eszi 05.01.06, 14:22 bo nam forumek zmarnieje, a już tak ładnie szło......a teraz buu zaglądam i ciszaaa może ktoś podrzuci jakiś temacik do konwersejszon...:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: no śpioszki 05.01.06, 14:50 jak tu konwersować jak tyle roboty w pracy A TY eszi nie odpowiedziałaś czy jeździsz bezpiecznie na nowych łoponach. Odpowiedz Link
salos1 Re: no śpioszki 05.01.06, 16:03 czlowiek zarobiony jest od nowego roku, juz wytrzezwial po sylwestra to i smutno:) Odpowiedz Link
eszi Re: no śpioszki 06.01.06, 08:19 własnie nie - kiepsko z tym rozmiarem - wiadomo, ze tez nie chce przepłacic- i nie chce zadnych nalewek wiec dalej szukam - teraz W-wa moja - moze wreszcie cos uda sie....:-0 Odpowiedz Link
eszi no i skończy się tak 06.01.06, 08:47 że zima minie a ja oponek nie wymienie.. kurcze.... co prawna zaoszczędziłabym troszkę ale akurat na tym wolę nie oszczędzać... Odpowiedz Link
eszi mam już!!! 06.01.06, 14:05 nowiuteńkie całe - założone i wyważone... aj będę jeździła..:-)))) Odpowiedz Link