23.12.05, 05:44
Ostatnio pojawił się w otoczeniu słynnej radnej wywalonej z roboty jej
cioteczny brat ksiądz Henryk B. Podobno razem przymierzają się do drewniaka
przy Armii Krajowej (koło cukierni) i chcą tam otworzyć "nowy Caritas" czy
też jakieś hospicjum? Czy ktoś coś wie na ten temat? A jak tam zwolnionko
pani Krysi, czy taka osoba może w ogóle prowadzić hospicjum?! Złożyła nieboga
doniesienie do prokuratury w kwestii tego zwolnionka, juz chyna rozum jej
zupełnie odjęło? Sama na siebie? Zresztą to patent stosowany w tej grupie
radnych, vide donos na kontrolerów GIODO, których sami do SP ZOZ
ściągnęli "wybrańcy"...
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: Kupują? 23.12.05, 05:50
      Za ile i od kogo?
      • krzysztofus Re: Kupują? 24.12.05, 15:38
        najlepiej "za nic", a od kogo nie jest przeciez takie ważne, aby tylko był
        ruch w interesie, to maksyma "Krychy"
        • zkpl Re: Kupują? 24.12.05, 20:59
          krzysztofus napisał:

> najlepiej "za nic", a od kogo nie jest przeciez takie ważne, aby tylko był
          > ruch w interesie, to maksyma "Krychy"
          Na razie to ruch należy do prokuratora dokładnie w sprawie osiagnieć zawodowych
          tej słynnej pani w miejscowym SPZOZ. Ciekawe czy szybko będzięmy mieli pierwszą
          w historii miasta Sulejówek "Radną z zarzutami".
          • krzysztofus Re: Umorzą? 25.12.05, 17:31
            Jak znam prokuraturę mińską to raczej nie będziemy mieli, bo ona wszystko
            umarza - jak leci, a więcej niż połowa tych asesorzyn i prokuratorów wraz z ich
            szefem umoczonym w Mościbrody i byłego senatora nadaje się do wymiany, co
            zapewne PiS niebawem uczyni, bo to co oni wyprawiają to wstyd na cały kraj...Na
            razie minister sprawiedliwości zajmie się byłym szefem tego teatrzyku dla
            ubogich Zdziskiem K. który nie wszczął z urzędu ścigania byłego baronka SLD
            Stasia Sz.. Facet po pierwsze potrącił pieszego, po drugie zbiegł z miejsca
            wypadku, po trzecie nie udzielił pomocy - szerzej jest o tym w wydaniu
            papierowym "Bez znieczulenia" w numerze świątecznym...
            • obserwator.2236 Re: Umorzą? 26.12.05, 09:21
              A gdyby tak o takim przestępcy "baronku" było więcej w numerze po świętach, to
              byłoby ciekawiej.Czytałem ten świąteczny. Oboje z p.Małgosią daliście
              mu "popalić". Mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej o panu Szepietowskim.
              To jest dopiero wstyd! Nie mieści mi się w głowie, żeby uciec z miejsca
              wypadku?! Wywnioskowałem z artykułów, że facet kręci jak cholera. Ale mam
              nadzieję, że nie zostawicie tego tematu i doprowadzicie sprawę do końca.
              • krzysztofus Re: Usadzimy baronka 26.12.05, 12:20
                Na pewno Obserwatorze usadzimy byłego baronka, jest jeszcze parę rzeczy, z
                ktorych się będzie musiał wytłumaczyć..."Kaczory" dadzą sobie radę z tym
                prezentem świątecznym. Szkoda tylko jego żony bo podobno znacznie różni się od
                tego chama... Mamy nowe informacje o tej zarozumiałej kupie g..Ale musisz
                Obserwatorze poczekać do 10 stycznia!
                • obserwator.2236 Re: Usadzimy baronka 26.12.05, 17:53
                  Szkoda, że tak długo trzeba czekać. Nie znam osbiście tego człowieka, ale
                  nazwisko coś mi mówi. Powinniście ujawniać więcej "wybryków" znanych
                  oosobistości. Nieh ludzie wreszcie wiedzą z kim mają do czymienia. Bo wszystkie
                  te lokalne piśmidła, zamykają ryje na kłódki i piszą tylko to, co wygodne dla
                  tych rozmaitych palantów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka