elutek.ch 17.11.06, 10:26 ..... tak wypada! Nazywam się Eluta i od 3 lat mieszkam w Mińsku! Odnalazłam to forum, to się może poudzielam!A przy o kazji dowiem się co słychac w naszym miasteczku! Witam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szrek99 Re: Może sie przedstawię.... 17.11.06, 12:00 Witaj na forum, im nas więcej tym powinno być ciekawiej. Przepraszam, że zapytam - Eluta to imię czy...? Jak wrażenia po trzech latach mieszkania w Mińsku? Jestem ciekawy, bo dość różne opinie można spotkać na ten temat od osób świeżo "zamińszczonych". Sam jestem napływowy - żyję tu od przeszło 5 lat i jak na razie nie narzekam. pozdrawiam - szrek Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Może sie przedstawię.... 17.11.06, 12:10 na imię ma Elżbieta ale wszyscy mówią na mnie Eluta i tak jest ok! No własnie trzeba troche rozruszać to forum.. Dobrze mi się mieszka w Mińsku, nie narzekam! Mieszkam w fajnej okolicy (dla mnie fajnej) Serbinów i jest ok! A Ty Szreczku gdzie mieszkasz? Jeśli to nie tajemnica! Jedyne czego mi brakuje w Mińsku to takiego narawdę dużego supermarketu, ale podobno ma juz w krótce być! Odpowiedz Link
orixa Re: Może sie przedstawię.... 18.11.06, 01:56 Miło mi Cię poznac. Mam nadzieję, że spodobało ci się nasze "trochę" smentne miasteczko :-). Ps. ślicznego masz synka Odpowiedz Link
orixa Re: Może sie przedstawię.... 18.11.06, 02:07 co do fotek to niezły jest 'aniołek" i "zdziwko" - typowy facet :-)))) Odpowiedz Link
dronka Re: Może sie przedstawię.... 18.11.06, 11:13 Witaj Ela, Mamy dzieci w podobnym wieku ;) Odpowiedz Link
monbebe Re: Może sie przedstawię.... 18.11.06, 17:56 Witam wszystkich. Ja mieszkam w Mińsku od 2 lat i narazie mi się podoba choć nie spędzam tu zbyt dużo czasu, a i okolica w której mieszkam wydaje się miła. Może troche brakuje mi tu ludzi w moim wieku bo sąsiadów mam nieco starszych :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
elutek.ch do Dronka 18.11.06, 19:21 suprer, a Twój nick wydaje mi się znajomy, czy nie spotkaliśmy się na jakimś innym forum? Napisz na priva albo tu (jak wolisz) coś o sobie i swojej kruszynce! Pozdrawiam Eluta Odpowiedz Link
dronka Re: do Dronka 23.11.06, 18:27 elutek.ch napisała: > suprer, a Twój nick wydaje mi się znajomy, czy nie spotkaliśmy się na jakimś > innym forum? Właśnie zdałam sobie sprawę, że na Zimorodkowym forum :) Odpowiedz Link
elutek.ch Re: do Dronka 24.11.06, 21:39 No ja własnie tak myślałam! Super alez sie cieszę!!! Dronka a Ty dokładnie z mińska!!!! Suuuuper! Odpowiedz Link
gabrysiatko Re: Może sie przedstawię.... 23.11.06, 23:16 Witaj Elutek.Ch Miło poznać.Właściwie poznaliśmy się od mniej fajnej dla nas strony, a mianowicie od komentarzy na temat nieszczęśliwego dla nas zdarzenia.Ale miejmy nadzieje,że będziemy mieć już to za sobą i wszystko dobrze się skończy.I że będziemy mogli poruszać zupełnie inne tematy. Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Może sie przedstawię.... 24.11.06, 21:37 No ja własnie tak myślałam! Super alez sie cieszę!!! Dronka a Ty dokłądnie z mińska!!!! Suuuuper! Odpowiedz Link