ja83ja83 28.04.07, 18:01 Czy był juz ktos w nowej pizzeri Da Grasso?? na ulicy Bagnistej 1 w Mińsku?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobek_22 Re: Pizzeria Da grasso!! 28.04.07, 19:28 fajnie i przyjemnie dobra pizza toche mdla trzeba sobie samemu doprawiac ale tak to ok Odpowiedz Link
emilkami Re: Pizzeria Da grasso!! 29.04.07, 11:54 Ja byłam i zamawiałam tez pizzę do domu i powiem jedno była rewelacyjna. Jeden minus to długie oczekiwanie na realizację zamówienia - przeżywają oblężenie klientów więc nie ma się co dziwic. :) Odpowiedz Link
elutek.ch Re: Pizzeria Da grasso!! 30.04.07, 09:21 a gdzie dokładnie jest ul. Bagnista? a ma ktos może nr tel. do tej pizzy? dzieki :) Odpowiedz Link
emeelka Re: Pizzeria Da grasso!! 30.04.07, 09:29 Pizzeria Da Grasso jest na ulicy Boczne przy skrzyżowaniu z Boczną. Lokalizację najlepiej sprawdzić na mapie: mapa.szukacz.pl/ Odpowiedz Link
snowcraft Re: Pizzeria Da grasso!! 30.04.07, 10:26 Emeelka, chyba przy Bocznej, skrzyżowanie z Bagnistą, lub odwrotnie ;) Odpowiedz Link
emeelka Re: Pizzeria Da grasso!! 30.04.07, 10:33 He, he he ;-) Oczywiście że róg Bocznej/Bagnistej. Człowiek z rana nie wyspany ;-) Odpowiedz Link
snowcraft Re: Pizzeria Da grasso!! 30.04.07, 13:26 Nie ma to jak mala czarna rano :) A przy okazji, nie jadłem w mińskiej, ale w kilku warszawskich i stosunek ceny do jakości jest bardzo ok, zatem polecam. Choć dla mnie i tak pozostanie smakowo najlepsza peperoni w tej szerokości geograficznej którą serwują w La Belli :) Odpowiedz Link
dronka strona www 30.04.07, 12:55 Dla zainteresowanych: dagrasso.pl/ Jadlam da grasso w Wawie, bardzo dobra, najbardziej smakuje mi sos czosnkowy :) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Pizzeria Da grasso!! 13.06.07, 13:29 a my zamawialiśmy dwa razy u nich pizzę, pierwsza była całkiem oki trochę mdła ale z sosem chili dało się zjeść, następną jak zamawialismy kazali sobie 8 zł za dojazd zapłacić, po czym czekalismy 1,5 godziny na dowóz i dostalismy smierdzący sos ten biały... więcej u nich nie zamówimy, skreśleni są już u nas... Odpowiedz Link
szrek99 Re: Pizzeria Da grasso!! 16.06.07, 08:05 > więcej u nich nie zamówimy, skreśleni są już u > nas... Mam identyczne odczucia i doświadczenia z tą pizzerią. Przy pierwszej próbie zamówienia pizzy na telefon po godzinie czekania na nią dowiedziałem się, że będzie najwcześniej za godzinę... No comments. Za drugim i ostatnim razem zamówiłem na wynos osobiście. Szczerze powiedziawszy, w życiu nie jadłem tak paskudnego wyrobu pizzo-podobnego. "Jadłem" to oczywiście gruba przesada - po spróbowaniu przez trzy osoby i uzyskaniu podobnych wrażeń, zakupiona potrawa trafiła do kosza. Podgrzewając w mikrofali stare kapcie pewnie uzyskacie podobny efekt smakowy. Jedynie sosy dodawane do "pizzy" rzeczywiście były bardzo smaczne. Odpowiedz Link