stary_pawian 08.03.06, 22:17 Naprawdę nie wiem czego Wam życzyć {piszę o necie - bo w "DOMU TO WIADOMO". Kochane BĄDŹCIE SOBĄ ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwatorka15 Re: Miłe panie z Sulejówka 08.03.06, 22:22 Panie z FK dziękują staremu_pawianowi. Nasi dżentelmeni zapomnieli o kobietach, więc tym bardziej miło, że sąsiad o nas pamiętał. Odpowiedz Link
babajaga22 Re: Miłe panie z Sulejówka 10.03.06, 22:31 I ja dziękuję za pamięć , co prawda staremu pawianowi, ale on z pewnością nosi spodnie. Odpowiedz Link
krzysztofus Re: Z wyjątkiem baby jagi 23.03.06, 03:52 babajaga22 napisała: > I ja dziękuję za pamięć , co prawda staremu pawianowi, ale on z pewnością nosi > spodnie. Ale ty nie pasujesz do spódnicy, więc te życzenia ciebie nie dotyczą... Odpowiedz Link
52b1 Re: Z wyjątkiem baby jagi 23.03.06, 11:57 Czlowieku skad u Ciebie tyle jadu.Czy musisz sie wypowiadac na każdy temat- życzenia były dla kobiety -Pani Marysi i Twoje komentarze jak zwykle sa na poziomie- trudno nawet to okreslić. Czlowiek , ktory nikogo nie szanuje tez nie moze liczyc na szacunek innych. Odpowiedz Link
obserwatorka15 Re: Ciekawe co na to autor życzeń? 24.03.06, 20:55 krzysztofus napisał: > babajaga22 napisała: > > > I ja dziękuję za pamięć , co prawda staremu pawianowi, ale on z pewnością > > nosi > > spodnie. > Ale ty nie pasujesz do spódnicy, więc te życzenia ciebie nie dotyczą... Stary Pawian przesłał życzenia wszystkim użytkowniczkom FS i z pewnością nie byłby zadowolony z takiej interpretacji!!! Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Ciekawe co na to autor życzeń? 03.04.06, 19:25 Przepraszam, że tak późno. Przez prawie miesiąc nie miałem netka (pożyczyłem komuś, komu był bardziej potrzebny niż mnie). Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Ciekawe co na to autor życzeń? 06.04.06, 19:49 stary_pawian napisał: > Przepraszam, że tak późno. > Przez prawie miesiąc nie miałem netka (pożyczyłem komuś, komu był bardziej > potrzebny niż mnie). To dobrze, że nie pożyczyłeś spodni, bo panie wzięłyby cię za szympansicę... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Ciekawe co na to autor życzeń? 07.04.06, 16:21 Cyżby drugi wirualny byt Krzsztofusa? Te same metody i ten sam styl. ps Spodni mam aż dwie pary. Jedną mogę pożyczyć. Czyżbyś potrzebował? Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Z wyjątkiem baby jagi 03.04.06, 19:20 Zapewne masz zamrażalnik. Zrób sobie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo kostek lodu i przyłóż na głowę. Trochę się ostudź. Jak czytam Twoje niektóre posty to przyznaję - opadają mi wszystkie cztery łapy. Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Z wyjątkiem baby jagi 03.04.06, 22:06 Po zastanowieniu się, chyba jednak schylę się (choć może lepiej się położyć lub jechać na Żuławy) i pogadajmy na Twoim poziomie. Sądząc z nicka nie jesteś kobietą to po co się wcinasz jak koszula w du... ? Zostawmy to - komu pasuje spódnica czy też spodnie. Poczytałem sobie Twoje posty tym razem nie wyrywkowo. Tobie pasuje kaftan bezpieczeństwa. Odpowiedz Link
kura31 Re: Z wyjątkiem baby jagi 04.04.06, 00:29 Baba jaga już dawno uszyła mu kaftanik, ale znowu przytył i jest zaciasny.A może masz wełenkę to spróbuję mu wydziergać na pazurkach? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Z wyjątkiem baby jagi 06.04.06, 19:53 kura31 napisała: > Baba jaga już dawno uszyła mu kaftanik, ale znowu przytył i jest zaciasny.A > może masz wełenkę to spróbuję mu wydziergać na pazurkach? Lepiej wydziergaj sobie aparat na zęby, bo rozłażą ci się na boki i przypominają mi płotu biednego gospodarza! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Z wyjątkiem baby jagi 06.04.06, 19:51 stary_pawian napisał: > Po zastanowieniu się, chyba jednak schylę się (choć może lepiej się położyć lub > > jechać na Żuławy) i pogadajmy na Twoim poziomie. > Sądząc z nicka nie jesteś kobietą to po co się wcinasz jak koszula w du... ? > Zostawmy to - komu pasuje spódnica czy też spodnie. > Poczytałem sobie Twoje posty tym razem nie wyrywkowo. > Tobie pasuje kaftan bezpieczeństwa. A tobie szelki, żeby ci portki nie opadły... > Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Z wyjątkiem baby jagi 06.04.06, 19:47 krzysztofus napisał: > babajaga22 napisała: > > > I ja dziękuję za pamięć , co prawda staremu pawianowi, ale on z pewnością > > nosi > > spodnie. > Ale ty nie pasujesz do spódnicy, więc te życzenia ciebie nie dotyczą... Ani spódnica do niej! Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Miłe panie z Sulejówka 06.04.06, 19:46 babajaga22 napisała: > I ja dziękuję za pamięć , co prawda staremu pawianowi, ale on z pewnością nosi > spodnie. Podtrzymuje je w kroku, ale nosi Obserwatorko. Odpowiedz Link
kura31 Re: Miłe panie z Sulejówka 06.04.06, 22:18 Może i podtrzymuje, ale to znaczy, że ma co podtrzymywać.Nie to co ty, biedaku. Odpowiedz Link