Dodaj do ulubionych

zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie??

29.02.08, 15:14
witam, prosze o jakies opinie na temat tego zespołu. może ktos był na weselu
gdzie grali ??
Obserwuj wątek
    • marcus234 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 02.03.08, 19:34
      Jak grają? Pytanie troszke nie na miejscu,bo oni akurat wszystko
      puszczają.
    • karolek.1 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 03.03.08, 20:26
      kolego chyba słabo sie orientujesz, bo ja akurat byłem na weselu gdzie grał takt
      i widziałem jak grali na podwórku u młodej na akordeonie, saksofonie i czyms tam
      jeszcze, później na sali tez grali przy stołach na tych instrumentach. ogólnie
      prowadzenie bardzo mi sie podobało, można sie było wybawić. wiec jesli chodzi o
      pytanie eweliny.6 to zespół godny polecenia, moim zdaniem fajnie graja i
      spiewają. a muzyka i dla młodych i dla starszych.
      • marcus234 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 04.03.08, 21:43
        No wiesz,na wyjeździe u młodej raczej z mini dysku nie polecą,za
        stołami również:)Ja nie twierdzę,że nie potrafią grać,tylko im się
        poprostu nie chce jak większości okolicznych pseudo zespołów.Ja 100%
        playbacku nie uznaję,ale o gustach się nie dyskutuje.Pewnie
        większość ludzi jest w stanie zapłacić 3 czy nawet więcej Dj-om,a
        ważna jest dla nich tylko dobra zabawa.Pozdrawiam
        • frolicsome.angel Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 14.06.08, 15:53
          Naprawde gorąco polecam zespół 'Takt' z Dobrego,jeżeli o tym
          mowa.Ślicznie grają,chociaż jest to dopiero 2 z moich faworytów.Na
          jakąkolwiek impreze najlepszy będzie SILVER z Mińska Mazowieckiego:P
          • betty08803 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 24.06.08, 07:09
            hahhaha...chyba frolicsome.angel nie słyszałeś/aś tego zespołu lub nie masz
            słuchu... przecież oni nie umieją grać!!!
            Chłopaki grają na zabawach i uczą się...nawet na zabawie, jak byłam i oni grali
            to zabawa zakończyła się o 23...a normalnie trwają zabawy z dobrym zespołem do
            3-4 nad ranem. NIE UMIEJAą GRAć CHłOPAKI.

frolicsome.angel napisała:

> Naprawde gorąco polecam zespół 'Takt' z Dobrego,jeżeli o tym
            > mowa.Ślicznie grają,chociaż jest to dopiero 2 z moich faworytów.Na
            > jakąkolwiek impreze najlepszy będzie SILVER z Mińska Mazowieckiego:P
    • betty08803 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 24.06.08, 07:07
      Ten zespół na jaką kolwiek imprezę to porażka. Sama miałam go wziąć na wesele,
      ale jak usłyszałam jak grają to tragedia, u młodej przed domem każdy gra
      sobie.Strasznie fałszują, za stołami nie potrafią rozbawić gości.Goście usypiali
      przy nich.Ten zespół to tragedia.Chlopaki muszą jeszcze wiele ćwiczyć żeby
      dorównać innym zespołom.NIE POLECAM...no chyba,że chcecie całe wesele się
      denerwować,że jest lipnie...
      • smerfetka0 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 20.05.09, 12:33
        interesuje mnie zespół Takt i jestem ciekawa czy po roku opinie się zmieniły.
        czy może ktoś ma na nich namiary?
        • kasia68314 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 20.05.09, 14:29
          Jedyny zespół który gra na żywo i bardzo dobrze to robi to KRYTERIUM ale oni
          mają pozamawiane na 2 lata do przodu.POZDRAWIAM
          • marcus234 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 20.05.09, 19:56
            że bardzo dobrze to się zgodzę, ale że jedyny no to troszke
            przesadzasz.Pozdrawiam
        • lukas1818 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 15.06.09, 00:20
          kolezanko polecam ten zespol! chlopaki naprawde sie poprawili,powiekszyli sklad
          i naprawde super bawia gosci prosilas o tel. sam sie nimi interesuje
          663212161
          505663067
          polecam goraco
          • smerfetka0 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 12.01.10, 21:02
            wielkie dzięki za nr.
            Mam nadzieję, że nadal są aktualne :)

Pozdrawiam
        • betty08803 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 18.06.09, 11:24
          TAKT jest za słaby nawet na zabawę wiejską... chłopaki chciali zarobic trochę
          kasy no i się skrzyknęli i grają...a że każdy na swoją nudę to już inna sprawa...
          Z tym zespołem zmarnowana impreza weselna jest gwarantowa...chyba tylko
          desperacji i osoby będące w sytuacji "pod bramkowej" korzystają z usług tego
          zespołu...
          TAKT to jedna wielka pomyłka
          • seba84.live Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 19.06.09, 12:32
            koleżanka betty08803 chyba nie lubi tego zespołu i oczernia go na tym forum bo w
            tym temacie tylko ona wypisuje takie bzdury. myślę że jest to osoba z
            konkurencyjnego zespołu i chce popsuć chłopakom opinie.
            a naprawde cięzko to zrobić bo kto był na weselu gdzie grał zespół TAKT to wie
            co potrafią i jak grają. dodam tylko jeszcze że kolezanka chyba wogule się nie
            zna na muzyce bo żeby grać każy na swoją nutę to poprostu trzeba nie umieć grać
            a o chłopakach z taktu się tego nie da powiedzieć bo z tego co wiem są po
            szkołach muzycznych . Bardzo dobrze się z nimi znam i nie mogę pozwolić na to
            żeby ktoś tak żenujący obrażał ich. U mnie grali na weselu i wszyscy byli
            zadowoleni, przed podpisaniem umowy pojechałem jeszcze wtedy z narzeczoną do
            nich na próbę i wtedy kawa na ławę stojąc od nich o metr mozna się przekonać czy
            tak każdy gra na swoją nutę?. Ja osobiście polecam ten zespół teraz nawet
            polecałem go mojemu świadkowi z wesela tak wiec podjechaliśmy do nich a tu miła
            niespodzianka skład zespołu się powiększył doszedł perkusista no powiem wam że
            byłem w szoku do tego jeszcze saksofon.
            także droga koleżanko betty zastanów się zanim coś napiszesz bo jak narazie to
            ty robisz sobie obciach tym co piszesz.
            • betty08803 DO seba84.live 19.06.09, 15:37
              Kolego, nie ważne jakie oni szkoły kończyli, po prostu nie umieją grać. Z
              playbacku to i ja potrafię grać...(a propos nie gram w żadnym zespole, ale znam
              się na tym i na owym...) jak oni do ludzi wychodzą niby zabawiać ...to ludzie
              ziewają- widziałam kasetę z paru wesel- byłam też na weselu, na którym grają. A
              poza tym ja nie obrażam ich, tylko wyrażam swoją opinię - bo do tego służy to
              forum. Jak się nie ma słuchu muzycznego seba84.live to i jak będą grali na
              talerzach to Ci się będzie podobało...a jak się wypije parę...głębszych to
              muzyka nie robi różnicy, choćby była najgorsza
              • marcelos8719 Re: DO seba84.live 19.06.09, 20:26
                a ja powiem tak: byłem na weselu jak grali, wybawiłem się jak trzeba, zresztą
                chyba nie tylko ja bo wszyscy byli zadowoleni:) i na pewno nikt nie ziewał:) jak
                obracasz się w towarzystwie ziewającym na weselu to serdecznie współczuję, ale
                to już na pewno nie wina zespołu:) ja z czystym sumieniem - POLECAM.
                • zzosia123 Re: DO seba84.live 19.06.09, 23:01
                  witam a ja polecam zespół FULL.Graja naprawde super
        • marcelinka100000 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 21.10.09, 19:38
          ja polecam ten zespół. Powiększony skład, muzyka na żywo, dobra zabawa:)
    • onlypacia Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 22.06.09, 12:30
      witam, jak najbardziej polecam ten zespół. grał u mnie i u mojego
      brata na weselu. moim zdaniem jeden z najlepszych zespołów w Mińsku.
      ja byłam bardzo zadowolona moi goście rówież, tym bardziej że po
      weselu kilka par chciało ode mnie nr tel. do chłopaków na swoje
      wesela. i nie wazne czy grają na żywo czy nie, ważne jest to jak
      się bawią ludzie. a przy tym zespole szalałam nie raz, i szczerze
      mogę powiedziec że przy żadnym innym tyle się nie wytańczyłam. moje
      zdanie jest takie :)
      • bbqueen Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 27.07.09, 17:05
        pytanie w tym wątku było "jak grają" - odpowiem, że tak sobie, natomiast
        śpiewają jeszcze gorzej; mają jednak patent: nagłośnienie jest tak podkręcone,
        że po minucie człowiek i tak przestaje słyszeć co śpiewają i jak grają, bo czuć
        tylko rytm perkusji :)

natomiast zdecydowanie doskonale sobie radzą z zabawianiem gości, są bardzo
        sympatyczni, świetnie grają marsze na powietrzu i polki galopki ;)
    • kukulele1 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 31.01.10, 21:16
      dzisiaj byli na targach.szczerze?nic rewelacyjnego...
      • marcelinka100000 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 02.02.10, 21:27
        a ja mile sie nimi zaskoczyłam fajnie graja,i jeszcze maja saksofon co naprawde fajnie wyglada i brzmi,niekojarze żadnego innego zespolu z takim instrumentem,ogolnie fajnie grali,pelen pozytyw
      • marcelinka100000 Re: zespół "TAKT" ? jak grają? polecacie?? 02.02.10, 21:33
        ja tez bylam na targach i mi sie podobalo,fajnie grali muzyka na zywo i maja
        saksofon na wesela co zaden zespol z minska niema takiego instrumentu,a mi sie
        bardzo podoba,ogolnie pelen pozytyw,polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka