drzejms-buond Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:02 ambitnie! mnie, od rana , lalka z sistars Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:05 ja sie nie mogę uwolnić od Christiny i jej Phantoma. od kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:27 Nils Petter Molvaer. Ładnie pasuje do pogody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:45 richo napisał: > Nils Petter Molvaer. Ładnie pasuje do pogody ;) > ooooooooo! a toś mięł pan przebił na wskrośśśś uwielbiam! byłeś w królikarni na koncercie? Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:48 drzejms-buond napisał: > byłeś w królikarni na koncercie? Niestety. Ale stawiam kolumny w ogrodzie o zmierzchu i też mi skóra cierpnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 22:05 ....siedząc na tronie z serduszkiem ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:34 Zwykle przy pracy: pl.delicast.com/radio/ambient/SmoothLounge.com Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:46 o! jakie fajne radyjko- kradnę linkę! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 17:55 Proszę bardzo. Najlepszą muzykę moim zdaniem zaczynają nadawać gdzieś po 23-ciej polskiego czasu. Słuchawki na uszy, nastrojowe światło, kieliszek wina i... odlot. Czasem tak robię gdy mam czas i wszyscy już w domu śpią. PS. Nikogo nie namawiam do picia alkoholu jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 18:36 Podobno z teqilą najlepiej smakuje;) pl.youtube.com/watch?v=WF8U-B0GGlo Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 19:52 stentonik napisał: > Podobno z teqilą najlepiej smakuje;) > > pl.youtube.com/watch?v=WF8U-B0GGlo i za to buziak :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 21:40 Stentonik jak odjechac to przy tym :) na koncercie czułam sie prawie jak w transie :))) pl.youtube.com/watch?v=9q0lRGZ1zOg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 21:54 boli ciooo? podobno w przyszłym roku maja wydac nową płytę więc jak nic traska się szykuje. Boję się tylko że po "Playing the angel" trudno bedzie odrazu nagrać coś tak doskonałego....ale obym się myliła. Dorzucam moim zdaniem najlepszy kawałek na płycie pl.youtube.com/user/edziano a tak wogóle to teraz u mnie na tapecie jest Kult :) 9 października zaszaleje w stodole jak co roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 22:29 teqilaa napisała: podobno w przyszłym roku maja wydac nową płytę więc jak > nic traska się szykuje. Tym razem nie odpuszczę:) The Cure też trase szykują, płyta wychodzi w listopadzie, więc może być ciekawie. Słyszałem że TO lubisz: pl.youtube.com/watch?v=P4SZhumbv0s Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 23.09.08, 22:38 no ba! przy tym odrazu zaliczam grzbiecik!!! ;)) do lovesong dorzucam last day of summer...nosz kurde co za nastrój!!! pl.youtube.com/watch?v=jg6QmO8My00 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 14:15 rabitator.wrzuta.pl/audio/l5Xzqr3Cn6/requiem_for_a_dream pasuje jak ulał do dzisiejszego dnia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 15:32 jacekglm napisał: > requiem_for_a_dream O tak! też to lubię! A film widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:32 jeden z bardziej psychodelicznych filmów jakie widziałam. Mam nadazieje Jacek że Ci się humor poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:46 teqilaa napisała: > jeden z bardziej psychodelicznych filmów jakie widziałam. Psychodeliczny mówisz? A "Las Vegas parano" widziałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:47 zemfiroczka napisała: > teqilaa napisała: > > jeden z bardziej psychodelicznych filmów jakie widziałam. > > Psychodeliczny mówisz? A "Las Vegas parano" widziałaś? ;) A "Zagubiona autostrada"? Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:49 jacekglm napisał: > zemfiroczka napisała: > > teqilaa napisała: > > > jeden z bardziej psychodelicznych filmów jakie widziałam. > > > > Psychodeliczny mówisz? A "Las Vegas parano" widziałaś? ;) > A "Zagubiona autostrada"? O! To też dobre było :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:54 zemfiroczka napisała: > jacekglm napisał: > > zemfiroczka napisała: > > > teqilaa napisała: > > > > jeden z bardziej psychodelicznych filmów jakie widziałam. > > > > > > Psychodeliczny mówisz? A "Las Vegas parano" widziałaś? ;) > > A "Zagubiona autostrada"? > > > O! To też dobre było :) Skoro z drogą w tytule ;) to jeszcze Międzystanowa 60 :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.09.08, 17:47 czekaj ścieżkę tylko wciagnę O_o Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Jacenty---> kwasożłopy ;) 24.09.08, 23:17 O proszę---> www.muzoteka.pl/2008/09/11/acid-drinkers-w-stodole.html Tylko szkoda, że to w tygodniu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Jacenty---> kwasożłopy ;) 25.09.08, 00:18 ...bo najlepsze koncerty to są psze Pani w czwartki! A w temacie kwasożłopów jeszcze: pl.youtube.com/watch?v=7Gw8Fy4622Q&feature=related i pozamiatane! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Jacenty---> kwasożłopy ;) 25.09.08, 00:25 jacekglm napisał: > A w temacie kwasożłopów jeszcze: > > pl.youtube.com/watch?v=7Gw8Fy4622Q&feature=related > i pozamiatane! A tak! Lubię! podobnie jak to pl.youtube.com/watch?v=L2c-LyIIU7w&feature=related Chociaż najlepsze czasy to te z Litzą jeszcze- The State of mind report z "Walkway to Heaven" rozwala mnie zawsze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Jacenty---> kwasożłopy ;) 25.09.08, 10:11 A z Litzą to całkiem niedawno bo rok temu udało się jeszcze im wspólnie zagrać na Woodstoku: pl.youtube.com/watch?v=qdTr6i7wTj8&feature=related pl.youtube.com/watch?v=YMgAw1Vj7as Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: Jacenty---> kwasożłopy ;) 25.09.08, 10:17 marcin.brzezinski napisał: > A z Litzą to całkiem niedawno bo rok temu udało się jeszcze im > wspólnie zagrać na Woodstoku: > pl.youtube.com/watch?v=qdTr6i7wTj8&feature=related > pl.youtube.com/watch?v=YMgAw1Vj7as Taaaa wiem, ale rok temu nie mogłam pojechać, zaś w tym nie mogłam już zostać do niedzieli, no pech! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: Jacenty---> kwasożłopy ;) 25.09.08, 10:25 A moje dzieci wolą Rihanne (tak się to pisze?) i Feela, nawet najmłodsza śpiewa sobie pod nosem idąc do przedszkola "Jak anioła głos..." :-( Bleeee. Gdy puszczam im Metallice lub coś w innego z klasyki to patrzą na mnie jak na jaskiniowego luda. Cóż... czuję się czasem jak eksponat z muzeum historii naturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 11:44 yumik.wrzuta.pl/audio/ulvqQr1hsN/kasia_kowalska_-_stracilam_swoj_rozsadek Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella a ja nie-muzykowna jestem 25.09.08, 12:24 a ja słucham muzyki tylko w aucie i nie umiem inaczej, w domu cisza, nawet tv nie gra, a na rowerze wolę szum drzew i śpiew ptaków :D Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 12:26 oj Jacenty, wczoraaj requiem dla snu dzisiaj depresyjna kowalska...niedobrze niedobrze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 12:36 ...albo to.. www.wrzuta.pl/audio/q7MgMweAwA/jacek_zwozniak_-_ragazzo_da_napoli Niedobrze ale co na to poradzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 15:20 pl.youtube.com/watch?v=U1AJF3rVBeE Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 16:07 Król. I ciary. pl.youtube.com/watch?v=isyKSl9rEt4 Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 16:15 Teqilaa wczoraj wspomniała o ;)---> pl.youtube.com/watch?v=dcVXB4eXt-8 A ja tak na gorąco ;) przypomniałam sobie o---> pl.youtube.com/watch?v=wM0fa8fIsow&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 16:24 zemfiroczka napisała: > Teqilaa wczoraj wspomniała o ;)---> > pl.youtube.com/watch?v=dcVXB4eXt-8 Cięta riposta ;-) pl.youtube.com/watch?v=6x1eAC68UD4&feature=related > A ja tak na gorąco ;) przypomniałam sobie o---> > pl.youtube.com/watch?v=wM0fa8fIsow&feature=related Wyłączyłem po 3 sekundach... Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 16:29 jacekglm napisał: > zemfiroczka napisała: > > > Teqilaa wczoraj wspomniała o ;)---> > > pl.youtube.com/watch?v=dcVXB4eXt-8 > > Cięta riposta ;-) > pl.youtube.com/watch?v=6x1eAC68UD4&feature=related > > A ja tak na gorąco ;) przypomniałam sobie o---> > > pl.youtube.com/watch?v=wM0fa8fIsow&feature=related > > Wyłączyłem po 3 sekundach... Jacentego słońce chyba dziś nie objęło, a taka ładna pogoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_marchewka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 17:30 a u mnie graje właśnie de.youtube.com/watch?v=lBy4QXAAil8 Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:22 wole w tym wykonaniu, kolo ma zarąbisty głos!! swego czasu płyta szła na okragło!! de.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:34 teqilaa napisała: > wole w tym wykonaniu, kolo ma zarąbisty głos!! swego czasu płyta > szła na okragło!! > > de.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoI&feature=related O! to sobie możemy tutaj podać rękę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:47 zemfiroczka napisała: > teqilaa napisała: > > > wole w tym wykonaniu, kolo ma zarąbisty głos!! swego czasu płyta > > szła na okragło!! > > > > de.youtube.com/watch?v=w3BH9hKNPoI&feature=related > > O! to sobie możemy tutaj podać rękę ;) A! Tylko ja po przegryzałam tym panem www.youtube.com/watch?v=8ThuXEDvCZk&feature=related Właśnie Closer na Polsacie leci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:57 niezły film a ten pan images.google.com/images? q=clive+owen&hl=pl&rls=com.microsoft:*:IE- SearchBox&rlz=1I7GGLJ&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title rewelacyjny !! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:02 teqilaa napisała: > niezły film a ten pan > > images.google.com/images? > q=clive+owen&hl=pl&rls=com.microsoft:*:IE- > SearchBox&rlz=1I7GGLJ&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title > > rewelacyjny !! Który, który? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:20 zakochałam sie w tym panu po obejrzeniu "Sin City"! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:27 teqilaa napisała: > zakochałam sie w tym panu po obejrzeniu "Sin City"! No ale kto? Zaklinam sznurek, ale nijak zadziałać nie chce, uparty! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:33 zemfiroczka napisała: > teqilaa napisała: > > > zakochałam sie w tym panu po obejrzeniu "Sin City"! > > No ale kto? Zaklinam sznurek, ale nijak zadziałać nie chce, uparty! ;) A dobra! wiem---> C.O., ja go tylko z Closer znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:44 Teqilaa, Ty diablico, trzy 6 nabiłaś na liczniku ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:46 co mówisz? poczekaj tylko poprawie ogon... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 23:52 teqilaa napisała: > co mówisz? poczekaj tylko poprawie ogon... ;) Zdaje mi się, czy przypiłowałaś rogi? ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:27 jacekglm napisał: > zemfiroczka napisała: > > > Teqilaa wczoraj wspomniała o ;)---> > > pl.youtube.com/watch?v=dcVXB4eXt-8 > > Cięta riposta ;-) > pl.youtube.com/watch?v=6x1eAC68UD4&feature=relate bede uparta ;p de.youtube.com/watch?v=uw0VokW9-E8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:35 teqilaa napisała: > jacekglm napisał: > > > zemfiroczka napisała: > > > > > Teqilaa wczoraj wspomniała o ;)---> > > > pl.youtube.com/watch?v=dcVXB4eXt-8 > > > > Cięta riposta ;-) > > pl.youtube.com/watch?v=6x1eAC68UD4&feature=relate > > > bede uparta ;p > > de.youtube.com/watch?v=uw0VokW9-E8&feature=related Ale dłuuuugo Comy nie męczyłam. Leszek, Leszek!! Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:44 ja come systematycznie męcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:48 no to jeszcze come siup! :) (zarąbiście przy tym jeździ samochodem!!! de.youtube.com/watch?v=6nGBkDg6Zxc Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:50 szkoda tylko ze nie ma nigdzie kawałka w całości, bo trwa 12 minut na płycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:53 teqilaa napisała: > no to jeszcze come siup! :) (zarąbiście przy tym jeździ samochodem!!! > > de.youtube.com/watch?v=6nGBkDg6Zxc > I jeszcze "piosenka pisana nocą" i "wrony" i "Chimery" i....idę szukać płyty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:49 teqilaa napisała: > ja come systematycznie męcze :) A ja chyba odkurzyć ją muszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:52 czekam na koncert w stodole, koles na żywo jest zarąbisty, głosik ma niezły! Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 25.09.08, 22:56 teqilaa napisała: > czekam na koncert w stodole, koles na żywo jest zarąbisty, głosik ma > niezły! A fakt! ja ostatnio gdzieś z 1,5 roku temu ostatnio byłam, i to we wrocku jeszcze, ehh :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: babski wieczór 26.09.08, 00:44 richo napisał: > czy co? ;) A było nie spać, tylko gadać z nami ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: babski wieczór 26.09.08, 00:57 richo napisał: > Ale ja nie rozumiem tych zachwytów ;) Aleś problemowy ;) To było swoje zachwyty zapodać, o! ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: babski wieczór 26.09.08, 01:15 richo napisał: > Moje zachwyty ciche są ;P Łeee i co? nie podzielisz się? na ucho chociaż ;)P Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: manifest dnia dzisiejszego 26.09.08, 14:06 A za czasów nieletnich to się słuchało ;) www.youtube.com/watch?v=Pa6MCh1xEp4 pl.youtube.com/watch?v=tIyKcBl93eY www.youtube.com/watch?v=QEYxV79FQfY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm na końcówkujący tydzień... 26.09.08, 11:29 Od samego rana... www.youtube.com/watch?v=KUyrHq-Luvs Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: na końcówkujący tydzień... 26.09.08, 13:23 czyżby i do Ciebie w końcu słońce dotarło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: na końcówkujący tydzień... 26.09.08, 14:16 jacekglm napisał: > Od samego rana... > > www.youtube.com/watch?v=KUyrHq-Luvs :] Kisiel to nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: na końcówkujący tydzień... 26.09.08, 17:45 Cwałująca Walkiria - przy tym to się lata wręcz nie jedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Re: A teraz mi gra/śpiewa... 26.09.08, 23:37 Czy ktoś nie śpi? Jakby co - nocna piosenka dla bieszczadzkich zgredów ;-) pl.youtube.com/watch?v=PQSwQhzj42I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 26.09.08, 23:50 marcin.brzezinski napisał: > Czy ktoś nie śpi? > Jakby co - nocna piosenka dla bieszczadzkich zgredów ;-) > pl.youtube.com/watch?v=PQSwQhzj42I&feature=related heh! no tak! jak Bieszczady, to Siczka :) Na woodstocku 2-3 lata temu świetny koncert dali :) Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 29.09.08, 10:50 Na dobry humor--->;) www.youtube.com/watch?v=hh1uqa2keFQ Odpowiedz Link Zgłoś
stentonik Re: A teraz mi gra/śpiewa... 29.09.08, 14:19 pl.youtube.com/watch?v=lTJT2IxvF6s Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski In Dublin's Fair City Where the girls are so... 04.10.08, 00:10 www.youtube.com/watch?v=vdxLxnhGnvo Pozdrowienia dla tych co... ;-) Szczególnie dla uczestników operacji "Żagiel" w 1989 (o ile tacy tu są) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kgb.xsara Re: A teraz mi gra/śpiewa... 05.10.08, 17:39 orginał z "mam talent",śpiewała też Górniak pl.youtube.com/watch?v=QFMC1N3L3n4 Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 05.10.08, 21:29 Amy Winehouse - You Know I'm No Good Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 10.10.08, 06:41 ...Antyradio. Pada, psia kostka. A już mialam dziś smarować łańcuch strzałeczce, ehhh. Deszczowa depresja jak nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski Katie Melua and The Pogues 18.10.08, 00:23 pl.youtube.com/watch?v=ig3EjNlKP5M Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.brzezinski A na dokładkę Białe Latawce 18.10.08, 00:45 pl.youtube.com/watch?v=tdQ_z6LgzMQ Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Stachur 24.10.08, 16:27 Wsiąkłem. Lepsiejsze niż oryginał. Takie aż nóżka sama chodzi....... dyli.wrzuta.pl/audio/ou82MnXXYz/11._stachursky_-_zacznij_od_bacha Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 24.10.08, 19:18 Nadrabiam zaległości ;) ---> Acid Drinkers "verses of steel" Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: A teraz mi gra/śpiewa... 27.10.08, 20:47 "Uwielbiam ten zapach, uwielbiam ten dźwięk, to jest jak napalm o poranku" ;)----> www.wrzuta.pl/audio/uygunYU7Zq/acid_drinkers_-_blues_beatdown Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: A teraz mi gra/śpiewa... 31.10.08, 09:46 Alvarado Brada Mehldau'a Yo! Gratulacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś