkołą należy podpisać umowę a pieniądze przelać na konto. Mogę to zrobić osobiście. Mają wolne wszystkie dni robocze po godzinie 19:30. 2 z Was pisało że preferuje godzinę 20:00 i taką proponuję. Sugeruję na początek, jak kolega poniżej, abyście zaczęli od 1 godz w tyg. Jak się zgracie i Wam się spodoba to możemy zorganizować mecze częściej. konrad-777 pisał o środach, piątkach więc ja proponuje środę. Jest to środek tygodnia, dawno po leniwym weekendzie i w sam raz żeby podładować baterie na resztę dni roboczych. Piszcie jak się zapatrujecie na miejsce, koszty i terminy i czy nadal jesteście zainteresowani. Pozdrawiam Odpowiedz Link
winiu222 Re: Koszykówka 04.10.13, 17:56 Cześć. III Liceum super ,cena też bardzo dobra i godzina jak najbardziej 20:00.Jestem za !!!! Ale myślę ,że 1,5 godziny na jedno spotkanie będzie jak najbardziej odpowiednie.! godzina troszkę przykrótko. Nim się rozgrzejemy,kilka rzutów i pół godziny minie . ale o tym muszą wypowiedzieć się wszyscy.To kiedy zaczynamy? Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 04.10.13, 19:47 Fakt. Mąż też mnie skorygował że 1h to krótko. Może 2h lepiej? Zanim się przebierzecie, rozgrzejecie, pogadacie, to czas będzie leciał. Może start w najbliższą środę tj. 09.10? Odpowiedz Link
marcinstanowski Re: Koszykówka 04.10.13, 22:10 ok. start w środę, dobry termin w środku tygodnia, ja niestety kończę pracę o 20 w Kobyłce, trochę się będę spóźniał... pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link
qrczaak Re: Koszykówka 05.10.13, 00:29 super, wchodzę w to! już od najbliższej środy 1h jest za krótko, 1,5h daje radę, 2h optymalnie :) Może niech osoba organizująca salę poda do siebie maila. Prześlemy na ten adres kontakt do siebie, łatwiej będzie koordynować działania. Odpowiedz Link
ankagordaw Re: Koszykówka 05.10.13, 12:32 Wspaniale, że już 4 osobom pasuje. A jak reszta? Prośba o odpowiedzi do poniedziałku żebym zdążyła podpisać umowę ze szkołą. Podaje maila do męża bo wkońcu to on będzie grał a nie ja :-) dawig@wp.pl Pozdrawiam, Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 06.10.13, 20:18 Super. Czekamy tylko na decyzję 1 kolegi (konrad-777). Daj proszę znać czy Tobie również wszystko odpowiada. Proponuję na początek 1,5 h na spotkanie, jakby co to zwiększymy za miesiąc. Chłopaki, proszę zatem o zabranie ze sobą kwoty 35 zł na pierwsze spotkanie (opłata za miesiąc z góry za 5 spotkań po 1,5 h każde). Widzimy się w środę 9 października o godz. 20:00. Sala jest na prawo od wejścia do szkoły (na końcu bardzo długiego korytarza). Gdyby były jeszcze jakieś pytania, proszę o kontakt na mail: dawig@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
winiu222 Re: Koszykówka 06.10.13, 21:31 Witam.Chciał bym się zapytać czy któryś z was ma dobrą piłkę do gry ? Nie wiem kto gdzie mieszka ale , jeżeli ktoś będzie ruszał z okolic biedronki , kościoła w Kobyłce to mogę zabrać po drodze.pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 07.10.13, 07:33 ja też wezmę piłkę. na miejscu zdecydujemy którą będziemy grać. Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 07.10.13, 10:10 Cześć, my weźmiemy dwie piłki, jedna z nich jest dobra i nada się do gry. Jeśli macie piłki to możecie wziąć, na rozgrzewkę kilka się przyda. Arek Odpowiedz Link
konrad-777 Re: Koszykówka 08.10.13, 22:13 hej sorki drobne kłopoty z netem Potwierdzam moją obecność może nawet uda mi się namówić sąsiada:) Odpowiedz Link
arolapa Re: Koszykówka 08.10.13, 23:32 Super. Nam udało się jeszcze namówić dwóch kumpli. Także będzie nas w sumie 10:) Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 09.10.13, 08:39 Super witamy kolejne osoby:-) Panowie, zatem widzimy sie dzis o 20 :-) Podaje moj numer telefonu 608477370 gdyby ktos mial problem z odnalezieniem pozostałych, Dawid Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 09.10.13, 13:15 No to mamy potwierdzona sale na caly miesiac:-)))))) Przypominam o obuwiu zmiennym na sale gimnastyczna i opłacie do końca miesiąca pazdziernika (4 spotkania po 1,5 godz w cenie 55 zł każde)-> w zaokrągleniu wychodzi 220 zł. Jesli bedzie nas 10-ciu kwota calosciowa za pazdziernik ladnie sie dzieli dajac - 22 zł za osobe za miesiac. Czyli smieszne pieniązki :-) Jesli 8-iu cena bedzie 27,5 zl, czyli tez dobrze :-) Ja bede troche wczesniej zabiore klucz do szatni i sali. Na miejscu bedzie wozny, oraz jakas babeczka, wiec pokieruja Was dalej. W razie czego powyzej macie moj numer tel. Do zobaczenia wieczorem:-) Dawid Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 17.10.13, 14:24 No i udało sie rozegrac juz 2 mecze, a w planach kolejne:-) Gdyby ktos byl jeszcze zainteresowany gra z nami to zapraszamy, znajdzie sie jeszcz miejsce dla ok 3 osob. Kto pierwszy ten wchodzi do gry;-) Odpowiedz Link
dawig5 Re: Koszykówka 30.10.13, 10:12 Cześć Panowie, Ponieważ zbliżamy się do końca miesiąca musimy opłacic sale za kolejny miesiąc. W tej sytuacji prośba o zastanowienie, kto nadal jest zainteresowany dalszą grą (ostatnio nie wszyscy docierali). W zależności od tego na dzisiejszym spotkaniu wieczorem ustalimy stawkę, która waha się pomiędzy 25 zł w przypadku jeśli Nas jest 9-ciu, a 31 zł jeśli jest Nas 7. Prośba o zabranie ze soba przygotowanej kwoty. Poniżej lista osób które dotychczas grały: 1 dawig5 (Dawid) 2 winiu222 (Jarek) 3 arolapa (Arek) + 2 kolegow 4 qrczaak + 1 kolega 5 marcinstanowski (Marcin) 6 konrad-777 (Kondrad) W sumie 9 osob bylo chyba tylko na 1 spotkaniu. Ponieważ nie wszystke imiona pamiętam, dziś zrobimy aktualna listę osob grajacych wraz z mailami, przez ktore bedziemy sie komunikowac. do wieczora Odpowiedz Link