renias13 23.06.06, 22:57 Byłam niedawno na izbie przyjęć i przyjmował mnie taki dziwny mały,starszy doktor - Skóra - takie nazwisko, nawet na czasie :) Odniosłam niezbyt miłe wrażenie. KTO TO JEST Czy ktoś miał z nim styczność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waxi Re: dr Skóra 24.06.06, 20:52 Gdzieś słyszałam że to ginekolog. Mam nadzieję że nic nie pomyliłam. Podobno taki mały, niewyględny i niezbyt sympatyczny. Ale ginekolog na izbie przyjęć ...? Odpowiedz Link
tabaza5 Re: dr Skóra 24.06.06, 22:36 Pewnie na izbie przyjęc ginekologicznej:)Mają oddzielną Rzeczywiście dr.Skóra o którym mowa jest ginekologiem i szczerze mówiąc leżąc jakiś czas na ginekologi zastanawiałam sie co tam tak naprawdę robi. Jest miły(bo to trzeba mu przyznac)....aczkolwiek miałam wrażenie że żyje w swoim świecie,że sam nie jest pewien czy postawił dobrą diagnozę....każde usg wykonane przez tego lekarza jest poprostu powtarzane przez innego.Może jest świetny w zabiegach(mam nadzieję)i dlatego ma etat..nie wiem...bo w innych lekarskich umiejętnościach jest mówiąc wprost-do bani.Jest najbardziej wyśmiewanym lekarzem wśród pacjetek.....ale trzeba troche tam poleżec....czego nie życzę.W każdym razie opieka jest bardzo dobra i dużo sie zmieniło w Mińskim oddziale ginekologicznym...ale tego lekarza omijam z daleka.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
zlota20 Re: dr Skóra 17.07.06, 13:14 dr Skóra pracował wcześniej w szpitalu w małej miejscowośći Parczew. Sześć lat temu jak mieszkałam w Parczewie to właśnie on prowadził moją ciąże. W ósmym miesiącu ciąży przeprowadziłam się do MIńska i w Mińsku poszłam na kontrole, to sie okazało ze nie miałam porobionych wiekszości badań i przed samym porodem musiałam je robić. Nie polecam dr Skóry, moze jest miły ale nie kompetentny. Odpowiedz Link
veronicae Re: dr Skóra 18.07.06, 08:38 ostatnio słyszałam, że doktor tak zalożył szwy po porodzie że się rozeszły. więc ani w teorii ani w praktyce nie jest dobry.... Odpowiedz Link