Dodaj do ulubionych

___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___

14.02.07, 23:35
Poszukuję kogoś, kto zrobi mi nowe mieszkanie- glazura, terakota, elektryka
itp.
Obserwuj wątek
    • norbercik75 tylko nie andrzej ćwiek! 15.02.07, 08:25
      witaj, no ja juz parwei koncze mieszkanko wiec nie polecam pana andrzeja cwieka
      z ul.wiejskiej z minska ktory fakt robi ladnie ale ceny ma straszne(policzyl
      sobie np. ze przywiozl probnik fug, ze musial wnosic kleje do domu, ze wyniosl
      stary kibelek itp) i nie potrafi oblozyc wanny naroznej, i robi strasznie
      wolno!!!!
      co do pana radosza- facet na poczatku robi szybko i jets ok, amlo gada duzo
      robi, potem cos mu sie stalo i zaczl marudzic o byle gowno i jak cos wiecej
      zobaczyl ze ma zrobc to juz mowi ale to bedzie wiecej kosztowalo itp.

teraz czekam na chlopaczka z siedec za tydzine ma byc i napisze potem jak
      robil u nie babla z pracy byl z niego zadowolona i nikt nie bierze w minks 25
      zl za ukladanie glazury
      • minng Re: tylko nie andrzej ćwiek! 22.02.07, 11:00
        no niestety tez mialem przyjemnsoc spotkac tego pana ale na szcescie znalazlem
        innego lepszego
        • o_lo Re: tylko nie andrzej ćwiek! 22.02.07, 12:39
          no tak pan Ćwiek ma kosmiczne ceny! ma kalendarz gdzie sobie lekka reka
          wypisuje co za ile zrobil a potem podlicza, a jak za malo to poprawia zeby bylo
          wiecej. wiem bo sledzilem te jego zapiski i polka ze 120 skoczyla na 180. za
          elektryka oddzielnie sie placi bo sobie sciaga i za hydraulike tez bo ma
          jakiegos znajomego, a potem okazuje sie ze raz zaplaciles hydraulikowi a potem
          i cwiekowi musisz bo upiera sie ze niby on to zrobil,ciezki przypadek.omijac go
          z daleka!!!!
    • norbercik75 Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 15.02.07, 08:36
      aa i jeszcze zapomnialam o panu mareczku z karoliny, nie potrafi podalczyc
      geberitu co pradwa najpierwjka sie znim umawialismy to mowil z ebeize robil
      sam przychodizmy wieczorem a tam jaki koes walczy z glazura i naszym
      podtynkiem. i nie sprawdzili czy spluczka dziala i teraz nie wiem chyba trzeba
      bedzie sciane rozwalac , zobaczymy moze ten z siedlec cos na to poradzi

ogolnie trudno tarfic na dobrego i taniego galzurnika
      • emeelka Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 15.02.07, 21:44
        Norbercik, ty zanim skrytykujesz kogoś za złą pracę to naucz się proszę pisać
        na klawiaturce ;-) Bo aż oczy bolą ;-)
        • 7platek Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 15.02.07, 22:51
          a mnie jakoś oczy nie zabolały :)
          a informacje co do fachowców od wykańczania wnętrz bardzo cenne :)
          • norbercik75 Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 16.02.07, 08:42
            ok poprawie sie co do pisania:)
            a co do majstrow to naprawde trzeba na nich wszystkich uwazac, bo oni by
            chcieli nic nie robic i brac kase, umawiasz sei z nimi pokazujesz projekt a
            dopiero w trakcie roboty oni dopiero dostrzegaja ze z tym czy z tamtym zejdzie
            im sie pare dni i od razu chca wiecej kasy. moze i biora 30-40ZL za ulozenie
            glazury ale dodatkowe koszty to np.przesuniecie gniazdka,półeczki, przyklejenie
            listwy przy suficie, za bialy montaz to tez, inaczej licza za ulozenie plytek
            na prosto inaczej w karo- w karo to drozej bo wiecej trzeba przycinac itp.
            najlepiej to spisywac z nimi umowe i juz ze zobowaizuja sie do wykonania takiej
            a takiej pracy w takim i takim terminie za tyle i juz.
            • raf26 Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 17.02.07, 00:09
              norbercik75 napisał:

> ok poprawie sie co do pisania:)
              > a co do majstrow to naprawde trzeba na nich wszystkich uwazac, bo oni by
              > chcieli nic nie robic i brac kase, umawiasz sei z nimi pokazujesz projekt a
              > dopiero w trakcie roboty oni dopiero dostrzegaja ze z tym czy z tamtym zejdzie
              > im sie pare dni i od razu chca wiecej kasy. moze i biora 30-40ZL za ulozenie
              > glazury ale dodatkowe koszty to np.przesuniecie gniazdka,półeczki, przyklejenie
              >
              > listwy przy suficie, za bialy montaz to tez, inaczej licza za ulozenie plytek
              > na prosto inaczej w karo- w karo to drozej bo wiecej trzeba przycinac itp.
              > najlepiej to spisywac z nimi umowe i juz ze zobowaizuja sie do wykonania takiej
              >
              > a takiej pracy w takim i takim terminie za tyle i juz.

sory norbercik ale jesli fachwiec jest pierwsza klasa to o tych kosztach ci powie od razu.ja sam wykonywałem te robote u siebie na nowym mieszkaniu. niby koszty zaoszdzędzisz, ale ty masz roboty od groma. dobry fachwiec zrobi to dwa razy szybciej i dokładniej
              • norbercik75 Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 17.02.07, 08:17
                to gratuluje, bo ja mialem szczescie niestety tylko do takich co te koszty
                pomijali i dopiero przy rozliczaniu wyszly takie kwiatki ze za byle g sobie
                liczyli, nawet ze wycial prog ktorego mial nie wycinac i teraz to wyglada
                beznadziejnie. trafialem na niby"dobrych" czytaj drogich i to kuzwa nawet z
                polecenia znajomych to najgorsze
    • zuzia1234567 Re: ___SPRAWDZONE EKIPY REMONTOWE___ 16.02.07, 20:38
      Znam takiego jednego fachowca z mińska. Robił u mnie kominek, kostkę brukową
      przed domem, glazurę i terakotę w kuchni oraz kładł panele w pokojach. Muszę
      powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z tego co zrobił bo był dokładny. Co
      prawda nie pracował za darmo, ale stawki nie były wygórowane, dlatego polecam,
      na pewno będziesz zadowolona. Tel. kom.: 889-719-487
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka