Dodaj do ulubionych

dzien dobry

09.03.06, 08:49
dzien dobry...
Obserwuj wątek
    • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 08:56
      witam wszystkich, jeszcze bez kubka kawy w dłoni :(
      • lolaxyz Re: dzien dobry 09.03.06, 08:59
        czesc :))
        Iod to Ty czasem miewasz kubek z kawą w dłoni ??? :))
        • daisy32 Re: dzien dobry 09.03.06, 09:02
          Cześć! Dziś jestem w lepszym humorze i mam nadzieję, że nikt i nic mi go nie
          popsuje.Pozdrawiam
        • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 09:04
          lola - przynajmniej próbuję :))
          • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 09:06
            dzień dobry
            • kmsanczia Re: dzien dobry 09.03.06, 10:31
              No Robert, chyba Daisy wyraźnie mówiła, żeby jej nie psuc humoru, a ty tu jak
              gdyby nigdy nic wyskakujesz z dzień dobry. ;-))
              • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 10:41
                Dziewń Dobry! Równym, równiejszym i innym!
              • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 10:50
                hihi
                dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry ...
                • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 10:51
                  Robert, co tak chichoczesz? Wyśmiewasz się, tak???
                  • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 10:56
                    noooo nieeeeeeeeee
                    to za mało powiedziane
                    tarzam się ze śmiechuuuuuuuuuuuu
                    :-)))))))))
                    • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 10:58
                      A ja jestem śmiertelnie poważny. Mam na twarzy indiańską maskę i nie drga mi
                      nawet muskuł.
    • mwsylwia Re: dzien dobry 09.03.06, 10:42
      Witam. Dziś czuję wiosną. Wiem, to jakaś aberracja, ale jednak... :)

• mazowianka Re: dzien dobry 09.03.06, 10:58
        Dzień dobry wszystkim i życzcie mi powodzenia.
        • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:00
          Mazowianka - powodzenia
          a do czego to powodzenie potrzebne?
          • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:02
            Frags
            potłucz maskę - ja tak zrobiłem, łzy ciekną mi ze śmiechu strumieniami
            jak nowonarodzony !!!!
            ha, ha, ha, ha
            hi, hi, hi, ha
            • mazowianka Re: dzien dobry 09.03.06, 11:06
              Jak to do czego-do walki o nasze
              wspólne dobro:)
              • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:09
                hurrrrraaaaa
                niech nam żyje i urasta wspólne dobro !!!
                hurrrrraaaaa
                • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:10
                  Robert skąd w Tobie tyle entuzjazmu??? Nacjonalizujesz Łomianki???
              • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:09
                już potłukłem maskę - coraz mi weselej. Trzymam kciuki za walecznych!
                • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:11
                  Frags - widzę Cię
                  słabo się uśmiechasz
                  śmiałooooo
                  • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:11
                    łahahahahahahahahhhuuuhhyyhyhyhhyhhhahahahaha - ładnie???
                    • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:11
                      gut
                      • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:13
                        Łomianki ?
                        Kocham Łomianki !!!
                        • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:13
                          Każdy kocha Łomianki! Tylko niektórzy kochają inaczej...
                      • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 11:14
                        wariaci - naprawdę! Wiosna wisi w powietrzu.
                        • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:14
                          Wisiiii!!!! Słyszałem, że ma być po 15 tym!
                          • lolaxyz Re: dzien dobry 09.03.06, 11:16
                            dokładnie 21-szego :/
                            • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 11:17
                              lola, Ty to masz dokładne informacje :) podziwiam za precyzję :)))
                            • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:18
                              ha ha
                              21-go wiosna w Łomiankach z dostawą do domu
                            • kmsanczia Re: dzien dobry 09.03.06, 11:18
                              To może utopmy wcześniej tego sokoła, chciałam powiedzieć marzannę ;) to wiosna
                              wcześniej przypełźnie. ;-)

