mtrzaskalska7 31.05.06, 09:37 Trafiłam właśnie na jeden z Twoich wątków, ten o pracy licencjackiej nt. potrzeb mieszkańców MM. Zainteresowało mnie to - czy już skończyłaś pisać? Jakie wnioski wyszły z Twojej pracy? Możesz coś napisać? Martyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtrzaskalska7 Hooop-hoop! Re: do dziczek22 01.06.06, 18:30 No i jak mam inaczej znaleźć kontakt z dziczek22, jeśli zabroniono się odzywać na forum...? Zaryzykuję, może nikt nie wyrzuci mojego postu do kosza: Dziczek, jesteś tam?! Szukam Cię, bo interesują mnie wnioski z Twojej pacy licencjackiej! Hooop-hooop! Martyna Odpowiedz Link
kimiwawa Hooop-hoop! Re: do dziczek22 01.06.06, 19:48 Jeszcze się nie obroniła z tego co wiem. Obie mamy obronę na dniach. Odpowiedz Link
mtrzaskalska7 Hooop-hoop! Re: do dziczek22 02.06.06, 10:23 O, troll! ;) Kimi, słuchaj, a czy wiesz może jak sie z tą panną skontaktować poza forum (albo ponad forum, albo pomimo forum...)? Albo daj jej znać, że jest do niej post na forum ode mnie... Z góry dzięki. Martyna Odpowiedz Link
kimiwawa Hooop-hoop! Re: do dziczek22 03.06.06, 08:07 Telefon Ci nie podam, bo nie jestem do tego upowarzniona, ale napiszęj, że na forum ktoś chce się z nią skontaktować. Odpowiedz Link
dziczek22 Re: do dziczek22 03.06.06, 18:33 Witam, Kimi przekazała info;) Pracę już w sumie skończyłam, tylko cóż, dane i wnioski są trochę nie dzsiejsze :). Wyszło mi że Mińsk to ekstra bogate miasto, które zaspokaja najbardziej wyszukane zachcianki mieszkańców ;)... Problemy to: - obwodnica ( w trakcie budowy) - bezrobocie (najmniejsze w powiecie, małe w skali województwa i kraju) - bezpieczeństwo (najbezpieczniejszy powiat w województwie) - basen ( w trakcie budowy) Czyż nie jest wspaniale?.... pozdrawiam L. Nie mam teraz czasu berdzo się rozpisywać, więc w skrócie przedstawiłam sprawy, jeżeli macie pytania to w miarę możliwości odpiszę :) Odpowiedz Link
mtrzaskalska7 Re: do dziczek22 05.06.06, 08:53 Hmm... No, wnioski siłą rzeczy muszą być "nie dzisiejsze", w końcu pracę pisze się jakiś czas, trwa trochę także zbieranie materiałów. A jaka była teza Twojej pracy? Bo wnioski raczej dziwne z niej wyszły... :) Słuchaj, nie chciałabym być wścibska, ale czy mogłabym kiedyś rzucić okiem na tę pracę? Tak z czystej ciekawości... Pozdrawiam, Martyna Odpowiedz Link