Robert co ty palisz od rana? ;P
                              • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:20
                                sporty ale Franz ma Marlboro jeżeli Pani Generał ...
                                • kmsanczia Re: dzien dobry 09.03.06, 11:21
                                  Sporty z konopią chyba. ;)
                                  • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 11:22
                                    to chyba bardzo możliwe jest :)
                                  • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:22
                                    z Konopielką?
                                    • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 11:26
                                      ooo, jaki marzyciel...
                                  • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:23
                                    Wiosna już idzie!!!! Właśnie dostałem info z południa Polski - Czesi mają
                                    problemy i zamknęli niektóre małe przejścia graniczne bo nadeszło ocieplenie i
                                    są wichury, jutro mają być u nas. Wiwaaaaatt idzie powódź!!!! A ja się
                                    doubezpieczyłem!!!!!!
                                    • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:25
                                      ha ha
                                      Frags zaleje Ciebie
                                      też się cieszę
                                      • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:26
                                        Zaleje!!!!! Niech płynie, płynie płynie i tam dalej, jak śpiewa Beata!
                                        • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:29
                                          puśc sobie Beatę na pontonie przy ewkuacji
                                          • frags Re: dzien dobry 09.03.06, 11:30
                                            Mam klimatyzowany ponton ze zmieniarką na 10 CD. Co myślisz o Fordzie
                                            Mavericku? To mój ostatni wynalazek...
                                            • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:31
                                              Maverick...
                                              taa.....
                                              ładny chłoptaś w filmie ...
                                              ale on na motorku zasuwał
                                              • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 11:37
                                                muszę już leciec
                                                pośmiejcie sie również za mnie
                                                w zamian za to ja potrąbie za Was - mam już działające klaksony w aucie
                                                huraaaaaaa
                                                • jorybka1 Re: dzien dobry 09.03.06, 17:25
                                                  Dobry wieczór.
                                                  • sokrates42 Re: dzien dobry 09.03.06, 18:53
                                                    Dobry wieczór moim miłym Paniom, całuję białe dłonie.
                                                    Właśnie wróciłem z urlopu pod gruszą, mam na myśli zimowe wakacje na deskach.
                                                    Ośnieżone stoki alp wyglądają romantycznie o tej porze roku, szkoda tylko, że
                                                    samotnie.
                                                    Mam nadzieję że Pani Iod już tyle nie pije, a Pani Mazowianka dalej swoją
                                                    aktywnością zadziwia nas wszystkich.
                                                  • iod Re: dzien dobry 09.03.06, 19:14
                                                    Pani Iod wygląda właśnie zachwycająco - może Pan żałować widoku!!!! A co do
                                                    picia - za chwilę na pewno wraz z przesmaczną kolacją
                                                  • papirus22 Re: dzien dobry 09.03.06, 19:15
                                                    ja też dzis piłem kieliszek wina:)
                                                    Dobre było:)
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 19:23
                                                    czy to aby nie przesada?
                                                    Pić w ciągu dnia? I to post?
                                                  • mazowianka Re: dzien dobry 09.03.06, 20:58

Z radością witam,sokratesa dzięki za miłe słowa,
                                                    właśnie wróciłam z komisji,walczyłam jak lwica:))
                                                    o obniżenie opłat adiacenckich,mam nadzieję że
                                                    się uda,ale to dopiero będę pewna po sesji,
                                                    jak już będzie uchwała.
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 23:29
                                                    iod napisała:

> Pani Iod wygląda właśnie zachwycająco - może Pan żałować widoku!!!! A co do
                                                    > picia - za chwilę na pewno wraz z przesmaczną kolacją

co było na kolację?
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 09.03.06, 23:32
                                                    sokrates42 napisał:

> Dobry wieczór moim miłym Paniom, całuję białe dłonie.
                                                    > Właśnie wróciłem z urlopu pod gruszą, mam na myśli zimowe wakacje na deskach.
                                                    > Ośnieżone stoki alp wyglądają romantycznie o tej porze roku, szkoda tylko, że
                                                    > samotnie.
                                                    > Mam nadzieję że Pani Iod już tyle nie pije, a Pani Mazowianka dalej swoją
                                                    > aktywnością zadziwia nas wszystkich.

Witam Pana Sokratesa
                                                    współczuję samotności w Alpach
                                                    ja również lubię narciarstwo, trochę zjeżdżam... szkoda, że Pan nie nie raczył
                                                    podzielić sie informacją ... zawsze we dwóch raźniej
                                                    Polecam się na przyszłość.
                                                  • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 00:02
                                                    krewetki czosnowo-miętowe (????). Uwielbiam smaczne jedzenie i pyszne wino!!! I
                                                    wiele innych...
                                                    behawioryzm jakiś czy co?
                                                    nie dbam wieczorną porą...
                                                  • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 00:33
                                                    CZOSNKOWO miało być....precz wampirom!
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:37
                                                    bodziec czosnoswo-czosnkowy ..
                                                    hm
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 00:42
                                                    Czemu nie śpicie? ;)
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:43
                                                    ano właśnie
                                                    czemu?
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 00:44
                                                    No pytam właśnie.
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:45
                                                    nie mogę usnąć
                                                    A Ty?
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 00:47
                                                    A ja jeszcze nie próbowałam. ;)
                                                    Uruchomiłam dziś kasę fiskalną, ten stres mnie zabije! ;-))
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:48
                                                    wyszłaś z szarej strefy?
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 00:49
                                                    Nie z szarej, nie z szarej, proszę mi tu nie imputować. ;) Zwolniona byłam do 20
                                                    tys. obrotu, alem żem go właśnie przekroczyłam. ;)
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:52
                                                    :-)))
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 00:55
                                                    ponoć skasować mają ryczłty i inne takie..
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:00
                                                    ja Ciebie Iod rozumiem...
                                                    zwłaszcza w filozfii..
                                                    podatków ...
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 01:03
                                                    Babcie klozetowe (w naszych realiach) z kasami fiskalnymi to żenada, ale np. w
                                                    Austrii na stacji przy autostradzie normalnie za pół euraka (!!) dostałam w
                                                    wejściu do kibla paragon! ;-)
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:05
                                                    ja o paragonie nie myślałem ...
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 01:07
                                                    robert_58 napisał:
                                                    > ja o paragonie nie myślałem ...

... idąc do wc? ;)
                                                  • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 01:09
                                                    umieram!!!! ze śmiechu nocną porą!!! lepsze niz guru!!!
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:10
                                                    do WC w Austrii !
                                                    nawet jak teraz myśle. to polska mentalność karze mi zwrócic uwagę na
                                                    powierzchnię paragonu ..
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 01:12
                                                    Taki paragon to może człowiekowi życie uratować... jak zabraknie papieru. ;-)
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:13
                                                    w Polsce pewnie tak..
                                                    ale tutaj stracisz wtedy wszystkie najważniejsze notatki
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 01:14
                                                    Gorzej jak masz laptopa................... ;-))
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:15
                                                    lub pen-a
                                                    jak paragon
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 01:22
                                                    I co, sprawdziłeś czy pedrive lepszy? ;))
                                                  • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 01:30
                                                    sprawdzam
                                                  • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 00:48
                                                    łomatkojedyna - rozumiem!!!!
                                                    ja piję! muszę dać powód do życia niektórym!!!! super wieczór, naprawdę!
                                                  • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 00:53
                                                    Rozumiem Iod, że pijąc nadajesz sens życiu pewnego filozofa. ;)
                                                  • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 00:54
                                                    o to to!!!! dobrze znaleźć gdzieś zrozumienie we wszechświecie!!!!
                                                  • daisy32 Re: dzien dobry 10.03.06, 08:28
                                                    Dzień Dobry z uśmiechem i w dobrym humorze już drugi dzien.:)
                                                  • papirus22 Re: dzien dobry 10.03.06, 08:40
                                                    to chyba jakis rekord się szykuję, całe dwa dni:)
    • lolaxyz Re: dzien dobry 10.03.06, 08:26
      Cześć
      Ale nocną orgie sobie tu urządziliście :))
      • papirus22 Re: dzien dobry 10.03.06, 08:37
        dzien dobry:)
        • iod Re: dzien dobry 10.03.06, 09:15
          dzień dobry :)
          • robert_58 Re: dzien dobry 10.03.06, 10:35
            dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry !!!!
            • sokrates42 Re: dzien dobry 10.03.06, 10:38
              Witam Państwa bardzo serdecznie.
              • mazowianka Re: dzien dobry 10.03.06, 12:08
                Witam wszystkich ciepło.
                • kmsanczia Re: dzien dobry 10.03.06, 12:24
                  Dzień dobry (Lola, widocznie jestem ciężko strawna;).
                  • robert_58 Re: dzien dobry 12.03.06, 21:59
                    dzień dobry wieczór
    • iod Re: dzien dobry 13.03.06, 08:31
      dzień dobry wszystkim - zima nie skończy się nigdy w tym roku. Do końca
      tygodnia zimno - a mnie się zdawało, że urodziłam się wiosną...
      • papirus22 Re: dzien dobry 13.03.06, 08:33
        dziń dobry zima się wykańcza powoli, śniegu mniej i będzie coraz cieplej:)
        • krzysiom1 Re: dzien dobry 13.03.06, 08:38
          Dzień dobry.
          Zwiedzam dzisiaj Szczecin i wyspę Wolin.
          Praktycznie od Bydgoszczy zimy już nie widać.
          Słoneczko świeci, śniegu dużo mniej niż u nas.
          • daisy32 Re: dzien dobry 13.03.06, 09:00
            Cześć miłego dnia :)
        • iod Re: dzien dobry 13.03.06, 09:19
          poniedziałek trzynastego a w Was tyle optymizmu :)
          • mwsylwia Re: dzien dobry 13.03.06, 09:23
            Cześć Wam. Ja już żyję wiosną. JAk jej nie ma na zewnątrz to sobie już zaczynam
            ją imaginować. A zza szyby słoneczko wygląda pięknie :))
            POzdrawiam wszytkich cieplutko :)

• papirus22 Re: dzien dobry 13.03.06, 09:23
            Iod nie marwt się piekne słońce, mniej sniegu, wiosną juz pachnie. Nawet na
            mrozie nie jest tak zimno jak zimą.
    • sokrates42 Re: dzien dobry 14.03.06, 08:17
      Witam Państwa serdecznie.
    • iod Re: dzien dobry 14.03.06, 08:19
      Dzień dobry wszystkim - jakoś tak z kubkiem, kawą i dłonią ma być, ale jak
      zacznę łączyc, to znowu nie wiem co wyjdzie.
      Snieg nie daje za wygraną, niestety. Topmy, topmy...
      • papirus22 Re: dzien dobry 14.03.06, 08:23
        dzień dobry.
        • mwsylwia Re: dzien dobry 14.03.06, 08:26
          Witam
          • kmsanczia Re: dzien dobry 14.03.06, 09:34
            nie cierpię mówić dzień dobry ;)
            • daisy32 Re: dzien dobry 14.03.06, 10:11
              cześć!
              • robert_58 Re: dzien dobry 14.03.06, 10:24
                witam ospale jeszcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się